Ny sjukgymnast...

Började nya sjukgymnastiken idag, då min gamla sjukgymnast gått i pension har jag bytt till en som driver sin verksamhet i samma lokaler som ett gym. Ett jävligt stort gym. Min nya sjukgymnast är typ 40 år gammal, jättetrevlig och verkar väldigt kompetent. Hon ser ut att springa en halvmara cirka fyra gånger i veckan och idag deklararerade hon glatt att jag ska börja träna axeln "på riktigt".

 

Vilket i sig är väldigt skönt, hade väntat mig lite tyngre träning nu. Men när hon sedan gjorde en lite svepande gest ut mot gym-delen fick jag lite ångest. När jag en stund senare satt i en av dessa läskiga maskiner och hon säger att min axel "har ett stört rörelsemönster" fick jag vissa Quasimodo-vibbar av min egen spegelbild då min högeraxel i varenda jävla övning dras upp i hakhöjd. Men om hon pressar ned min axel de första fem repetitionerna så går det lite bättre !

 

Nu ska jag tydligen börja träna på gym med henne två ggr/veckan. Hatar gym. De där maskinerna, de biffiga brölande männen och de överhurtiga människorna i kombination gör att jag själv känner mig som en 150 kg:s flodhäst utan koordination som dessutom har en cp-arm som skakar av utmattning av att lyfta en enkilos hantel fem gånger. Tröstar mig med att det finns en bastu där, så jag får underhålla mina finska gener med jämna mellanrum.

 

Se där ja. Quasimodo 2...

Kommentarer
Postat av: Anna-Carin Eriksson

Du är rolig du ;o)

2012-05-14 @ 20:32:48
Postat av: Sis J

Hejja, kämpa på du!

Lovar att säga till om dina muskler börjar likna de på bilden, då sätter vi stopp för ditt tränande, ja lova! Pöss

2012-05-14 @ 21:30:58
Postat av: malla

Tycker att det ska bli väldigt roligt att följa din satsning här på bloggen. Och vad kul att du anmälde dig till tävlingen ändå! http://www.fitnessfestivalen.se/Och du, kan du hänga på gym så kan du ju börja jogga igen å! Jag vill ha sällis...

2012-05-15 @ 00:21:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0