Sorgen i hjärtat...

... när jag sett klart hela sista säsongen av OC. SETH COHEN VAR ÄR DU? DU SKA KOMMA HIT OCH SÄGA SJUKT SARKASTISKA SAKER TILL MIG!

 

Nåja. Annars har jag varit i skolan idag, mera grammatik denna termin... Puh. Måste nog ta en snabbtitt på ordklasserna igen, knappt jag kommer ihåg ens dem. Och då ska vi liksom ta det till nästa nivå denna kurs, till den förbannade "metafunktionella grammatiken"!

 

By the way så kan vi ju säga grattis till Berne som vunnit en budgivning idag och därmed från och med den 27:e februari är innehavare till en lägenhet i Årsta! Var med på den visningen i söndags (eller var det i måndags?) och den som bodde där då hade tre sköldpaddor i ett fett akvarium. TRE SKÖLDPADDOR. Come on?! Är inte det sjukt whitetrash?

 

Nu ska jag fortsätta titta på handbollen, laddar med en skämskudde eftersom Tyskland hittills bokstavligt talat kört skiten ur Sverige. BAAAAAAAAAD.

 


Nu är jag trött på minusgraderna!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jaha, Grattis Berne. Ingår sköldpaddorna i köpet?

2012-01-19 @ 23:36:57
Postat av: Tina

Hmm, det beror på vem som frågar? Om det är Linda som frågar så kunde man byta sköldpaddorna mot ormar, Berne antog det erbjudandet. Sugen på att hälsa på hos Berne nån gång framöver? :)

2012-01-19 @ 23:46:24
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0