Vad jag gör när Berne springer in och handlar snus?


Girls night out

Körde tjejkväll igår med Eve, Mimmi & Beau. Stod klart ganska tidigt att vi alla var högst vinsugna, så kvällen slutade (inte helt oväntat) på O´Connors efter vin, pizza och skvaller hemma. Hade sjukt kul, men kanske blev en öl för mycket där på slutet!

 

Känns som om vi måste hitta ett till stammisställe att varva O´Connors med, börjar bli lite väl påtagligt när bartendern behandlar en som en kompis, då har det gått för långt va? Eller kompis och kompis, snarare en elak kompis som suckar demonstrativt och förekommer ens beställning med att muttra "jaja, en Newcastle...". Då måste man ju automatiskt ändra beställningen lite för att inte framstå som en alkoholistisk femtiotaggare som vägrar vidga sina dryckesvyer!

 

Har varit småslitna idag! Nu har Mimmi åkt hem, Berne ska på personalfest ikväll och Eve ska på hemligt sällskap-middag, så jag & Beau ska roa oss själva. Får se vad som händer men det är väl lika bra att utgå från att det kommer ingå en del alkohol!

 


Rumpnissarna lekte med webcamen igår...

Say no more...


Pluggbalans...

Eftersom jag pluggade så himla bra igår (och verkligen i GOD TID!) så failade jag lite idag... typ "Guds" sätt att styra lite balans i pluggandet kanske. Skulle nämligen ta en buss vid nio till skolan och sitta ett par timmar idag också, men det gick sådär.

 

Min katt har nämligen haft ADHD inatt. Hon ställer sig och mjauar utanför sovrumsdörren, då släpper jag in henne och lämnar dörren på glänt. Då tar kattfan och STÄNGER DÖRREN för att sedan mjaua ett ynkligt och sorgset läte, som om detta inte var självförvållat. Så har hon gjort ungefär fem gånger inatt med en halvtimmes mellanrum (och då har jag slängt ut henne en gång). Allt detta i takt med Bernes snarkningar! Somnade fem... så kände mig inte så pigg klockan åtta imorse.

 

Så då fick det bli "hemmaplugg" istället. Har öppnat tentan vid två olika tillfällen och skrivit hela fyra rader. Det är fredag, okej? Så nu tvättar jag och dricker kaffe istället, ska bege mig till systemet om nån timma tänkte jag! Ikväll kommer tjejerna, vi ska käka hemmagjord pizza och så får vi se vad som händer, helt enkelt. SATC-maraton eller en öl på stan!

 

Hörshääj!

 


Mmm...pizza!

Way to go

Tydligen blir man tredubbelt så effektiv när man hemtentar om man sitter i ett minilitet mörkt, småruffigt bibliotek med en massa klasskompisar och inte pratar så mycket med varandra utan pluggar istället.


Bara på grund av det har jag skrivit klart 4,5 frågor av 10 på tentan DAGEN EFTER ATT VI FÅTT DEN, vilket kanske är snudd på en rita-ett-kors-i-taket-händelse.

 

Förutom alla klasskompisar som skulle ha tag på kurslitteratur (ett exemplar av varje bok/artikel finns på detta minimala institutionsbibliotek) satt Malla och pluggade till högskoleprovet också. Hon har aldrig varit så tyst i hela sitt liv, det kan jag nästan svära på.

 

Nu ska jag fan ta en powernap, tror jag. Mår bättre idag i alla fall, peppar peppar! Funderar på att fira det genom att gå och lämna en liter blod eller så imorgon.

 


Annars är jag väl rätt ölsugen också. Kanske gör nått åt det imorrn då!

Surt sa räven...

Vem har gått och blivit krasslig lagom till en veckas hemtentande? Jomen JAG! Vem fan annars. Är sällan sjuk men jämt när jag är det blir jag det alltid i samband med skolgrejer man liksom inte har tid att missa. Som denna hemtenta som jag måste sitta och skriva på varje dag för den verkar skitdryg, eller nu i slutet på förra året när vi hade ett stort projekt och skulle ha affischvisning inför en jury, då stod jag där med 39 graders feber och tyckte att min kropp kunde ta ett chillpill.

