Rubrikfri

Orkar inte komma på rubrik. Lite luddig i huvudet idag, spenderat mesta delen av dagen framför datorn och det brukar ju aldrig ha en bra inverkan på hjärnverksamheten oavsett om det är plugg eller bloggar som gäller. Idag var det mest plugg. BRA TINA. Dock höll jag på att dö imorse när jag insåg hur äcklig vår lägenhet var så det var bara att diska och gå ut med soporna innan jag kunde sätta igång. Fortfarande imponerad över att jag inte tog itu med garderobstädning och avloppsrensning för att slippa plugga, haha.

 

Skulle även ut och springa på förmiddagen men då började det regna. Så tar det ikväll istället. Vädret är ju helt schizofrent - regn, sol, blåst, varmt?

 

Börjar komma någon vart med reportagen nu iaf. Ska besöka en callcenter-verksamhet för att skriva ett slags "bakom kulisserna"-reportage vilket faktiskt ska bli riktigt roligt. Har ju själv jobbat på ett sånt företag och om det är det minsta likt mitt gamla så kommer jag säkert träffa en hög roliga säljare!

 

Nu ska vi käka. De här två katterna jag har är för övrigt lite för smarta för sitt eget bästa. Idag har Kitty öppnat ytterdörren- ÖPPNAT YTTERDÖRREN! Vadfan... kul att man måste vara sjukt noga med att låsa nu även när man är hemma. Katten är störd. Och Uno är ju inte heller helt normal som varvar mellan att bräka som ett får och att låta som en överkörd säl.

 

Hörshääj!

 


Är precis såhär luddig i huvudet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0