Hysterisk/Slö

Häpp häpp! Känner mig som en hybrid mellan extremt hysterisk och extremt slö i hjärnan. Har varit i skolan idag och fick en timme på oss att skriva någon slags reflektion. Min blev fem sidor lång på mindre än en halvtimme, hyfsad skrivkramp efter det. Sen hade vi introduktion till en ny delkurs som ska bli så jävla kul! Vi ska välja ut en stad som vi vill göra till kulturstad och därefter marknadsföra, sätta ihop en projektplan, osv och hela arbetet ska bedömas av en jury.

 

Kom hem och slängde in lite tvätt och dammsugade. Lyckades dammsuga upp någon jävla kattleksaksråtta så det blev stopp. Sen lyckades jag dammsuga upp samma råtta igen, hur nu det gick till. Sen när jag stängt av dammsugaren började den låta mystiskt. Ungefär som en tarantela som går runt på golvet. Jag har ju en spindelfobi av den högre nivån och det är inte helt ovanligt att jag tror att jag dammsugat upp tarantelor när dammsugaren går trögt. Men nu LÄT det ju till och med som en! Ställde mig i köket och funderade på om jag skulle börja grina, sen upptäckte jag att det bara var sladdindragsgrejen som var glapp.

 

Känner att jag inte riktigt nått till sådär klok vuxen ålder när man städar motvilligt men njuter av tillfredställelsen efteråt. När man nått den där kloka vuxna åldern städar man jätteofta bara för att få tillfredsställelsen. Själv glömmer jag bort hur skönt det är efteråt bara för att jag städar så jävla sällan!

 

I brist på passande bilder lägger jag upp denna, på Eves & co kudde i Märsta... Älskar irrelevanta bilder!


Kommentarer
Postat av: Mr U

Dammsugat o dammsugade.Heter de verkligen så?

2011-10-10 @ 19:02:15
Postat av: Tina

Hej Uffe, för jag antar att det är du? Nej, det heter det inte. Dammsög heter det. Men trots att jag läser Professionell Svenska kommer jag undan med det, för jag kommer från Nianfors! :)

2011-10-10 @ 19:33:14
URL: http://tinad.blogg.se/
Postat av: Tina

PS - och det borde ju du ha förståelse för, för du kommer ju från En Annan Del Av Forsa!

2011-10-10 @ 19:33:54
URL: http://tinad.blogg.se/
Postat av: Mr U

Du är ursäktad av språkpolisen.Haha,du är ju lite rolig också!

2011-10-11 @ 20:07:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0