Fredagstristessen!

Nu har jag varit ledig torsdag och är ledig idag... i onsdags drack jag lite vin med Beau hemma hos Linda (eftersom Engla var ensam hemma) och igår åkte jag och sov i Nianfors. Måste ju åka dit ibland och ge min katt lite mänsklig värme, hundarna terrar henne och mamma & pappa vågar hon inte gosa med så mycket. De är ju livsfarliga! 
 
Har varit och hälsat på farmor idag med mamma och landat i Njutånger igen. Det började åska och blixtra, tycker det är rätt mysigt! Perfekt ursäkt till att lägga sig med en godispåse i soffan och läsa. Nu har det dock blivit soligt  så jag försöker få med mig Linda på en hundpromenad, men kvinnan vet ju inte hur man svarar i telefonen... 
 
Ska jobba hela helgen så det blir inte många knop ikväll. Skulle behöva tvätta och göra hemmaspa, ser ut som sju svåra år. Främst för att det kanske inte är riktigt inne med gorillalooken i juli, oavsett väder. Men av någon outgrundlig anledning har jag fått för mig att det inte spelar sån stor roll att man ser ut som en lodis med groteskt håriga ben i Njutånger.
Jobbigt när det blir shortsväder dock... 
 
Hade ju allra helst varit på det här humöret ikväll, och inte på "mysa ned mig i soffan medan det åskar-humör"! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0