 

Är som tur är inte dödssjuk, och hoppas att jag inte blir det heller. Har ju nämligen planerat in tjejhäng på fredagkväll, kanske blir utgång! Vore sjukt kul med en tjejutgång. Mimmi & Eve kommer hit och det ska bli kul, var ett tag sen man träffade dem båda!

 

Jag, Mimmi & Beau på väg till damsupé med trailortrash-tema för typ två år sen. Undra vad det blir för tema i år? Ruskigt sugen på att gå igen!

Tidsfördriv

Har varit i skolan sen tio för att göra klart en gruppuppgift och sen skriva på en populärvetenskaplig artikel till föreläsningen som börjar klockan två. Arbetsinsatsen just nu ligger på -10 skulle jag säga. Oinspirerad är bara förnamnet. Då kan man istället:

 

- lyssna hur många gånger Anton nämner Filip & Fredrik eller Alex Schulman

- koncentrera sig hårt på att INTE lyssna när Filip & Anton diskuterar Djurgården

- ligga i en soffa och låtsasskriva på datorn när lärarna går förbi (vi sitter utanför alla lärrarrum)

- läsa 15 bloggar

- försöka powernappa

- tjata om lunch

- lyssna på magen som också tjatar om lunch

- bara störa sig allmänt.

 

Lägger in en mogen bild här också. Juldagsfirande 2011...


Karl-Alfred?

Var har du gömt spenaten? Kan behöva lite för att orka lyfta armen högre än tjugo cm!

 

Har nyss legat på Bernes golv och tränat sjukgymnastik. Behöver något pinnliknande att lyfta och det enda Berne hittade var en golvmopp. Så ska jag liksom lyfta den uppåt och bakåt över huvudet... medan Berne ligger och skrattar och tycker jag ser ut som en tjej som är extremt dålig på bänkpress, med en golvmopp som väger knappt 2 kg och som jag verkligen får KÄMPA för att kunna lyfta.

 

Den här sjukgymnastiken alltså. Tar tillbaka det här med att det var roligt med svåra övningar... Kanske kommer vara roligt om en vecka när jag blivit så stark att jag kan lyfta armen 30 cm ovanför golvet. Men nu vill jag mest köra in golvmoppen i halsen, känner jag.

 


JAG BLIR GALEN. GALEN! I TELL YOU!

Städmani och sugna lamm

Tillbringade i princip hela helgen med att göra en ordentlig storstädning i lägenheten med Beau. Var ju ett tag sen, om man säger så... så det tog sin lilla tid! Gissa om badet jag tog tillsammans med ett glas vin, efter sju timmar städande, var det BÄSTA BADET? Kommer aldrig någonsin ta ett sådant skönt bad igen tror jag! Men det kanske inte är så konstigt efter att ha piskat mattor med crocketklubbor, dammtorkat varenda vrå, gått ut med säkert 10 soppåsar, osv...

 

På kvällen drog jag till Berne, hade köpt god mat och han lagade den. Världens bästa deal!? Drack lite skumpa och såg på "We bought a zoo". Ganska gullig men extremt långdragen film. Vaknade nio (eller okej, tio, eftersom klockorna ställdes fram) på en SÖNDAG. Gick på nessecärjakt i Gränby utan framgång. Hur jävla svårt ska det vara att tillverka en lagom stor nessecär med ett innerfack? Herregud. Allt mitt smink ligger utspritt på skrivbordet. Kanske gick lite för långt i städmanin när jag i fredags "förstädade" genom att tvätta sminkpenslar...

 

Nu sitter jag på EP och har småtråkigt. Har en presentation idag om defekta adjektiv. En rädd pojke, ett rätt barn? Ett rädd barn? Ett paranoitt föräldrapar? Ett kått lamm? Ett kåt lamm? ETT SUGET LAMM?

 

Ja. Sug på den ni.

Jag vill åka till Öregrund! Hoppas på lite finare väder om vi åker dit i år igen, dock. Förra sommaren när jag & Berne var där var det såhär gråmulet...Fredag och det är vååååår!

Skippar väderinlägget här uppe i första stycket nu.

