Grammatiken alltså...

Kom hem efter skolan, tog fram min överfulla mapp med skittråkiga grammatikpapper och spred ut dem över köksbordet. Tittade lite på dem. Satte mig vid datorn (i ett annat rum för att vara säker på att slippa se dem). Gick till köket, satte mig i tio minuter. Såg begreppet "nominalfras" på ett av papperna. Gick till sovrummet och satte mig vid datorn igen. Sen har det fortsatt så under resten av dagen/kvällen. Ord som "nominalfras", "satsfläta", "bisatser", "subjunktioner" och liknande har liksom förstört allting.

 

Imorrn har vi dubbellektion, denna kurs innehåller en "Tala"-delkurs. Har råångest inför den då jag fick svart på vitt idag att vi vid ett tillfälle kommer SPELAS IN då vi har presentation och sedan ska lyssna på detta i klassen. Känns ju inget skräckinjagande alls.

 

Fixade ett nytt leg idag också, kommer se ut som en terrorist även på detta. Vad är grejen med att man inte få le? Folk kommer tro att jag är Saddam Husseins avlägsna släkting när de ser mitt nya. För att inte tala om passet!

 

Ska krypa ned i ett hett bad nu, sen försöka ge mig i kast med grammatiken igen. Efter duggan på fredag ska vi i alla fall fira/sörja den med en liten klassfest. Ska bli jäkligt kul! Sen på lördag ska jag till Gävle och träffa Malin och dricka mängder med vin, ska också bli sjukt kul!

 


Brukar kolla på denna bild när jag känner mig sur. Den har liksom allt. Mallas överklass-charteransikte och min "artonåring på studentresa med taskiga tatueringar och jävligt sugen på ett ligg med en turk efter tequilaracet"-min.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0