Dolly Parton-mode

Ligger i soffan med en oväntad magvärk som jag inte har någon aning om vad den vill mig, och lyssnar på Dolly Parton. Får ibland ett Dolly Parton-sug, vill vara blond med astuperat hår, badbollstuttar och countrystämma. Undra hur mitt liv skulle se ut om jag var blond och hade sillisar?! Värt att fundera över känner jag.

 

Vilket ju osökt får mig att tänka på när jag var tretton-fjorton år och hade nått sug efter att uttrycka åsikter, skrev en text på svenskan som handlade om att blondiner inte borde ses ner på bara för att de var blonda och kanske hade stora pattar. Rubriken kan ha varit något i stil med "Intelligens sitter inte i hårfärgen".

 

HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA. Nog för att jag säkert tyckte att det var en extremt viktig "samhällsfråga" när jag var tretton-fjorton år. Och säkert hade tidningar som FRIDA och Veckorevyn något med saken att göra. De planterade ju in en del "debattfrågor" i tonåringarna, på gott och ont.

 

Men vad fan! Kom igen Tina 13 år! Om du nu hade någon slags tvångsmässig vilja att skriva nått viktigt, kunde du åtminstone inte gjort det lite mer dramatiskt och börjat skriva om världsfred istället?

 

Fast antar att Blondiner/Brunetter var ett hetare debattämne i en fjortonårings liv än vad världsfred var år 2001/2002. Trots terrorattacker och annat kul. Undra vad som är sådana här "viktiga frågor" nuförtiden bland tonåringarna? Kanske ska höra mig för hos systerbarnet om ett år...

 


Det är lugnt Dolly! Tina 13 år tyckte inte att du var dum iaf, fastän du är storbystad och superblond...

Kommentarer
Postat av: UP

Men nog är väl du lite Dolly allt!

2011-10-24 @ 14:27:59
Postat av: Tina

Hahaha, vad ska det betyda?!

2011-10-24 @ 18:43:40
URL: http://tinad.blogg.se/
Postat av: UP

Ja du Mini,du är ju inte blond iaf.........

2011-10-24 @ 22:42:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0