Giraffsnoppar & yatzy

I korta ordalag min dag. Vaknade, blev spöad av Berne i yatzy, blev sur. Gick hem för att plugga, insåg att inte mindre än två väldigt viktiga papper saknas (varav den ena är själva definitionen av uppgiften, lätt att göra uppgiften om man inte vet hur den ska göras...). Fick den, insåg att ett till rätt viktigt papper saknades. FAIL.

 

Fick också veta att bilder på mig (och mina kompisar, hahaha hohohoho hihihihi) dyker upp på googles bildsök om man googlar ordet "giraffkuk". Hur ställer vi oss då till detta?

 

Ja, det är ju onekligen sjukt roligt. Och läskigt. Och förvirrande för mina stackars kompisar som också dyker upp i samband med giraffkukar på google. Förklaringen lyder att jag varit extremt nyfiken på hur en giraffkuk ser ut i typ två år, och det HAR verkligen inte gått att hitta ett svar. Anledningen till hur jag från första början ens kom att tänka på detta är oklar, men jag antar att det var sprit eller åtminstone några glas vin och en stor skopa tristess inblandat.

 

Sen idag när jag skriver om denna googlebildsträff på facebook (jobbigt också att veta att man skrivit ordet giraffkuk och min tolvåriga systerdotter har mig som vän på facebook, avdelning dålig förebild), så hittar en kompis till mig EN FILM om en giraffkuk! Vad fan! Här har man letat i två år, och så hittar han en! Nåja. Kan upplysa er om att ollonet på den snoppen (som varken var fläckig eller överdrivet stor till min besvikelse) påminde farligt mycket om ett duschmunstycke. Så bekräftades iaf att det var något som inte riktigt stod rätt till med giraffkukar.

 

För övrigt har jag & Beau blivit bjudna på lasagne och kladdkaka hos Berne idag, jag har skrivit kylskåpspoesi, spöat skiten ur de andra två i yatzy samt så har vi sett Crazy, Stupid, Love och jag förälskade mig lite i den filmen (och Ryan Goslings bara överkropp). Och ja, detta sista stycke skrevs enbart för att balansera upp föregående om giraffkukar, som jag på förhand inte tänkt ge så mycket utrymme. Säger ju en del om mig, att det vart tre stycken ändå.

 

Nu ska jag spöa Berne i yatzy igen. Hörshääj!

 


Denna bild är med som resultatet av en bildgoogling på giraffkuk. Känn dig delaktig Malla. I giraffkuksträsket, så att säga.

Kommentarer
Postat av: Den där tönten i klassen du vet?!

Det här är en dålig idé, nu kommer min bloggadress förknippas med giraffkukar också, men what the hell, HERE I AM!

2011-10-21 @ 13:47:52
URL: http://rosabjork.blogg.se/
Postat av: Tina

Haha grymt Mitra! Tänker ändå att giraffkukar ändå är bättre än tex...murveldjurssnoppar? Fast efter den här kommentaren kommer väl jag finnas som bildresultat på murveldjurssnoppar också!

2011-10-21 @ 21:15:03
URL: http://tinad.blogg.se/
Postat av: nike tyson

Tja!

Jag har inte orkat läst allt

Men du vet att jag älskar er / dig / Dolk.peace out sis!!!!

2012-03-11 @ 00:46:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0