Den som inte tar bort luddet ska dö

Så känner jag i princip varenda gång jag tvättar i denna tvättstuga. Alltså är det så jävla svårt att ta bort LUDD från torktumlaren????!
 
Har för övrigt bloggat otroligt dåligt senaste tiden. Haft annat för mig. Typ jobba kvällspass som gör att man är lätt utmattad när man kommer nio-tio på kvällen. Hunnit med en helg i Hudik också där det vankades födelsedagsfest för Erika och utgång. Utgång i Hudik, det är något av en upplevelse. 50 personer som står och dansar vilt till musik som är så dålig att tammefan Kitty hade gjort ett bättre jobb i dj-båset. Hur gör de egentligen? Delar ut ecstasy så att folk ska bli sugen på att dansa?
 
Well well. Idag fyller Lille Linus trettio år, grattis! Ska dit på fika sen, så det är vad kvällen vigs åt. Dagen har vigts åt att tvätta, vika tvätt och baka chokladbollar eftersom jag fick sådana chokladbollscravings att jag nästan började skaka lite på händerna, så där som knarkare gör. Bara att lyda när sånt händer. Om kroppen vill ha chokladbollar ska kroppen ha chokladbollar. 
 
Vill egentligen kalla det negerbollar. Hur politiskt inkorrekt det än må vara. Men chokladbollar it is, annars kommer nog någon ta mig för en SD:are med ett järnrör i bakfickan och det vill man ju inte vara. 
 
 
 
Jag och dagens födelsedagsbarn i blåsfisktagen för ett par veckor sedan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0