Lugnet har infunnit sig...

Idag kom Mitch & Erika hit så vi har hetsat runt (eller jag & Erika har hetsat, Mitch har vilat sig med sin rullväska som är full med en platta öl). Handlat det sista och så skulle de på systemet, osv. Jag var in på Clas Ohlsson, hade skrivit på min handlingslista att jag skulle ha "dubbelhäftande nånting" och försökte förklara detta "nånting" för den stackars expediten, men jag hittade ju vad jag sökte till slut!

 

Nu ligger jag & Erika och vilar i sängen, Beau och hennes familj är på Dirty Dancing i Sthlm och Mitch ligger och vrålar åt tv-n (Arsenal-match).

 

Just det. För övrigt så hade jag Rafael Edholms y-frontslädda skrev en halvmeter från mitt ansikte på teatern i torsdags. En...annorlunda upplevelse. Annars tyckte jag det var rätt underhållande när han, även då iklädd enbart y-fronts hög uppdragna i midjan, lägger sig och maniskt gör armhävningar på ett ben. Ett fint ögonblick i mitt liv. Även om han var lite skrämmande samtidigt.

 

Nu kan jag iaf andas ut ett tag - vilken jävla vecka detta varit. Kulmen nåddes imorse när jag gått tre km från Berne, hunnit nästan ända hem och inser att Beas mamma har min nyckel och Bernes nyckel ligger hemma hos honom. Har därmed fått en långpromenad idag!

 
Jag & Mimmi Ekoparken för nått år sen, exakt likadant klädda typ...

Peppar för Valborg...

Detta görs genom att fixa provisoriskt kårleg på GH (eftersom mitt är boooorta), fixa gästkort till Erika, Mitch & Emma eftersom jag inte orkade köa igår, samt köpt förköp till GH på Kvalborg. Anttila var slutsålt, men tror nog vi kommer få kul på GH också!

 

Annars har vi handlat upp en tredjedel av Systemet och så har jag & Bea nyss tryckt i oss 1,5 hamburgare var. Ligger nu i grav matkoma.

 

Imorgon ska det handlas mat till söndag och måndag, men först ska jag ta en liten paus i allt Valborghets och gå på teater med klassen ikväll, (F***ing) Måsen. Sen blir en öl eller två på någon nation med mina Professionella klasskompisar...

 

That´s all foooooooolks.

 Solglajjorväder på Valborg, tack. Döljer både bakfylla och fylla. Perfekt!

Tired...

...idag också! Kan ju ha sin naturliga orsak i att jag somnade klockan halvsju imorse och steg upp kl 8. Det här med mycket i skolan, massa att tänka på inför Valborg i kombination med en störd katt kanske inte är det ultimata just nu. Men pallrade mig upp imorse iaf och gick till sjukgymnasten!

 

Fick lite tyngre övningar nu, låg bland annat och lyfte en halvkilos vikt och trodde jag skulle dö lite av ansträngning. Det är ju helt normalt med tanke på hur stel jag är, men fan vad det måste se konstigt ut när jag ligger och stånkar och stönar trots att jag inte ens lyfter ett mjölkpaket i vikt...

 

Nu ska min väldigt trevliga sjukgymnast pensioneras så jag ska byta till några som håller till under ett gym i Boländerna som de samarbetar med. Så nu kommer det nog verkligen bli tung träning ett tag, vilket är jobbigt och skönt på samma gång. Siktar på att kunna köra en "put your hands up in the sky" i sommar på valfritt dansgolv utan att se ut som en idiot i tvångströja...

 

Nu börjar jag bli trött igen trots två jävligt starka kaffekoppar. Tur jag laddat med energidryck och cola och socker, har en del plugg att beta av! Min restuppgift tar fortfarande kål på mig! Sen ska jag på kåren och fixa gästkort till Mitch, Erika & Emma och kika om Smålands Kristian Anttila-släpp är utsålt på Kvalborg. Hoppas inte!

 

Fortfarande är ju Kvalborg på GH med Movits spelning för två år sen rätt svårslaget!

Tröttisdag!

Menar alltså trött-tisdag och inte tröttis-dag, till att börja med. Insåg att det såg lite småfjortis ut om ni läser det som "tröttis-dag"

 

Fasen vad seg jag är i skallen idag. Först möte med min grupp, sen har vi haft en tretimmarslektion där vi presenterade vår analys av ett Backman-blogginlägg och lyssnade på alla andras presentationer. Egentligen ganska intressant, men jag fick typ restless legs och började rycka i kroppen på ett knarkigt abstinens-sätt ungefär halvvägs in i lektionen. Vilket minskade koncentrationen avsevärt, kan man säga.