 

 

Så. Idag har varit en bra fredag! Möte med mina kursare för att plita ihop några hjärndöda sidor om referensbindningar i "Sjöjungfrun". Gillar att ALLA lärare verkligen hatar Camilla Läckberg. Innan jag gick Kreativt Skrivande så gillade jag Läckbergs böcker, jag tycker fortfarande att de är spännande (mest för att hon kör en cliffhanger varje gång i slutet på boken kanske), men efter att min lärare på KS lät oss göra en dialoganalys på hennes böcker blev jag lite deprimerad eftersom jag insåg att jag aldrig mer kommer att kunna läsa hennes böcker utan att störa ihjäl mig. Och att göra referensanalys på hennes bok var ungefär lika upphetsande...

 

Efter två timmar rätt oengagerat plugg övergick vi till att kolla ett youtubeklipp på Johan Falk där de klippt ihop alla gånger han säger "Fyfaan" istället. Ungefär vad man behöver för att dö av skratt en fredagsförmiddag.

 

Sen käkade jag lunch med Filip & Anton, efter mycket om och men hamnade vi på Palermo. Kommentar överflödig, men det var nära till sjukgymnasten sen i alla fall. Pizzan var god och det vanliga klientelet på 10 alkoholister och 50 brölande bittra studenter infann sig inte denna fredagseftermiddag! Jag var dock bitter över att inte kunna dricka en öl som grabbarna. Tror min hurtfriska sjukgymnast dött om hon känt mig lukta alkohol kl 13.00...

 

Min sjukgymnast gav mig nya övningar som är lite jobbigare. Det känns bra, då vet man att det händer något! Nu har jag nyss tryckt i mig vårens första glass med Beau och ska börja för-städa lite inför morgondagens storstädning. Lägenheten har cravings efter den, skulle jag säga.

 

Vårpretton

Here comes the sun

Fy faan vad härligt väder det är ute! (Alltså, vad är det för fel på mig? Insåg precis att mina första rader väldigt ofta handlar om vädret? Småpratar jag såhär mycket i vanliga fall också?!)

 

Har suttit och pluggat på förmiddagen, det enda tråkiga i allt det bra med solen är att det inte går att sitta på uteplatsen med datorn, för man ser ju inget på skärmen.

 

Och med det I-landsproblemet avklarat så kan vi bara konstatera att jag inte har något överhuvudtaget att skriva om idag. Plugg, sol, bråksugen Kitty, wok hos Bernie, kaffe med Daze & Majan och nu är det duschdags. Imorgon ska jag till skolan och göra en fantastiskt tråkig uppgift med mina kära klasskamrater. Sen blir det ett besök hos sjukgymnasten! Undra hur min snälla sjukgymnast ska uppgradera den dagliga tortyren?! It´s on noooooooow. Hoppas hon tvingar mig att börja lyfta skrot eller nått, då kanske man känner att det händer något. För tillfället i mina övningar ligger jag på golvet och ålar som en säl eller står och typ stöttar en vägg (ser det ut som). Men eftersom tålamod tydligen var ledordet lär det nog dröja innan jag kan lyfta skrot...

Orkar lyfta öl lika bra som på bilden även efter operationen i alla fall... Alltid något! Men att ordna anletsdragen i en normal min verkar vara ett större problem? Kanske man skulle fixa en operation mot det?Ska det här vara lill-lördag?

Sjukt ospännande lill-lördag måste jag säga! Har ungefär gjort dessa roliga grejer:

1. Letat getter i Gränby på promenaden hem från Berne. Utan resultat, varför ställer de inte getterna och fåren i sina hagar där de var förra våren? Jag vill klappa en get! NU!

2. Kollat på sjukt intrigerande tjejer & killar i The Hills med Beau. Det är vår middagsrutin - sitta framför min dator i soffan, äta och kolla på The Hills och skratta åt hur mycket de bråkar där.

