Kval/Val/1:a maj

Jisses vilken helg! Bea startade fredagen med en närgången diskussion med Kittys klo vilket resulterade i ett besök på närakuten där ögondroppar och antiobiotika blev domen. Förfest hemma och sedan Kvalborgsfirande på Norrlands, sjukt rolig kväll med en jäkla massa 90-talshits på dansgolvet!

 

Valborg bjöd ju inte på särskilt roligt väder, det var kallt och duggade lite. Pallrade oss till parken, lätt slitna, och satt och frös. Det luriga är ju att eftersom man sitter ned och dricker skumpa kommer effekten några timmar senare när man reser sig upp för att hitta en lämplig buske att kissa i...

 

Gick på GH sedan som hade glassbar, sjuuuuuukt goda glassdrinkar! Berne kom också förbi och bestämde sig för att alla skulle dricka skumpa. Var på ÖG på kvällen men det sög, då gick vi på O´Connors istället. Där var det betydligt mer drag. Kvällen avslutades med att jag kör en nippletwist på okänd dryg kille som sprang omkring och smekte sitt nakna bröst på O´Connors lilla dansgolv. Har man chansen tar mand den! Emma avslutade genom att med hög gäll röst skrika "JAG VILL INTE HA NÅGON JÄVLA MAAAAT!" till en okänd kille som vid ett olämpligt tillfälle knackat henne på axeln för att låna en tändare. Haha.

 

I söndags skulle vi har vår sedvanliga "1:a maj grillfest", tänkte att vi skulle ta det betydligt lugnare i år eftersom grannarna kanske inte uppskattar fylleslag en vanlig söndag. Först skulle jättemånga komma, sen skulle lite färre komma och det slutade med att det blev enbart jag, Beau, Mitch, Ekkis, Berne & Soffan. Skönt ändå, alla var jäkligt slitna och så även alla andra! Spelade lite spel och drack vin och chillade. Igår fick man veta att man lever. Extremt drygt med söndagsångest en måndag. Uttrycket "söndagskvällsförvriden" får inte samma genomslag en måndag.

 

Nu sitter jag på skolan. Har en text att bearbeta och 100 sidor att läsa ut innan tolv. Och här sitter jag och...bloggar. Kanske man skulle göra ett ryck då och hälla i sig en till kopp kaffe. Hörshääj!

 


Hittade denna bild på UNT. 15 000 pers i Ekoparken i år, tydligen något slags
rekord. Märktes rätt väl när vi kom ner vid elva och blev förpassade längst ut på en kant!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0