 

Bäst på hela dagen kan ju ha varit när vi fick lyssna på "Resten av ditt liv" med Timbuktu i klassrummet då några av klasskompisarna analyserat texten. Undra vad de som gick förbi utanför tänkte när de hör och ser en universitetsklass sitta och lyssna på svensk hiphop och gunga med lite till musiken?

 

Annars så har jag kommit hem, skitsnackat med Beau & Millan och nu sitter jag och försöker strukturera mitt liv de närmsta dagarna. Eller snarare plugget. Känner mig översållad av en hög små, lite större och stora uppgifter... sista månaden nu iaf!

 

Hörshääj!

 


Detta är fortfarande nog min favoritbild av mig själv, den är väl sisådär tre år gammal. Beskriver min åsikt om plugget just nu!

Bloody monday?

Vilken upphetsande måndag! Suttit med den satans restuppgiften ett X antal timmar utan att komma många steg framåt, tvättat, handlat, glott i väggen.

 

Helgen var lugn, fredags käkade jag & Berne middag hos honom och glodde på en (dålig) film. Sen i lördags åkte vi ut till Vattholma för att dels kolla på Majans systers kattungar som jag är väääääldigt sugen på, och så skulle Berne fixa nått på bilen. Förutom kattungarna var det absolut bästa på hela dagen när Berne tog på sig en mekanikeroverall och kröp runt under bilen medan jag, Beau och tre karlar stod och kollade på.

 

Sen blev det poker och fotbollstittande hos Berne med hela gänget på kvällen. Jag spelade varken poker eller var en särskilt intresserad fotbollssupporter, dock. Tror jag kan ha tappat lite respekt när de frågade vilket lag jag hejade på och jag svarade att jag hejade på Messi.

 

Annars då? Jorå. Tränar sjukgymnastik, hatar en kursboksförfattare som heter Gurevitch och så checkar jag Valborgsvädret på alla tänkbara vädersajter cirka en gång varannan timme. Med ganska nedslående resultat hittills. Men hoppet är ju det sista som lämnar människan...

 

Mitch & jag på O´connors förra årets Valborg, förmodligen ser jag nöjd ut efter att nyss ha nippletwistat okänd karl som sprang omkring och var dryg i bar överkropp på dansgolvet.

Utmaning.

Min kursare har en blogg (loveistheanswer.com) som hon nu utmanat mig på! Vilket innebär att jag måste följa dessa regler, annars kanske hon kastar kaffe på mig under nästa föreläsning :)

 

"Each tagged person must answer the 11 questions given to them by their “tagger” and post it on their blog. Then, choose 11 new people to tag and link them in your post. Create 11 new questions for the people you tag to answer. Do not tag back to the person who has already tagged you."

 

1. Du får inte vara dig själv längre utan du måste vara en annan redan existerande person. Vilken människa skulle du vilja vara och varför?

- Hmmmm. Antingen nån som är sjukt rik så jag kunde skippa detta jävla aprilväder. Skadar ju inte att vara snygg heller, som till exempel Liv Tyler. Ja, precis. Liv Tyler får det bli. Hon är sjukt snygg och verkar dessutom vettig OCH har mycket pengar (så jag kan dra till en paradisö när helst jag känner för det). Annars skulle jag väl kunna tänka mig att vara Magnus Betnérs fru sådär.

 

2. Det här med livet. Vad anser du om det?

- Oj, så djupt. Ja vad anser jag om det? Att det oftast är rätt...kul? Börjar dock bli helt intrasslad i serien "Touch" och önskar nu nästan att jag var autistisk och kunde med hjälp av livets formler liksom förutsäga allt som ska hända andra människor. Skulle vara en grym superhjälte...

 

3. Om du bara fick äta en enda sak resten av ditt liv, vad skulle du välja?

- Finns lite olika alternativ här. Men grillade champinjoner skulle jag lätt kunna tänka mig. Eller lax. MMMMMMM.


4. Vilket är ditt drömyrke?

- Journalist, eller valfritt yrke där det ingår mycket skrivande efter (hyfsat) eget huvud.


5. Du får beskriva dig själv med en mening. Hur lyder den?

- När jag skaffade lunarstorm skrev jag "Go och glá kexchoklá" på denna fråga. Har blivit lite mer bitter sen dess så den funkar inte längre. Men "crazy catlady" kan ju passa, kanske. Eftersom jag nyss var och kollade på två dagar gamla kattungar och utstötte fler "naaaaaaw" är jag någonsin kommer göra över en bebis. Tror jag.

