Tågen och jag

Ja vädergudarna lyssnade fifty-fifty på mig i onsdags kan man säga. Tog mig till jobbet endast en kvart försenad, tåget hem gick precis när det skulle. Då var det ju bara den lilla detaljen att alla stadsbussar ställts in, så det var bara att knata hem i snöstormen! 
 
Idag har jag också bannat tågen lite grann, jobbade ett kortpass 8-12 men när jag skulle hem kom inte mitt tåg, och fem minuter EFTER planerad avgång ropar de ut i Vattholmas mini-högtalare att just det tåget visst var inställt. Jaha ja. 
 
Nåja, eftersom det ändå blev ett kortpass känner jag mig halvledig idag. Till veckan har jag en sexdagarsvecka, spännande att jämföra mitt och Bernes scheman nu fram till jul. Har väl cirka en ledig dag tillsammans på tre veckor! Ska pallra mig dit nu i iskylan och göra lite taccos! Berne har tjatat som en liten bebis om taccos i typ en månad nu, så det kanske är på tiden att han får sin taccos. Så att jag har ett lite bättre utgångsläge ifall jag eventuellt vill ha rosa soffkuddar när jag flyttar in där... 
 
Hade iaf sjukt kul i Gävle i fredags, drack vin, snackade skit och dansade med Mimmi & Beau. Lite halvsliten på jobbet igår. Drack bara vatten på krogen, ändå mådde jag sämst igår när vi vaknade. Kärringvarning. 
 
Jag & Mimmi i somras! Lite dragna, kanske.
 

Kommentarer
Postat av: malla

Varför i hela friden stavar du tacos med två c?!

2012-12-09 @ 19:30:46
Postat av: B

Taccos eller tacos? (jag är en bw, i know!)

2012-12-09 @ 19:47:37
Postat av: Tina

Ett jävla tjat om TACCOS idag då till och med Bernie tyckte det var fel. Och JA det var fel. Haha, bw-förkortningen????! Besserwisser...

2012-12-09 @ 21:15:53
URL: http://tinad.blogg.se
Postat av: B

Precis! Bw = beserwisser ;)

2012-12-15 @ 20:44:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0