Ledig dag!

ÄNTLIGEN börjar denna satans förkylning och öroninflammation som härjat i min kropp de senaste två veckorna ta slut! Har mått hyfsat den senasite veckan förutom lite öronvärk (och halvdövhet), men inget som inte går att råda bot på med lite Ibumetin och skrikande.  Så  jag har ändå jobbat nu senaste veckan, var ju hemma alldeles efter nyår och trodde jag skulle krevera av rastlöshet. Idag har jag min första lediga dag på sju dagar, vääääääärt!
 
Ska fira det med att dricka öl ikväll, börjar inte förrän fyra imorrn. Sen väntar fem jobbdagar på raken igen, lika bra att jobba nu så jag har tid att flyttpacka sen. Åhhhh! Får sån jävla ångest när jag tänker på den här flytten alltså! Jisses vad med grejer att slänga!
 
Nåja. Idag släpade jag mina ben till gymmet iaf, för första gången på länge. Sjukt skönt och sjukt jobbigt. Kommer nog ha träningsvärk imorrn... Sen jag kom hem har jag legat tre timmar i sängen och glott på Greys Anatomy utan att bli det minsta rastlös, så det var nog behövligt med denna lediga dag. Igår firade vi Bernie som fyllde år med massa fikande, lite bubbel och hans släkt och vänner. 
 
Nu ska jag ta ett bad och raka benen, lite väl orangutang-aktiga nu va... 
 
 
 
 
 
ÖÖÖÖÖÖÖL

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0