Hotellhelg och halsont

Hade en jättetrevlig helg i Sthlm med Bernie! Åkte dit i fredags vid sex, vi var lite nervösa över rummet eftersom vi lyckats boka fel hotell OCH en annan typ av rum än vi tänkt (bara vi som lyckas med det). Men det var jättefint och hade badkar så jag var mer än nöjd. Det låg på Östermalm, så gissa om vi gått cirka fem mil under helgen för att ta oss till stan, från stan, till tunnelbanan, från tunnelbanan, till stan igen, osv. Tur att mitt knä blev bättre under helgen! Fast jag blev sur varenda gång den inte fanns en rulltrappa att åka nedför, fortfarande lite krämpor i gammel-knäet... 
 
Käkade och drack nån öl med Eve & Hannes på Dubliner i fredagskväll, pressade Hannes på restaurangtips eftersom han har insiderinformation. På lördagen gick vi på stan hela dagen och käkade middag sent på nått ställe som hette "Grill". Jättemysigt ställe med sjuuuukt god mat! En öl på Bishops sen och så var vi nöjda. Igår gick vi också en sväng på stan och kikade innan vi åkte hem. Mat har typ varit ledordet hela helgen. Fan vad gött det är med mat alltså. 
 
Dock har mr Bernie smittat mig med sin oidentifierbara sjukdom (han vet nämligen inte vad "förkyld" är), så idag ligger jag totaldäckad med rygg- och huvudvärk och en hals som inte heller vill samarbeta för fem öre. Har legat i sängen precis hela dagen, börjar bli ruskigt uttråkad eftersom inga play-kanaler på nätet vill samarbeta. Hade tänkt gymma idag men det gick ju åt skogen! Muntra upp mig, tack. 
 
Nu ska jag googla kattungar, alltid något. 
 

Kommentarer
Postat av: Eve

Ni som smittat mig då era jäklar!

Svar: Yes, det är det kanske :( Men vi skyller på Berne, jag mådde prima i helgen medan han tryckte i sig Strepsils på löpande band!
Tina Dolk

2012-10-15 @ 18:48:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0