Bloggen behöver lite konstgjord andning...

Män häääj! Var ju cirkus ett halvår sen man gjorde någon halvkass uppdatering här. Tappat det lite! Kanske borde försöka återuppliva min lilla blogg igen. Tycker oftast att det är skitkul att blogga, problemet är att jag inte har så mycket att skriva om.
 
Ja alltså, det hade jag ju inte för ett eller två år sen heller kanske, men jag hade tydligen betydligt större behov av att skriva om ditten och datten så om det behovet får en liten HLR-kurs eller nått så kanske vi kan komma någon vart.
 
I och för sig så tänker jag på bloggen ganska ofta. Till exempel igår kväll. Fredag kväll, har jobbat hela kvällen, käkar middag med Berne och dricker ett glas vin när jag kommer hem vid halvtio. Förstår att ni är enormt nyfikna på vad vi diskuterar under vårt "fredagsmys" (fan vad jag hatar fredagsmys). Joråsåatte vi började diskuera vår katt Kelsos uppenbara pung-issues (han har blivit könsmogen, så dom där kulorna ryker på måndag). Jag tycker liksom inte att den katten har så mycket "balls" överhuvudtaget. 
 
Jag säger att om Kelso hade vart en männisovarelse så hade han vart en sån där ekonomistuderande människovarelse som hängde på Stocken varje torsdagskväll, klädde sig i röda chinos (no offense mot röda chinos) och stod och brölade med sina killkompisar. Ibland skulle han ha rosa skjorta till röda chinos utan att fatta att det inte matchar. Han skulle vara lätt missanpassad och tycka precis som "de coola killarna".
 
Berne blev nästan sur. Kelso är ju något av hans favorit (utom när Kelso pillar bort tangenter från hans dyra tangentbord så vi måste köpa ett nytt). Så Berne sa "men är han verkligen dum då? Det tycker inte jag!!!!" lite upprört och jag sa "han kanske inte är jättedum, men han ser ju onkeligen lite korkad ut, som en söt efterbliven ekonomikille i rosa skjorta" och då spärrade Berne upp ögonen och höjde till och med rösten och sa "MEN GUD VAD VI TYCKER OLIKA, jag ser honom mer som typ Indiana Jones!".
 
Då tänkte jag lite på bloggen. Typ, det här kanske jag måste dela med mig av.
 
Förstår ni hur lågt jag sjunkit.
 
Kelso i egen hög katt-person. I husses jeans, apropå att favorisera. 
 
 

RSS 2.0