 

6. Vad får dig att bli ledsen respektive glad?

- Glad: vin och kattungar.

Ledsen: jag blir olovligt förbannad och ledsen av att titta på Efterlyst. Inte bara för att Leif GW Persson varit med där, utan även för att man liksom får ett kvitto på vilka idiotiska människor det finns. Annars blev jag rätt ledsen igår när jag satt och läste igenom hela liverapporteringen från Breivik-rättegången. Ett annat kvitto på idioti.

 

7. Vad gör du när du är ensam?

Går omkring naken, men det gör jag när jag inte är ensam också. Beau föreslog att jag skulle berätta att jag faktiskt brukar ställa mig på alla fyra ibland och krypa omkring på golvet och prata med Kitty. För att liksom hamna på hennes nivå. Förstår inte varför jag berättade det för henne!


8. Vad var det senaste du ljög om?

- Är inte helt säker faktiskt. Men tror det kan ha vart när jag ombokade tiden hos min sjukgymnast och inte berättade att det helt enkelt berodde på att jag hade missat att jag hade föreläsning (och därför fick ringa två timmar innan sjukgymnasttiden) och då fick jag för mig att jag måste säga att jag blivit lite sjuk, så att hon inte skulle tycka att jag var en ostrukturerad männika som inte har koll på nånting.


9. Om det börjar brinna och du bara hinner rädda en enda sak, vad skulle du rädda?

- Antar att Beau & Kitty inte räknas till "saker"? Då skulle det förmodligen vara datorn, tragiskt nog. Men har ju massa bilder och grejer på den!


10. Finns det något som du skäms lite över? Vågar du berätta vad?

- Well, det skulle väl eventuellt vara att jag några gånger sjunkit ned på alla fyra för att "hålla mig på Kittys nivå" då.

 

11. Vad går du mest på, dina känslor och din intuition, eller vetenskap och logik?

- Känslor och intuition helt klart men det beror så klart på vad det gäller. Får man svara "folkvett"? Tycker man kommer så långt i livet på lite folkvett!

 

Skicka vidare till 11 personer – helt omöjligt då jag knappt känner några med blogg, så tror Ida (idakristinasjodin.blogspot.com) får denna själv! Och valfri okänd människa med blogg som läser detta såklart.

11 nya frågor (only for you Ida!)

1.        Vad ville du jobba med när du var liten?

2.        Vad tycker du om Zlatan? (Hehe)

3.        Bästa dokusåpadeltagaren genom tiderna, svensk?

4.        Favoritgodis?

5.        Vilket land, förutom Sverige, skulle du helst bo i?

6.        Vad står det i ditt senaste sms och från vem är det?

7.        Om du var ett djur, vilket skulle du vara?

8.        Det konstigaste som hänt dig den senaste veckan?

9.        Om du bara fick ha på dig ett enda klädesplagg jämt, vad skulle det vara?

10.     Vad har du i din handväska?

11.     För eller emot skägg på killar?


....

Det här med att denna fredag bjuder på snöblandat regn som vägrar ge med sig samtidigt som jag sitter med en restuppgift från en gammal kurs, där kurslitteraturen är på helt obegriplig engelska och jag inte ens förstår frågan. Allt jag läser är "globalisering, bla bla bla, internationalisering, bla bla bla, osv".

 

Nä, vi kan väl bara sammanfatta denna fredag som lite sorglig. Känner mig sjukt pissed på vädergudarna, men orkar knappt ta upp ämnet "vädergudar" i denna blogg, för jag har hotat dem med avrättning jäkligt många gånger förr och de verkar inte lyssna...

 

Nu har jag spytt ur mig lite klagan, nu tar jag pluggpaus med Gossip Girl! Hörshääj!

 


Väger upp bitterheten med en glad bild.

Torsdag och sängen

Denna dag har ju varit högst ointressant. Lite mer ointressant än andra, nästan. 1,5 timmes grupparbete, 20 minuters föreläsning (!!!) och sen mötte jag upp Johan som lånat en bok till mig. Jobbigt att jag kom på att han skulle låna den boken till mig... Den är typ 450 sidor tjock, full av äcklig fackengelska.

 

Kom hem vid fyra och har tillbringat 95 % av tiden sen dess i sängen och försökt förstå mig på den satans boken. Herregud.

