Jävla söndagar

Hatar fortfarande söndagar. Extra mycket då jag festat de föregående två kvällarna, då blir de dubbelt så jobbiga. Men fint väder har vi i alla fall haft idag! Beau kom hem från sin Hudikvisit så vi var ett gäng och käkade på Max och sen följde jag med Berne, Daze & Majan till Gimo där de övningskörde lite motorcykel. Jag drack kaffe och tittade på...

 

Nu sitter jag och försöker få ihop min vecka. Eller ja, mån-tors. Som innehåller två sjukgymnastikpass, med start imorgon... Gissa om jag är pepp? Sådär, skulle jag säga. Har projektavslut, vara jury till A-kursarna, hemtenta, en jävla massa tvätt, en sjukt skitig lägenhet, packa till Umeå,  osv osv osv osv. Arrrrrrrgh!

 

Helgen har varit trevlig i alla fall! Hängt med Malla, Linus och Tjompen och varit ut två kvällar på O´Connors. Såg Champions Leauge-finalen igår, bestämde mig för att heja på det lag Linus INTE hejade på. Vilket råkade vara Chelsea, och de råkade ju vinna... He. He. He. Sen kom Eve & Hannes igår på dagen, de hängde med oss på dagen och drog på vårbal sen!

 


Jag & Malla igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0