Hej igen!

Ja, bloggen ligger i viloläge kan man säga! Kanske ska ta och beta av ämnesförslagen jag fick av sis Linda framöver ändå! 
 
Det här är i alla fall en rolig vecka! I måndags kom Mimmi & hennes hund Totti hit. Han skulle trimmas i Almunge (eller vad fan det nu heter?) och vi åkte till Thuns och kikade under tiden. Hittade dock inget speciellt, det var ju lite tråkigt. Så nu sitter jag som bäst och inventerar utbudet av jeansshorts (med ungefär 12 olika krav på hur de ska se ut) på nätet. Mimmi kommer snart hit från Bea och vi ska bege oss till Gränby.
 
Och imorrn åker jag, Bea & Emil till Umeå för Brännbollsyran! Är lika pepp som alla andra år. Man lär sig ju lite för varje år som går. Nu har jag lärt mig så pass mycket av de två föregående åren att Jägermeister medför personbett. Så det ska minsann undvikas i år! 
 
Har äntligen fått sommarschemat också, är nöjd med det. Har redan planerat in en tripp till Riga med Bernie i augusti, sen har jag lite andra saker att se fram emot också! Brännbollsfest i juni, fylla år i juli, 25-årsfest med Eve i början på augusti. Eller ja, det blir väl 50-årsfest då. Nä nu fick jag fan ångest. Berne sa häromdagen att nu är jag halvvägs till 50. Då kontrade jag med att han var halvvägs till 70, det var inte så poppis... 
 
 
Och sommar har det typ blivit ute med! Här är jag i sminkartagen (och iklädd SHORTS! UTAN ATT FRYSA!) för någon vecka sen på väg till Linus & Malla. 

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Tack för tre supermysiga dagar!

2013-05-29 @ 18:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0