Brännbollsyran 2013

Kom hem från Umeå igår efter att ha spenderat helgen hos Erika & Mitch under Brännbollsyran. Lagom sliten efter sammanlagt 12 timmar resande, typ 20 timmar av alkoholintag och brännbollstittande. MEN så var det ju grymt kul också, precis som föregående år! 
 
Mitch klass hade återigen klätt ut sig till karaktärer ur Nile City 105,6, komplett med partytält och radiostudio. Mitch satt med i radiostudion med Valta i år, det var kul. Eller det hade kunnat vara jättekul om jag faktiskt hade hört Mitch prata något, men det måste jag i vinyran missat på något vänster. Klarade mig denna brännbollsyra från att bita någon. Slapp dessutom att träffa bitoffret från för 2 år sedan, så jag behövde inte oroa mig alls! Däremot pajade Erika sitt knä när vi under något berusade former skulle hoppa över ett staket. Det small til när hon ramlade lite och det visade sig vara hennes knä och inte en planka som jag & Bea trodde först. Inte kul! 
 
På dagarna  hängde vi alltså med Nile City-gänget i deras partytält och lyssnade på Valta (och eventuellt kanske Mitch då) som sa saker som "Nile City - din falukorv i fäbodjäntan" och spelade Nordman med jämna mellanrum. Nordman gör mig ju en aning lycklig av någon märklig anledning. Det hänger nog ihop med ett gammalt kasettband som fanns i  mammas & pappas Volvo för typ 15 år sen... 
 
På kvällarna hängde vi också på brännbollsområdet, i år hade de en scen med artister och ett öltält där arrangörerna underskattat antalet ölsugna människor. Hatar köer. Särskilt när man är törstig. Såg en enda spelning och det var några låtar av Hoffmaestro. De var lika snygga som vanligt även om det var lite svårt att se dem från bakre raderna i publikhavet. 
 
På lördagen innan finalmatchen fick Nile City, precis som förra året, springa ut och visa upp sig (jaga varandra med rå fisk och dylikt) på finalplanen tillsammans med några andra nominerade lag för best in show-klassen. Och vi Nile City-supportrar fick återigen gallskrika för att vinna decibelmätarens, eh, gunst. Och jävlar vad vi kunde skrika... Eftersom de vann best in show i år IGEN! Himla kul och de var de värda! 
 
Här kommer lite bilder från helgen. Glömde dock bort kameran lite pga av allt vin. Då vet man i alla fall att man har haft kul, om man inte har så många foton på kameran dagen efter... 
 
 
Valta & Mitch i radiopratartagen. Och så fisken förstås. Denna är ju dock inte rå. 
 
Lagbild! 
 
På väg hem i fredags när jag & Bea typ peakade humörmässigt. Här kan eventuellt Mitch skrika "Jag vill HÄÄÄÄÄÄM" och jag och Bea ba "näääääääääääääääääj". 
 
Så vi kompromissade och dansade hela vägen hem istället.
 
Nile City-gänget dansar till "Laglöst land" av Nordman. Helt sjuk koreografi...typ.
 
Snillen spekulerar.
 
Snillen spekulerar 2. 
 
Folk. Som jag inte minns vad de heter, 
 
Min stackars fot som jag klev på en stekhet kolbit med :( 
 

RSS 2.0