Sen sist

Ja, ungefär detta har hänt:

 

1. Gått i skolan och varit fortsatt hysterisk över grammatik jag inte förstår. Funderat över satsfläta. Ett sjukt ord. Många associationer på det.

 

2. Jag & Berne har tömt oss på 4,5 dl blod var. Väldigt underhållande att Berne, som inte är ett stort fan av sprutor, både på blodprovet och på självaste blodtömningen blivit inkallad före mig. Särskilt eftersom det är jag som tjatat dit honom, och så får han vara försökskanin. Notera att ingen av oss dött, dock.

 

3. Engla kom hit igår, vi käkade taccos och kikade på film. Idag badade vi på Fyrishov och jag lyckades stuka två tår. Blir knappt förvånad, skulle prompt tävla på någon jävla bana och så ramlar jag i, smidig som en valross, och tårna fastnar i nått och det var inte så skönt ska ni veta. Sen gick vi på bio, "Jag saknar dig". Jävligt sorglig film, jag brukar inte gråta till filmer men detta var ju helt sjukt, hela biosalongen satt och snöt sig samtidigt i någon slags kollektiv "det är lite pinsamt att grina så mycket så man snorar på bio"-känsla så fort ljuset tändes. Jag & Engla haltade till bussen, och bölade typ fortfarande. Engla bölade även när vi satt i soffan. Haha. Så upplyftande att se den filmen en lördag. Slog igång "Bring it on" sen, hejaklacksfilmer gör underverk för humöret, hur töntiga de än må vara! Nu ligger vi i soffan och ska sova!

 

Soffläge!

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0