Uppishelg!

Tillbringat helgen i Uppis, det var välbehövligt! Myskväll med Bernie i fredags och i lördags vankades det fest. Kräftsuget blev räksug, vilket resulterade i att jag och Bernie stod och skalade ett kilo räkor i Linus kök och gjorde Skagenröra. Luktade ju inte mumma om fingrarna sen... 
 
Spelade Buzz och drack vin, sen drog vi på Flurran! Kvällens höjdpunkter var nog
 
1) Vi övertalar en taxichaffis att åka fem i en vanlig bil och Linus förpassas till bakluckan. Taxichaffisen är vääääldigt orolig över att polisen ska komma och ta hans körkort och säger åt Linus att ducka. Så fort Linus öppnar käften skriker vi andra (mest jag kanske): "Du ÄR EN HUND! Ligg ner och håll tyst Linus, tänk GOLDEN RETRIEVER!"
2) Jag & Malla börjar yra med någon random norrlänning som berättar att han bara snusat 6 ggr i sitt liv, eftersom "han blir så full av det". Nöjd med den informationen trycker vi upp en Skruf Stark-portionssnus under läppen på honom, flinar nöjt och stirrar maniskt på honom i fem minuter för att se vad som händer. Det hände fan inte mycket, kan jag ju upplysa er om. Han måste ha överdrivit lite om det där med att "bli jättefull av snus".
 
 Igår kikade jag & Bernie på handbollsfinalen och käkade pizza med Daze. Apropå handbollsfinalen, som var spännande och väldigt kul att Sverige tog sig till final överhuvudtaget, så vi kan väl sluta tjafsa om att de inte tog guld när de inte ens kvalat in till VM???? Lyssnade på semin på radion när jag satt på tåget i fredags. Trodde jag skulle få 12 hjärtattacker där på slutet, undra om mina medresenärer funderade på vad jag fan höll på med egentligen med tanke på mitt minspel! 
 
Imöra ska jag träffa denna donna efter jobbet, har en del att ta igen va!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0