3. Skrattat åt Kitty som fått spö av grannkatten.

4. Soooooooolat på uteplatsen, så jäkla gött väder idag!

 

 

Sen har jag gjort en del tråkiga saker också:

1. Inte hittat några getter/får att klappa.

2. Tvättat. Och i vanlig ordning stört mig på allmänheten överlag som inte förstår att man ska HÄMTA GREJERNA I TORKSKÅPET NÄR DE ÄR KLARA, inte låta dem hänga kvar och störa resten av befolkningen (dvs mig)

3. Försökt förstå alla föreläsningsanteckningar inför hemtentan vi får nästa vecka som jag är sjuuuuukt opluggad och opeppad på.

4. Tyckt synd om Kitty som efter slagsmålet såg ledsen och liten ut (men den där förkylningen var ju inte direkt långvarig)

5. Och nu ska jag fullborda listan genom att träna lite sjukgymnastik...

 


Jag & sis Jenny i lördags, vi ser verkligen pretto ut?!

Våååren? Ho ho?

Vad är det som händer? Vart fan tog våren och 15 plusgrader vägen? Vad gör de här sketna FYRA plusgraderna här?! What. The. Fuck.

 

Tog mig en liten prommis idag i gråvädret iaf, om man dunkar lite glad musik funkar det ju ändå! Annars har dagen mestadels gått ut på hjärndöda aktiviteter så som att glo på min snoriga katt förutom att plugga lite. Stackarn är förkyld, så hon går omkring och nyser, vilket ju är hemskt för henne men ganska roligt för mig då hon gör nån sjukt rolig grej med munnen innan hon nyser. Så sitter jag där och garvar och hon ser förnärmad ut. Känner en liten obalans i vår matte-djur-relation, om hon varit barn hade hon nog anmält mig till soc...

 

Okej nog om crazy catlady-aktiviteter! Har fått ett paket från Yves Rocher idag, det är ju som rena rama julafton! Massa goooooooooda tvålar och läppglans (har ett fack i min väska med cirka 14 läppglans, så besatt är väl ett passande ord). Nu har jag & Beau haft The Hills-middagsmaraton och sen ska jag till Berne!

 

Och nu ska jag sluta blogga eftersom jag tydligen bara har två blogglägen idag; husdjursgalen tant eller Sofi Fahrman. Hörshääj!

 


Beau, jag & Eve på O´Connors för typ en månad sen!

Snö? SNÖ??!

Snacka om att man blivit lurad på vårpremiären! Man kan inte skrika ut "VÅR!" och börja använda solglasögon och se uteserveringsluncher runt hörnet, för då kommer vädergudarna som någon jävla karmapolis och skickar snöstorm på oss. Damn you, vädergudar...

 

Helgen har varit trevlig och snöfri i alla fall! Inte så soligt toppväder vi förväntat oss (men ingen snö heller!). Riktigt skönt att vara ute hela dagen på lördag och dricka diverse alkoholhaltiga drycker, spela kubb, diskutera huruvida hälsingedialekt är hjärndöd eller inte (Linus verkar tycka det) och snusa på Elin & Johans sjukt söta bebis!

 

Blev dissade av tant Linda & farbror Peter i lördags som tydligen inte orkar två kvällar i rad nuförtiden. Åkte till sis Jenny som tillsammans med Uffe & Ulrika firade deras angelvinst. Förfestade lite där och drog på Radjos sedan där Robert Damberg spelade. Radjos i lördags var lite som att samla ihop allt Hudikaktigt i musikväg och slänga det i ansiktet på folk, när trubaduren spelar "För det är lika bra att sluta drömma.." och hela publiken vrålskriker med till exempel. Man klarar av en sådan riktigt fullfjädrad Hudikutgång med Östen med resten, Iggesundsgänget och hela köret ungefär två gånger per år, skulle jag säga. Men i lördags var det jäkligt kul med en sådan kväll!

 

Eventuellt kan jag ju ha spelat luftgitarr lite för häftigt under kvällens gång, visade sig vara sådär skönt för axeljäveln. Men det kan man ha överseende med när man har alkohol i blodet! Sen kan man ju fundera på om det verkligen är passande med luftgitarrer till Östen med Resten-låtar, men det är ju en annan fråga.

 

Nu är vi back in Uppis igen, ska sätta mig och kolla igenom lite skolgrejer... här kommer lite bilder från helgen från Bernes Iphone:

 


Glatt (och suddigt) gäng i Elin&Johans soffa!


