Jag kan i alla fall bre en macka!

Oh yes I can, men det tog sin lilla tid innan jag lyckades lista ut hur. Börjar bli ganska trött på den satans mitellan och det faktum att jag förmodligen är den osexigaste människan i världen just nu med orakade ben och en oduschad överkropp.

 

Har suttit i sängen precis hela dagen och försökt skriva lite på en uppgift som ska in på onsdag. Tjejen som hatar saker som går för sakta sitter alltså och skriver en skoluppgift á la vänster pekfingervals, gissa om det genererar ett par damputbrott... Varvar därför med The Hills för att hålla humörnivån hyfsat balanserad!

 

Middagen i lördags var god iaf! Kände mig kanske inte i toppskick eftersom jag undvek smärtstillande till förmån för lite vin. Tror det var en ganska dålig idé faktiskt, men vinet var jäkligt gott!

 

Ska dock göra ett ryck nu och dammsuga. Tack vare min dumma katt som välte en lampa som gick i kras upptäckte jag att jag (helt utan finess) kan hantera dammsugaren. Förstår ni hur uttråkad jag är om jag blir exalterad över att kunna dammsuga?! Eh...

 

Dammsugning, YEEEY! Längtar för övrigt tills det satans bandaget åker av, fasen vad det klias!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0