Schleten!

Är en sån jävla tröttmössa för tillfället, helt slut efter helgen! Hade ju grammatikdugga i fredags, tror det gick hyfsat. På kvällen träffades klassen på Upplands för öl och till allas (mest killarnas) förtjusning fanns en tv där vi satt så de kunde följa fotbollen med ett halvt öga. Drack korkat nog två shots, det var två shots för mycket kan jag säga!

 

Lätt bakis på lördagen, käkade lunch/middag på Pitchers och tog en öl med Bea och Malla. Kändes bara lätt alkoholistiskt då klockan var över tre. Drog sen till Gävle för att dricka vin med Malin, fick träffa både hennes barn Thelma, hunden Bella och hennes man Christian! Kollade igenom gamla bilder från våra gymnasiefest-dåd, skrattade ihjäl oss åt hur fan vi sett ut. Gick på Harrys och dansade och idag har vi faktiskt varit hyfsat pigga. Tror bakisheten dök på mig på tåget hem. Sjukt trevligt hade vi iaf!

 

Skulle "granska" Malins man då jag aldrig träffat honom, kom dock aldrig på några jobbiga frågor. Kom att tänka på när Eve precis träffat Hannes och presenterade honom för mig för första gången. Kvällen spenderades då med att jag sitter med en riktigt evil min och "Bibeln - en bok om mina vänner" i högsta hugg , och läser högt och tvingar honom att svara på frågor. 6 sidor av jobbiga frågor av typen "Hur många har du legat med? Har du haft könssjukdomar? I så fall, vilka? Kom igen nu då, hur många har du legat med egentligen?". Ska införskaffa denna bok nästa gång jag hälsar på Malin så jag får utsätta Christian för det!

 


Jag & Malin i våra essen! -06, på fest hos Ebba.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0