Glassigt

Har tillbringat mycket tid ute de senaste dagarna, värsta sommarvärmen! Hur skönt som helst! Det enda som saknas nu är några plusgrader i vattnet så är allt tiptop. Samt avklarad kurs, men nu har jag dragit igång med mitt skrivprojekt (reportageserie om säljbranschen) så det känns kul! Ska ju dessutom försöka sälja in dessa reportage någonstans. Läskigt men kul!

 

Eve & Hannes har flyttat in hos oss också, de får egen lägenhet i Märsta i slutet av maj/början på juni så vi har två nya "flyktingar" till vår flyktingförläggning som då och då upprättas på vårt köksgolv.

 

Igår var vi alla hos Berne för "skräckfilmskväll". Jag HATAR som bekant skräckfilmer. Älskade det när jag var yngre även fast jag fick mardrömmar flera veckor efteråt. Antar att jag gillade "skräckkicken" eller något. Nu är det tvärtom men ändå får jag små återfall då och då där jag tror att jag kanske kommer gilla det. Vilket jag inte gör. Såg "Last house on the left" igår, vidrig vidrig VIDRIG film! Ville döda psykopaterna i den, ville döda offren som inte sprang tillräckligt snabbt, ville döda den dumma bästa kompisen som alltid dör först innan hon faktiskt dog (klassiskt inslag i skräckfilmer) och ville framförallt döda Hannes som tyckte filmen var "grym".

 

Idag har jag & Berne var en sväng på Jula och ÖB. Eftersom han skulle köpa någon färg till bilen uppvägde jag det hela med ett besök på ÖB. Gubbdagis vs ÖB (där man kan köpa bodyscrub för 20 kr). Nån rättvisa lär det ju vara...

 

Nu ska jag snart ta en prommis ned på stan för att lämna tillbaka böcker och sånt. Kör kvällsplugg eftersom värmen slår ut varenda hjärncell och därmed möjlighet att plugga. Har världens jävla research att ta itu med inför reportageserien.

 

Hörshääj!

 


Sommar i Nianfors förra året. Jag, Kitty och Kittys...ädlare delar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0