Nu var det slut på det roliga!

Japp, helgen är över. Helgen var i och för sig över klockan 05.30 imorse också, när min förbannade väckarklocka ringde...
 
Linda, Jenny, mamma & moster Annica kom hit i fredags, vi käkade, spelade spel på kvällen och drack vin. Blev en aning vinberusade allihopa tror jag minsann... På lördagen gick alla utom Jenny (som sov där) till Linus och Malla och käkade en riktig hotellfrukost, gött! 
 
Sen sprang vi på stan, tävlade lite i vem som hade mest reaprocent på köpta saker (okej mest jag som tävlade kanske) och var in en sväng i Domkyrkan. Sen hem och göra oss i ordning för middag på Peppar Peppar, gooooood mat! Gick till O´Connors sen, rätt rörigt där som vanligt på lördagskvällar. Bartendern fick inte ihop mina & Mallas beställningar, för både jag och Malla köpte två öl var och inte till varandra. När Malla förklarade att hela syskonskaran var ute ikväll såg han ju nästan lite rädd ut faktiskt. 
 
Igår hittade jag en sida där man svarade på några frågor och fick veta hur stor snopp man skulle haft om man var en kille. Hade intern tävling men vann dessvärre inte. Bea slog mig med tre (!!!) centimeter på grund av att hon åt fisk en gång i veckan när hon var mellan 8-13 år. Damn. 
 
Imöra står gym och delegeringskurs på schemat, hörshääj!
 
Det såg typ nästan ut såhär i fredagskväll, vin, chips och snillen spekulerar!

Kommentarer
Postat av: sis J

Tack för en rolig helg! Återkommer och hoppas då få kaffe i Bernies lya!

2012-10-08 @ 20:31:26
Postat av: Linda

Jaa, tack för i helgen. Vaddå Jenny, kaffe?
Något starkare om det är inflyttningsfest va?

2012-10-08 @ 23:23:40
Postat av: Sis J

Sant Linda! Fest, vi vill ha fest i Bernies lya!

Svar: Haha jag ska framföra era önskningar... Han får väl typ ha en "ett år i lägenheten snart"-fest! :)
Tina Dolk

2012-10-18 @ 15:23:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0