 

Sen har jag i och för sig tagit några små läsa blogg-pauser, kika lite på Gossip Girl-pauser och facebook-pauser. Nu ska jag ge boken tjugo minuter till, sen ska jag lägga mig och stirra i taket tills Berne kommer hit och vi kan kolla på Revenge!

 

Hörshääj!

 


Kitty just nu, ödleögon någon?

Analyseeeeeerar

Goddagens! Spenderat ett par timmar i skolan idag, gissa vad vi gjorde? Analyserade ett blogginlägg av Backman! Haha. Nu har jag försökt korta ned 1,5 sida analys till en sida, det är kanske min sämsta egenskap att jag inte kan göra sådana simpla saker...

 

Annars har jag planerat lite inför Valborg med Beau, är så sjukt taggad! HOPPAS HOPPAS HOPPAS att det blir finväder! Vill dricka skumpa i klänning i år, inga jävla jeansleggings. Okej, nu lät jag ungefär lika modebloggig som när jag i lördags surt sa att det fan fick sluta regna eftersom mitt korallfärgade nagellack inte matchade vädet.

 

Därför måste jag sluta nu. Såhär kan vi inte ha det!

 Valborg i Ekoparken

Syskonhelg

I fredags kom Linda, Jenny & Malla hit, så fredagskvällen bestod av hemmagjord pizza, spel och lite vin. I lördags var vi en sväng på stan, inhandlade proviant till kvällen (typ öl och mer vin) och sen käkade vi tacos ett gäng hemma hos mig & Beau och förfestade.

 

Förfesten bestod bland annat av någon handklappningslek och spelet "21". Ni vet när man är lite full och ska komma ihåg regler som att man ska byta plats på vissa siffror och gör man inte det får man dricka... man kan väl säga att de där reglerna eventuellt är orsaken till att ölen stod mig upp i halsen lite senare på kvällen!

 

Annars författade vi ett väldigt fint brev åt Jenny, som vi hade tänkt skicka till en av bönderna i årets säsong av "Bonde söker fru". Sprutade dessutom ner brevet med parfym och hade högläsning. Ett fint ögonblick, bortsett från att Jenny aldrig skulle godkänna att vi skickar iväg det. Vilket ju är lite tråkigt!

 

Gick ut på O´connors sen (såklart) och dansade och önskade låtar som inte spelades (hur jävla svårt kan det vara att spela Bennie and the Jets???). I söndags mådde jag så fruktansvärt dåligt, men lyckades efter ett tag pallra mig iväg till Gränby 4H-gård där bakisheten övergick i mammakänslor över de små bebisgetterna och bebisfåren! Ska ta mig fan gå dit minst en gång i veckan, snacka om att det gör underverk för humöret (och bakisheten).

 

Grillade och käkade på eftermiddagen, nu är man back in school. Inget fan av måndagar... har mest suttit och fnissat åt ordet "bajs" i ett grupparbete idag, men vi blev ju klara med arbetet i alla fall! Nu ska jag ta tag i disken tänkte jag, buhu.

 


Förfesten i lördags...somliga mer linslusiga än andra!


4 Dolksyrror på OC, med Iphoneblixt-ögon och allt.Fredag den trettonde?

Verkar onekligen vara lite av ett otursdatum just idag eftersom min buss aldrig kom när jag varit på systemet. Visade sig efter mycket om och men bero på något slags gisslandrama i Stadshuset, som tydligen pågår fortfarande. Människor alltså...

 

Tog en prommis hem i isvindarna istället och såg en tant stå och vänta på bussen i en annan busskur. Så gick fram till henne och sa att det nog kunde dröja länge innan bussen kom eftersom trafiken var omdirigerad. Hon frågar varför och jag sa att det verkade bero på antingen ett rån eller gisslandrama nere vid Stadshuset (nån sjukt hetsig rastafari-snubbe hade sagt det till mig). Varav hon med lätt panik i blicken skyddar huvudet med händerna och nervöst frågar om de skjuter. "Ehh, inte på dig i alla fall" sa jag och försökte hålla tillbaka en fnitterattack.

 

Nu är jag hemma iaf, utan skottskador (dessutom var det tydligen en knivman, enligt UNT). Ska ta mig ett bad och invänta mina två äldsta syrror som kommer hit. Blir pizza och hemmahäng ikväll! Imorgon ska vi på killingspaning, yeeeey!

 


Söta killingar i Fjällnora (tror jag det var) förra sommaren!

Torsdag.

