Söndagkvällsförvriden

Mmm så blev det söndag igen då, denna hemska dag som envisas med att komma tillbaka varje vecka trots att vi hatar den. Idag är det lite extraångest eftersom jag måste plugga och skriva ihop mitt tal till morgondagens lektion, KÄNNS INGET BRA! Har jordens ångest för det, stå där och babbla i några minuter och låta viktig. Hade jag fått sitta ner hade det varit piece of cake men det går ju tydligen inte för sig.

 

Söndagen har spenderats med att vakna hos Berne, lätt sliten efter gårdagens bravader, dra på mig gårdagens partykläder, slänga ett öga i spegeln och inse att påsarna under ögonen är av den värre sorten och sedan haka armkrok med Berne och gå hundra meter över vägen för en lägenhetsvisning som Berne skulle på. Trodde mäklaren skulle slänga ut mig men han var snäll och lät bli.

 

Sen har vi varit och käkat pizza med Malla & Linus och tog en liten söndagsroadtrip efter det. ÄNTLIGEN FICK JAG KLAPPA EN HÄST! Fast under lätt suspekta former, då vi åkte till en ridskola och smög omkring hagarna med spritandedräkt och maniskt glodde på hästarna för att se vem som ville bli klappad. Men skönt att jag kan checka av den tvångstanken nu då. Det tycker nog Berne också.

 

Nä nu blir det plugg. BUHU. Hörshääj!

 


Munter tjej för någon helg sedan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0