Brännbollsyra!

Tillbringade helgen i Umeå på brännbollsyran, som precis som förra året var sjukt roligt! Jag & Beau åkte bil dit med Johan, Thor & Lars, tror ni det var lite småvarmt att sitta i en bil i sju timmar i ryssvärmen eller? Men fram kom vi, hem också för den delen.

 

På dagarna hängde vi nere på ängarna och drack vin, på fredagkväll var vi hemma hos Mitch & Erika på förfest och sen irrade vi runt till någon helt okänd destination som vi tydligen inte tyckte var så rolig, för jag & Erika drog och käkade istället. Lördag kväll var vi på förfest hos en av Mitchs klasskompisar och sen drog vi på något ställe som hette Rex som gjorde sinnessjukt äckliga mojitos (hade kanske haft en lite mer klar bild av hela lördagskvällen om jag bara struntat i att suga i mig äckliga drinkar).

 

Mitchs klasskompisar var med och spelade och hade klätt ut sig till Nile City - komplett med öltält, radioskval och lite mellansnack. Jäkligt kul och satan vad kreativt! De åkte ur på fredagen men blev då istället nominerade till best in show-lag (roligast utklädnad) vilket de tog hem och vann 5000 kr för. Sjukt kul att se och det blev ju minst sagt lite drag i tältet när vi som också satt där skulle vråla när deras namn ropade upp eftersom vinsten avgjordes med decibelmätare.

 

Snor några bilder från Beaus fb och låter dem tala för sig själva:

 

Möttes av denna bild på Mitch & Erikas dörr när vi kom fram i torsdagskväll... kan ha att göra med att jag bet en vilt främmande människa ashårt i ryggen under förra årets yra.


Han jag bet förra året såg tydligen ut såhär. Hade mitt livs jobbigaste ögonblick när jag måste träffa honom i fredags. Men han skrattade bara så nu behöver jag inte ha bit-ångest längre!


Nile City-tältet där vi hängde.


Jag & Beau!


Radiopratar-Valta och en till klasskompis till Mitch.


Nile City-skylt


Erika & jag


Delar ur Nile City med vinstchecken!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0