Uppdrag granskning

Tittar på Uppdrag Granskning på nätet, gårdagens avsnitt som handlade om Pär Johansson i Glada Hudik-teatern. En ganska sorglig historia!

 

Pär Johansson har gjort ett jättebra arbete med att starta upp denna verksamhet men talesspråket mycket vill ha mer verkar ligga nära till hands, med dubbelfakturor och det faktum att han och hans "chefer" ljuger de utvecklingsstördas familjer rätt upp i ansiktet när de påstår att de har samma lön som övriga ensemblen. Sätter situationstecken på Pärs "chefer" då det verkar som om förvaltningschefen och kommunchefen gett Pär fria tyglar utan någon som helst kontroll över situationen...

 

Sen tycker jag att förvaltningschefen är det största frågetecknet, som på allvar menar att en del av lönen är utveckling. Varenda jävla människa utvecklas väl i någon mån på sitt jobb, iaf majoriteten. Hur fan tänkte hon där? Av alla korkade bortförklaringar valde hon den? But WHYYYYYYY?

 

Ett annat frågetecken var ju kvinnan som hostade som besatt och ställde sig i vägen för kameran innan de skulle ha mötet i konferensrummet. Undra om hon fick de direktiven innan eller om hon frivilligt ställde upp för sina medarbetare genom att torrhosta frenetiskt? Ganska underhållande hur som helst!

 

Pär Johansson är fantastiskt duktig på att prata för sig, men uppenbarligen inte när han får kritik. Som när han mötte Janne Josefsson efter en föreställning och tyckte Josefsson bytt inställning väldigt snabbt. Nähä?

 

Sammanfattningsvis gillar jag fortfarande inte Janne Josefsson, kommer drömma mardrömmar om honom inatt. Tycker han är som den värsta sortens duracellkanin på speed och det skrämmer mig!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0