Hej era jävla vädergudar

Har ju haft mina små diskussioner med er förut, vi testar igen. Någon gång lär det väl funka. 
 
Tror ni att ni MÖJLIGEN skulle kunna göra ett uppehåll i ert självgoda hånfulla skrattande åt alla stackars svenska resenärer och skärpa till er en stund runt tvåtiden? Så att jag kan ta ett FUNGERANDE tåg som KOMMER I TID till jobbet. Snälla?
 
Det var dagens bön. Annars är det mest bara snöyra och trötthet. Gymmade imorse, trodde jag skulle dö av först köldchock och sen av utmattning på gymmet. Därefter av hetta i bastun och sedan dö igen av köldchock på väg hem. Så många nära döden-upplevelser idag, och då har jag liksom en tågresa kvar. Tur att det inte är med SJ jag tar mig till jobbet. Däremot brukar SJ fucka upp alla UL-avgångar, senast i förra veckan hade UL försenade tåg pga av att SJ hade ett fastfruset tåg på något spår. Känns som SJ i ett nötskal! 
 
Längtar till klockan nio ikväll, ledig två dagar då! Körde ett heldagspass i måndags, det är inte nådigt att jobba 7-20.30. Sen upp tidigt igår för ett förmiddagspass och så ett kvällspass idag! Om jag nu tar mig till jobbet. Sverige blir ju helt lamslaget varenda jävla år när det kommer snö. 
 
Sist jag googlade vädergudar kom denna upp...

Kommentarer
Postat av: Sis J

Hur går det? Kom du fram till jobbet, möjligt att du blir kvar där kanske? Vi måste snacka julklappar nån dag!

2012-12-05 @ 18:34:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0