Linus kör "wing wing"-grejen på Uffe, de har ungefär lika dålig humor...


Beau & Berne, oklart vad den sistnämnde gör med munnen!


Misslyckat försök till "normal bild på tre Dolksystrar"


...sen blev det bättre! (Efter tjugo försök)

Hudikhelg!

Är hos sis Malla och väntar på grabbarna som kommer om nån timme! Ikväll blir det vin & spel och det som skulle bli angling imorgon blir istället korvgrillning och öl (och BAILEYS!!!) hos Mallas kompis. Sen ska vi ut på kvällen, i Hudiks strålande uteliv, harkel...
Annars har det inte hänt mycket, spenderat två dagar i Nianfors, varit hundvakt och pluggat. Insåg idag att jag verkligen inte bor i Hudik längre eftersom jag knappt hittar på Hemköp längre (som jag handlade på ca en gång om dagen på gymnasiet)
Jaja, over and out!
Förra Hudikvistelsen med grabbarna spenderades bland annat i en karusell på Hudikkalaset!

Tisdagskul

Ja fy vad livet är roligt somliga onsdagar! Har sovit som en kratta inatt eftersom jag eventuellt har en skada i hjärnan som medför att jag i sömnen gärna vill sova på min onda axeln, vilket ju är riktigt korkat och gör att jag vaknar stup i kvarten och funderar på varför jag är så dum i huvudet ibland.

 

Annars har jag försökt skriva en bakgrund till vårt projekt, utan framgång, och håller på och tvättar. Nu kastar jag in handduken för idag. Ett bad på det här så!

 

Imöra åker jag med sis Malla till Hudik och vaktar de två vildingarna till hundar. Får se om isen håller så att vi kan angla på lördag, hoppas hoppas hoppas!

 

PS - Jooo, det är tisdag idag, inte onsdag som jag först skrev i rubriken...

 Måndag (och jag är glad)

Hör ju inte till vanligheterna att man är på solskenshumör på måndagarna, men humöret följer ju vädret! Var till skolan en sväng för att möta upp Anton & Filip och skriva projektplan. Piskade dem till att göra det jävligt snabbt eftersom jag ville ta en promenad hem och sola. Så det ska jag göra nu, sen en prommis till Berne för käk och "The girl with the dragon tattoo"!


Helgen var ovanligt lugn, väldigt behövligt! Var bara hemma och kikade på film med Beau & Berne och sen på lördagen kom Linda, Peter och kidsen förbi en sväng och så var vi hos Elli på middag på kvällen, sjukt gott! Käkade tacopaj och kollade på Mello. Försök kolla på den jävla festivalen med tre killar som försöker komma överens om vem som är snyggast. Lisa Miskovsky enades de om till slut. Loreen har tydligen en alldeles 'förjävlig' lugg och Molly kommer se ut som Sarah Dawn Finer om tre år, men Daze skulle inte banga henne på O´Connors de närmsta månaderna. Så nu vet ni.

 

Igår var vi hemma och slöade, kollade på en vargdokumentär (med Kitty på första parkett) och käkade hemmagjorda burgare, så jävla gött! På onsdag åker jag till skogen och hänger hos mamma och pappa med alla djuren, ska bli ganska skönt. Kan jag försöka stöka undan lite plugg när jag ändå är där!

 

Kitty är sugen...Soft lördag!

Blev väckt vid elva av att sis Linda ringer och säger att de tänkte titta förbi en sväng på väg från Sthlm. Hann gå på systemet och så innan lägenheten invaderades av tre huliganungar och Linda & Peter. Ungarna kallar glatt Bea för "pruttkungen" och studsar mer upp och ned än de sitter still, ganska underhållande... tills de ville göra tusen nålar på min "döda" arm!

 

Nu håller jag på och tvättar, ska hoppa i badet snart. Läskigt att vara i tvättstugan idag, är några freaks i festlokalen. Det luktar bullar överallt och de vrålar helt osammanhängande saker och en av killarna ställde sig utanför och spelade trumpet rakt ut i luften, helt själv. Är det haschkakor de bakat därnere eller?!

