2013

Känner mig inte helt imponerad av det här året hittills. Strax innan nyår blev jag förkyld och fick feber, sen dess har förkylningen hållt i sig och jag har varit allmänt trött/hängig/extremt snorig. Nu har jag dessutom åkt på öroninflammation, hade så äckligt ont i vänterörat inatt att jag nästan ville böla lite. Tog en treo och surade istället. Googlade öroninflammationssymptom nyss och prickade in samtliga. Jaha ja. Jävla år det här. 
 
Men eftersom jag även läste att öroninflammation inte smittar så tänker jag faaan åka till jobbet idag. Snorar visserligen fortfarande, men är inte lika hängig. Har fan inte gjort annat än att ligga i soffan sen nyårsafton typ, så börjar klättra på väggarna här. Inte gymmat på typ 2 veckor heller pga sjuka och julledig sjukgymnast. Känner mig som en tjockis. Vem hade anat att jag skulle SAKNA gymmet? Man slutar aldrig att förundras! 
 
Nyårsafton var trevlig, men 3 av 6 personer var tokförkylda... Vi käkade supergod mat, snackade skit, drack en jäkla massa drinkar (och hade ändå sjukt mycket sprit över, hur fan tänkte vi med inköpen där?!) och skickade iväg thaiballonger på tolvslaget och skålade med skumpa. Dagene efter prommis till Gamlisgrillen för att vakna lite. I torsdags var jag, Berne, Malla & Linus på The Hobbit i 3D-versionen. Jag har ju fan inte ens sett hela Sagan om Ringen-trilogin. Närmare bestämt bara halva. Hobbit var bra, rikigt fint gjord och allt det där och rätt spännande. Men jag kan ändå inte låta bli att höja på ögonbrynen åt alla märkliga varelser, även om jag verkligen gillar schizo-Gollum. Trodde jag skulle DÖÖÖ när man såg konturerna av en jättespindel. Det är liksom anledningen till att jag vägrade se sista Sagan om Ringen-filmen, för att det är en jättespindel med... Trodde även att Malla & Linus vetat om jättespindeln i Hobbit och LURAT dit mig, men så var tydligen inte fallet.
 
Här kommer lite bilder från nyår:
 
Killarnas fina dukning (med girlanger från lampan, hehe)
 
Normala Malin. 
 
 
(Och där vägrade min dator tydligen ladda upp flera bilder. Som sagt. Inte så imponerad av det här året. Inte av min dator heller.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0