Måndag!

Har sovit som en kratta inatt, dels för att jag sov så länge på dan igår, dels för att Berne inte vet vad "hans sida i sängen" är och dels för att min satans katt har återupptäckt sitt gamla trick "stänga dörren inifrån och sedan jama förtvivlat" så att jag måste vakna och öppna dörren för att sedan upprepea denna procedur fyra-fem gånger. Kattjävel. 
 
Men allt är ju inte bara skit bara för att det är måndag, jag är fullständigt sysslolös och har en liten gnutta söndagsångest kvar att driva ut. Idag ringde de från Uppsala kommun och erbjöd mig jobb som timvikarie på ett boende för förståndshandikappade i Vattholma. Vattholma har både tåg- och bussförbindelser så det är ju en jäkla tur! Enhetschefen ska ringa imorgon och ge mig introdagar. Blir nog kul och välbehövligt för mig eftersom jag snart börjar klättra på väggarna av rastlöshet. Har den senaste veckan läst ut tre böcker, säger en del om aktivitetsgraden. 
 
Nu ska jag läsa lite till, sen hämtar Berne mig och Bea, vi ska handla, göra hemmagjord pizza och kolla på film! Perfekt syssla såhär en blåsig jävla måndag! 
 
Undra om man ska börja planera för Halloween-fest igen... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0