 

Ska till Elli och käka middag ikväll, skönt med utgångsfri helg! Då kan vi gå all in nästa helg när det blir Hudikparty. Ska allt visa grabbarna var skåpet ska stå!

 

Berne i Hudik i somras, besteg berg och satte en flagga på toppen...

Redan fredag?

Snacka om att denna vecka gått snabbt... Men hur som helst är det ju väldigt skönt med fredag! Varit i skolan på förmiddagen och haft presentation, tog en prommis hem sen. Skönt att röra lite på sig, har inte varit ute och gått sen jag fick mitellan eftersom det dels blev så jäkla kallt att inte stänga jackan och så var jag livrädd för att halka (men det lyckades jag ju med ändå). Men nuuu så!

 

Var lite märkligt att inte sova med mitellan inatt! Jag sover alltid på mage, nu får jag lägga en kudde under axeln om jag ska göra det. Vaknat ett par gånger och fått psykbryt eftersom jag ibland måste lyfta upp högerarmen med hjälp av vänstern för att den är så svag och jag inte kan flytta den. Så nu blir det sjukgympa minsann! Ska ha en liten uppvisning för Beau sen när jag gör en av övningarna. En av dem är väldigt sällik, det är ju verkligen min grej...

 

Nu ska jag rensa ur min garderob som är ett enda kaos. Ännu en positiv sak med ingen mitella - nu kan jag använda alla kläder och inte bara sådana som ser (hyfsat) normala ut med en mitella till. Sen blire käk och "One for the money". Får se hur den filmen är, kommer ju inte alls nå upp i böckernas världsklass! Värt att kolla ändå. Hörshääj!

 


Sugen på kyckling, någon?

I´ve been looking for freeeeedoooom

Nu är mitellan borta, woho! Var hos sjukgymnasten idag och hon slängde min cp-mitella i sopkorgen, gissa om det var ett tillfredsställande ögonblick i mitt liv. Fick behålla bollen också! Visserligen frågade hon om jag ville behålla bollen som leksak till min katt (på allvar) och jag nickade glatt och sa att Kitty skulle äääälska den.

 

HAHAHAAHAHAHA. Som om Kitty någonsin får röra den bollen...

 

Fick order om att fortfarande tänka på att inte belasta armen tungt med väskor, osv och att inte höja armen över huvudet. Men jag är ju stel fortfarande och det tar ju stopp när jag försöker plus att jag är skitsvag i den, så tror inte jag kommer bryta mot det direkt. Fick även med en "normal" mitella ifall jag ville vila armen ibland, tror dock inte jag kommer använda den så mycket. Kan ju säga att den gamla var bekvämare i jämförelse, även om man blev en meter bred i den.

 

Nä nu ska jag se ett till avsnitt av Hart of Dixie, sen plugga, sen handla, sen käka, sen till Linus & Malla för film. Hörshääj!

 


By the way skulle det inte vara helt fel med lite fudgekaka nu... apropå inget.

Estocolmo

Har varit i Stockholm idag för ett studiebesök på Språkrådet som ju verkar vara en rolig arbetsplats måste jag säga. Men kändes hyfsat ovärt att åka tåg+buss dit och sen buss+tåg hem, för en timmes föreläsning! Framförallt då de två personerna som jobbade där verkade helt uppstressade och stirriga av någon högst oklar anledning.

 

Nåja. Käkade lunch med Cissi & Moa sen och nu är jag hemma och ska slöa en stund och sen gå och handla. Läääääääängtar tills imorgon när cp-mitellan är borta forever and ever. Jobbigt ifall min sjukgymnast skulle säga "nej det här ser inte bra ut, du får ha den sex veckor till". Några av mina klasskompisar tror att jag blivit så fäst vid min mitella nu att jag kommer ha svårt att slita mig... Hehe, verkligen inte. Men den röda bollen däremot! Kanske ska dra en vit lögn och säga att jag tappat den imorgon och därefter sätta den på en hedersplats i bokhyllan?

