Testing!

Tada! Kan blogga från mobilen också, jag är så jävla teknisk!

Idag har jag & Beau sagt hejdå till Väktargatan och hej till Årsta. Hon flyttar till en hyresrätt i södra Årsta och jag har blivit sambo. Blir lite nervös av ordet sambo. Förknippar det med ett ligg varannan vecka efter nionyheterna, bråk om disken och allmän förslappning. Men det ska vi nog hålla oss borta från...bara Berne lagar diskmaskinen.


Hejdå lilla lägenheten, nu är det typ slutet på en era! Firar det på tåget och åker och jobbar nu!

Flyttstädar...

Faan vad drygt det är att flyttstäda alltså! Särskilt när jag lider av tvångstankar: "tänker fan inte åka på att det var en liten fläck på innerdörren" och så skrubbar jag livet ur mig i en kvart på en liten fläck som bergis redan fanns där när vi flyttade in! Har gett upp för idag nu, har morgondagen och torsdag fram till tolv på oss. Kommer vara världens gladaste och tröttaste tjej på torsdag kväll...


Jan. 28, 2013

Testar att blogga från en iPad, har tydligen gått och blivit tekniknörd! Nu Har jag och Kitty flyttat in hos Berne, så det är liksom hans teknikstandard som gäller :) kanske därför jag klickade hem en sån där smart mobil i förrgår... Ska ha en begravningsceremoni för min vikbara gamla Samsung à la år 2001 inom kort!


Ledig dag!

ÄNTLIGEN börjar denna satans förkylning och öroninflammation som härjat i min kropp de senaste två veckorna ta slut! Har mått hyfsat den senasite veckan förutom lite öronvärk (och halvdövhet), men inget som inte går att råda bot på med lite Ibumetin och skrikande.  Så  jag har ändå jobbat nu senaste veckan, var ju hemma alldeles efter nyår och trodde jag skulle krevera av rastlöshet. Idag har jag min första lediga dag på sju dagar, vääääääärt!
 
Ska fira det med att dricka öl ikväll, börjar inte förrän fyra imorrn. Sen väntar fem jobbdagar på raken igen, lika bra att jobba nu så jag har tid att flyttpacka sen. Åhhhh! Får sån jävla ångest när jag tänker på den här flytten alltså! Jisses vad med grejer att slänga!
 
Nåja. Idag släpade jag mina ben till gymmet iaf, för första gången på länge. Sjukt skönt och sjukt jobbigt. Kommer nog ha träningsvärk imorrn... Sen jag kom hem har jag legat tre timmar i sängen och glott på Greys Anatomy utan att bli det minsta rastlös, så det var nog behövligt med denna lediga dag. Igår firade vi Bernie som fyllde år med massa fikande, lite bubbel och hans släkt och vänner. 
 
Nu ska jag ta ett bad och raka benen, lite väl orangutang-aktiga nu va... 
 
 
 
 
 
ÖÖÖÖÖÖÖL

2013

Känner mig inte helt imponerad av det här året hittills. Strax innan nyår blev jag förkyld och fick feber, sen dess har förkylningen hållt i sig och jag har varit allmänt trött/hängig/extremt snorig. Nu har jag dessutom åkt på öroninflammation, hade så äckligt ont i vänterörat inatt att jag nästan ville böla lite. Tog en treo och surade istället. Googlade öroninflammationssymptom nyss och prickade in samtliga. Jaha ja. Jävla år det här. 
 
Men eftersom jag även läste att öroninflammation inte smittar så tänker jag faaan åka till jobbet idag. Snorar visserligen fortfarande, men är inte lika hängig. Har fan inte gjort annat än att ligga i soffan sen nyårsafton typ, så börjar klättra på väggarna här. Inte gymmat på typ 2 veckor heller pga sjuka och julledig sjukgymnast. Känner mig som en tjockis. Vem hade anat att jag skulle SAKNA gymmet? Man slutar aldrig att förundras! 
 
Nyårsafton var trevlig, men 3 av 6 personer var tokförkylda... Vi käkade supergod mat, snackade skit, drack en jäkla massa drinkar (och hade ändå sjukt mycket sprit över, hur fan tänkte vi med inköpen där?!) och skickade iväg thaiballonger på tolvslaget och skålade med skumpa. Dagene efter prommis till Gamlisgrillen för att vakna lite. I torsdags var jag, Berne, Malla & Linus på The Hobbit i 3D-versionen. Jag har ju fan inte ens sett hela Sagan om Ringen-trilogin. Närmare bestämt bara halva. Hobbit var bra, rikigt fint gjord och allt det där och rätt spännande. Men jag kan ändå inte låta bli att höja på ögonbrynen åt alla märkliga varelser, även om jag verkligen gillar schizo-Gollum. Trodde jag skulle DÖÖÖ när man såg konturerna av en jättespindel. Det är liksom anledningen till att jag vägrade se sista Sagan om Ringen-filmen, för att det är en jättespindel med... Trodde även att Malla & Linus vetat om jättespindeln i Hobbit och LURAT dit mig, men så var tydligen inte fallet.
 
Här kommer lite bilder från nyår:
 
Killarnas fina dukning (med girlanger från lampan, hehe)
 
Normala Malin. 
 
 
(Och där vägrade min dator tydligen ladda upp flera bilder. Som sagt. Inte så imponerad av det här året. Inte av min dator heller.)

RSS 2.0