Bloggtorkaaaaaaa

Har inget vettigt att skriva här! Dessutom är det skitjobbigt att både ha instagram, facebook och en blogg. Blandas ju ihop liksom. Kanske börjar #tagga #såhär #ibloggen för så gör man på instagram. Och kanske börjar skriva värsta ointressanta novellerna på instagram, för det gör jag i bloggen. Eller börjar försöka puffa folk på insta, för det gör man ju tydligen på facebook. Eller ja, vissa gör det. Och jag puffar då tvångsmässigt tillbaka. 
 
Annars rullar väl allt på som vanligt. Har varit lite dåligt med pass på mitt jobb, så imorgon ska jag gå på introduktion på ett nytt ställe i Vattholma tillsammans med Carro som jag jobbar med. Spännande! Lite miljöombyte är alltid bra. Tar upp den där satans jävla pissuppgiften som jag misslyckats med två gånger ibland också. Lutar starkt åt att det krävs att jag läser in den i höst på något vänster... Är så jävla opepp på skola för tillfället att jag sliter av mig håret bara jag tänker på det. Kan någon komma och skjuta uppgiften tack. 
 
Idag är jag glad i alla fall för idag kommer Mimmi & Lars hit med sin lilla hund Totti (måste lära mig att inte kalla den för Spotti). Den ska tydligen till hundfrisören imorgon så de sover över hos oss inatt. Kitty kommer vara fullt sysselsatt med andra ord. Hoppas de håller sig i skinnet och inte har ihjäl varandra inatt bara. Ska upp klockan halvsex...
 
Mars för två år sen eller så. Solglajjor & vaaaaaarm sol. Nu är det minusgrader och enbart varm på vår balkong där det är jätte-vindskyddat. Kom igen nu vädergudar, kämpaaa!
 

RSS 2.0