 

Har ju en hel lista på saker jag kan göra nu när jag inte kommer ha mitellan, frågan är ju om det kommer göra ont nu när jag kanske utan att tänka på det börjar vifta vilt med armarna (händer oftare än ni anar)? Har ingen aning om det, men det lär väl märkas. Har ju inte haft ont alls på några veckor, förutom när jag bestämde mig för att jag visst kunde dammsuga med Bernes monsterdammsugare, det var ingen hit.

 


Vifta med armarna var det, ja.

Roar mig själv

Sitter och ska försöka ta tag i en uppgift som ska in ikväll och har laddat upp med ett glas rött. Har hört att det gör under för kreativiteten...

 

Annars roar jag mig bäst jag kan medan Beau ligger i badet och jag undviker den där uppgiften in i det sista. Fick för mig att göra rumpnisse-minen i webcamen bland annat. Gör den här minen ganska ofta när jag kollar mig i spegeln av någon anledning. Häromdagen tvingade Beau & Berne mig att göra den samtidigt som jag sa "vavavafffööföödådå" och "vaffö jö du p-p-p-å-å d-ddddetta viviviset" och konstaterade att jag nog är en rumpnisse. Är böjd att hålla med:En annan min jag tycker om att göra är att dra in överläppen så att den inte syns, blinka förföriskt åt Berne och fråga om han skulle ligga med mig om jag inte hade någon överläpp. Det skulle han inte. Så jävla taskigt...

Sen ser jag denna bild och inser att jag inte heller skulle ligga med denna varelse om jag fick chansen. Stackars Berne.

Vår för hjärter dam

Nu är det vår, vilket betyder Winnerbäcktider! Varje höst och vår är det samma sak...

 

Tillbringat min dag med att vakna i Bernes flyttkaos, solat på hans balkong, åkt hem, städat, solat på uteplatsen och begrundat alla hankatter som kommer och flirtar med min dygdiga lilla katt som inte är ett dugg liggsugen. Att de bara vågar! Sen tog en av de där kleptomankatterna dessutom hennes leksak och sprang iväg med. Funderar på om Kitty är mobbad på något sätt? Eller är det som på lågstadiet - de jävlas med henne för att de är kääääära i henne?

 

Okej. Nog om katter...

 

Inväntar Beau, Evelina & Erika, vi ska göra tacos och sen dra till Linus & Malla och spela lite Buzz. Hoppas detta grymma väder håller i sig, gör ju underverk för humöret. Och snart ryker min mitella, fy satan vad skönt att slippa den! Ska till sjukgymnasten till veckan och få börja träna axeln, ska bli jäkligt skönt. Är ju inte sen att erkänna att jag nog använt armen betydligt mer än vad jag ska vissa gånger... nästa vecka behöver jag i alla fall inte ha dåligt samvete över det för då slipper jag denna cp-mitella (ska nog kidnappa bollen, har samma relation till den bollen som gubben i Cast Away har till sin volleyboll)

 


/Happyface

Nu tar jag fasen helg!

Varit på två föreläsningar idag samt haft artikelpresentation. Hade Islands motsvarighet till Fredrik Lindström på besök, det var ganska intressant! Sen hade vi en finlandssvensk tjej som också var ganska underhållande fast på ett helt annat sätt. Satt och funderade hela lektionen ifall finlandssvenskar bastar lika mycket som finnar eller inte och huruvida jag skulle kunna slå henne i en bastutävling. Klart jag skulle...

 

Sen var vi på jooooordens tråkigaste föreläsning där läraren berättade om saker som stod direkt nedskrivet på ett papper, så sjukt intetsägande. Men nu är jag hemma igen och inga föreläsningar imorgon. Så nu tar jag helg! Får Hudikbesök i helgen av Evelina & Erika så det blir väl myskväll, en sväng på stan och fest. Hoppas detta väder håller i sig, vore ju gött med lunch vid ån imorrn! Även om man kanske inte klarar av att sitta ute direkt.

 

Nu ska jag taga mig ett bad och sen åka hem till Berne! Hörshääj!

 


Bernes kylskåpspoesi i gamla lägenheten. Apropå ingenting. Tror dock inte att han har skrivit det... säkert så är det lille Linus!

RSS 2.0