Dan före dan före dan före dan före fan.

Har sån jäkla julklappasångest så ni fattar inte! Det här med att köpa julklappar till killar, alltså. Helt jävla omöjligt. Har en julklapp klar till Berne och inte den blekaste om vad jag ska köpa mer. Har hört mig för bland killarna på jobbet (det finns bara två) och fick två helt oanvändbara förslag - fällkniv eller skruvdragare. De verkar tro att jag är tillsammans med någon slags skogshuggare. Jag är liksom tillsammans med Steve Jobs kanske största fan, det är lite skillnad på iphone-nördar och skogshuggare/snickare. 
 
Nåja. Kör all julklappshandling i sista sekund i vanlig ordning på fredag och lördag när man fått pengar. Förra året två dagar före julafton mördade jag & Malla en av mina katter, sprang runt i leksaksaffärer och ville helst bara gå bärsärka med ett järnrör eller så. Känns som om det blir någon slags repris i år. Fast inget kattmörderi i alla fall. 
 
Sis Malla fyller för övrigt år idag, grattis till henne! Ska dit och fika senare ikväll. Jag & Beau ska åka och kolla på en lägenhet som hon med största säkerhet får (vågar inte ta saker och ting riktigt för givet nu när hon blivit blåst en gång). Den ligger i södra Årsta, bara några minuter från Bernes lägenhet. Perfekt! Kan vi ha måla naglarna-kvällar och kolla på Hart of Dixie hos henne en gång i veckan och utstöta märkliga ljud. Tror Berne bara tycker det är skönt om vi sköter sådana sysslor hos Bea...
 
Nä, jag får fan inte nog av den här bilden... grattis systeryster! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0