HLR hjälpte alltså inte

Vad fan ska vi hitta på då för att hålla bloggen vid liv? Hot och våld?
 
Det funkar kanske. Men just nu kanske är det bästa tillfället att börja blogga igen. Jag håller nämligen på att plugga inför den stora läskiga om-hemtentan i mitten på mars och vid det här laget vet väl alla att min hjärna blir helt överkokt och konstig av att läsa kursböcker. Sen jobbar jag ju dessutom så min hjärna har lite mycket att göra nu. Och när min hjärna har mycket att göra får jag en ofantligt stor blogglust, ska ni veta.
 
Några bra exempel min överkokta hjärna och vad den gör med mig:
  1.  Förra veckan handlade jag lite på väg hem från jobbet. Har vissa sömnproblem på mina sovjourer där det är meningen att jag alltså ska sova på jobbet, men det gör inte jag. Jag ligger vaken halva nätterna i jourrummet och fantiserar om läskiga japanska ungar som låter som hon i The Grudge och såklart, klassikern, ryska maffian med baseballträn. Efter att ha sett på The Following har dessutom min läskiga fantasi utökats något enormt och innefattar nu även psykotiska människor som gör lite allt möjligt med mig - typ ettt tvillingpar som dödar mig och sedan riggar upp mig sittandes på en stol med ett whiskeyglas i handen, FAST JAG INTE ENS DRICKER WHISKEY! Okej, poängen var alltså att jag handlade efter jobbet med två timmars sömn i kroppen, packade upp varorna, sov en timme och ska börja med maten. Hittar inte löken som jag visste att jag köpt och som jag VISSTE att jag packat upp, bara inte vart fan jag lagt den. Hittar den efter en stund. I frysen. 
  2.  Igår när jag & Berne hade storhandlat började jag också packa upp varor och rensa kylen. Märker då att osten som jag använt på morgonen är helt puts väck. Berne blir av förklarliga skäl (ost-Berne) sur och frågar var fan jag lagt osten egentligen. Jag börjar gräva i soporna (vore så typiskt mig att slänga osten i tillfällig sinnesförvirring). Men nä, det hade jag inte gjort. Berne hittade den efter en stund. I skafferiet. 
 
JAMEN BRA TINA. Kommer lägga sjukt mycket tid kommande veckor på att leta saker om det fortsätter såhär! Nu ska jag gå och tvångsgosa med katterna. Satt nyss och försökte hetsväcka Kelso genom att jättesnabbt typ tjugo gånger efter varandra säga hans namn. Kelsokelsokelsokelsokelsokelsokelso! Har precis druckit energidryck, kanske beror på det. 
 
I Dublin med crazy eyes, sippandes på en "flashback"-drink med hemliga ingredienser, men som lovade att ta en tillbaka till barndomstiden. Jag & Linus måste såklart testa, den smakade något väldigt bekant men odefinierbart, vi kunde verkligen inte komma på vad det var mer än att vi var överens om att vi nog ätit något som smakade så när vi var liten. Ganska spännande drink.  
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0