Idag fick jag ett tecken på att jag har en jävla tur med borttappade saker (peppar peppar ta i trä), då jag igår lyckades tappa mitt bankomatkort på skolan och idag gick jag dit och frågade efter det, då hade en vänlig städerska lämnat in det i receptionen. TACK!

 

Annars har jag försökt ta tag i mitt något röriga rum, samt försökt få en tvättid... går sådär med båda sakerna för tillfället eftersom jag fick något ryck och började plugga mitt emellan (???). Dessutom har jag blött vad som kändes som cirka en liter näsblod idag. Jävla snuva, snöt mig och satt framför datorn, helt plötsligt började det droppa blod, för att sedan typ snarare FORSA blod, så sprang till badrummet med händerna för näsan och fick liksom tömma händerna på blod, så jävla vidrigt. Måttligt upphetsande att det smakar blod i hela munnen nu!

 

Apropå blod tänkte jag bege mig till Ackis imorgon och ge dem en halvliter eller så. Hade ju varit smidigt om jag bara blött näsblodet ner i en liten skål, undra vad de sagt om jag kommit dit och lämnat över den? Haha!

 

Imorgon kommer the Dolksisters + Engla som också ska hänga med. Blir nog rätt lugnt, men kul med syskonhäng!

 


På bröllop i somras!

Gråa dagar skyndar aldrig på

Vad i helvete har hänt med vädret? Vad gör ni, vädergudar? VARFÖR GÖR NI SÅHÄR MOT MIG?

 

Nåja, det regnar inte i alla fall. Så det blir en prommis till skolan! Ska bara tömma i mig en kopp kaffe och kolla när Peder spacklar hallen först. Och torrschamponera mitt hår. Och kissa. Och kolla om Kitty fick några skador i sitt möte med den stora röda dumma katten som spatserar omkring här på Väktis och är dum.

 


SÅHÄR SKA DET SE UT VÄDERGUDAR! SE OCH LÄR! (Vill gärna ta en tripp till Eckerö i sommar igen, fy så fint det var där!)

Påskhelgen

Drog ju till Nianfors i torsdags för lite påskledighet! Långfredagen spenderades i Emils stuga, det var ju inte direkt varmt men i alla fall soligt emellanåt. Drack vin, snackade skit, käkade mat och badade utekar.

 

Vi var omkring 16 personer därute, så det var minst sagt lite halvrörigt, men kul! Eller tja, det var väl kul tills jag bestämmer mig för att kliva ut genom en dörr i båthuset, öppnar den med min cp-arm och sedan missat att det är en decimeter till bryggan så jag flyger ut och känner att det knäcker till lite i axeln. Vad är det med den stugjäveln och skador? Tror vi snittar minst två skador/stugvistelse eller något...

 

Men som sagt, fram till den händelsen var det kul! Badade utekar vilket ju blir sjukt varmt, så jag & Pelle tog årets första dopp den SJÄTTE APRIL. Inte för att det var särskilt skönt eller så, men... nu har jag gjort det i alla fall! Även om Pelle hävdar sin version: "Tina trillade i, så att jag fick göra en saltomortal ner i vattnet och dra upp henne, ge henne hjärt- och lungräddning och sy ihop ett sår i bakhuvudet, men tja, du badade ju också kan man säga Tina".

 

Lördagen käkade vi påskmiddag i Nianfors och sen har jag bara slöat där ett par dagar. Kom till Uppis igår på förmiddagen, åkte med Peder som är hos oss och ska tapetsera om hallen och vardagsrummet. Är så sjukt rörigt hemma nu, men kommer bli jäkligt bra när det är klart! Längtar! Jag & Beau hjälpte till att riva tapeter igår, det var vi grymma på. Spackla däremot...

 

Jag passade på att leva som en rockstjärna istället för att spackla:

 


Lägg väl märke till min Microsoft-tröja jag snott av Berne...

Hemtentan INSKICKAD

Woho! Över två timmar innan deadline också, måste vara någon typ av rekord för att vara mig...

 

Nu sitter jag kvar på skolan och väntar på att klockan ska bli typ kvart i tre så att jag kan gå till sjukgymnasten. Tänker inta gnäll-mode då axeln enbart krånglar med mina nya övningar och det finns inte en chans att jag kan dra upp armen i 90 graders vinkel vilket var målet idag. Kommer knappt hälften... och då har jag faktiskt tränat rätt duktigt ändå.

 

Sen ska jag ta ett baaaad och packa lite, sover hos Bernie inatt. Sitter och försöker boka tåg inför hemresan till Hudik imöra, går åt helvete. Det står på vissa avgångar att de är slutsålda och på vissa att de inte finns, då borde de väl dyka upp? Jävla påsk och andra resenärer.

 

Är otroligt ointresserad av påsk som högtid, men bangar ju inte en liten "påsk"fest i Emils stuga. Ska dit på fredag! Därför måste jag till systemet och köpa rosévin, känner att det är hög tid att starta rosésäsongen redan nu!

 

Såhär kul hade jag för en eller två påskar (?) sedan i Emils stuga!HAAAAAAAALLLÅÅÅÅÅÅ?

Jag sitter hemma och har, som rubriken kanske antyder, tentadamp. Har bäddat sängen med överkast för att slippa kolla igenom tentan för 48:e gången idag. Tycker annars att överkast är sjukt onödigt och så blir det ju jobbigare att bädda. Men Bea verkar tycka att jag ska matcha fåtöljen med sängen så då så.

 

Är aaaaall by myself hemma, utan katt, Beau eller Berne. Fast han dyker väl in om nån timme. Ska skriva några rader till på tentan och sen kolla på Gossip Girl, måste tydligen skona honom från sånt. Har dock inte skonat honom från alla bloggar jag läser, vilket har lett till att han högst motvilligt kan namnge topp fem tjejbloggar nu!

 

För övrigt är ni värdelösa på att kommentera. Har ju skaffat sån dära googgggggle analytics ja sörrni, så jag har koll på vartenda steg ni tar, var ni kommer ifrån, vad ni har för Internetleverantör osv. Men känner er inte förföljda eller så! Ser också vilka sökord som är vanligast för att hamna på min blogg. "Giraffkuk" toppar för övrigt den listan. Vet inte vem jag ska tycka är mest sjuk, ni som googlat giraffkuk för att komma hit, eller jag som ligger typ högst upp på google om man söker på det...

 

Synd också att alla småbyar kring Hudik, som till exempel Forsa, inte finns exakt utpekade. Då hade jag kunnat spåra vilken typ av "satser" som sitter och skriver märkliga kommentarer.... Eller okej det hade jag kanske inte kunnat. Men jag hade kunnat låtsas som att jag kunde spåra er via namn. Fy fan vad kul det hade varit.

Långfredag i Emils stuga i år! Funderar på om jag ska återuppliva förra årets påskkärringllook!Fullt normala

Igår innan O´Connors... man kan ju inte påstå att vi inte är lättroade i alla fall.

Tvådagars...

Tycker vi tagit det hyfsat lugnt på partyfronten de senaste helgerna, men i helgen återupplivade vi tvådagars-mentaliteten. Jag & Beau satt hemma och förfestade ensamma (vad patetiskt det lät?), sen drog vi till O´Connors och tyckte vi var ute i väldigt god tid som kom dit strax efter elva. Jo tjena. Var ju proppat på stället!

 

Fick tag på ett bord i alla fall och noterade att freak-faktorn var hög. Två killar slog sig ned med oss och de verkade helt normala i ungefär 30 sekunder. Sedan visade de sina rätta jag. Beau nämnde (av någon jävla anledning) för den ene att vi en gång i ett svagt ögonblick haft ett litet sångnummer där jag mjauade och hon voffade hela melodin till en Carola-låt (fråga inte). Varav ena killen tycker att det är högst legitimt att han också ska testa det precis där och då, med en ljudnivå som eventuellt kan ha överröstat trubaduren i ANDRA RUMMET. Blev hyfsat utstirrade... men sen drog de därifrån, som tur var.

 

Sen frågar jag mig återigen varför killar som säger att de är bad guys liksom tror att det är något imponerande? En riktig bad-ass-snubbe går ju inte omkring och SKRYTER MED ATT HAN ÄR EN BAD GUY?!! Han bara är. Och det tycker åtta av tio tjejer är jävligt hett, trots att de är svin rakt igenom.  Så då har alla killar som INTE är svin fått för sig att de också ska vara svin. Vilket är så fruktansvärt korkat att man bara vill dö lite. Tänker skylla helt och fullt på den där jävla Neil Strauss som skrev "Spelet". Jävla Neil.

 

Nåja. Idag har det varit lugnt, sitter och skriver lite på min artikel som ska in imorgon. Måste åka och handla något jävligt snaskigt när Berne kommer från Vattholma! Är ju trots allt söndag.

 

Justin från "The Hills" är nog ett så kallat äkta svin. Men het.

RSS 2.0