Filmkväll it is

Happ så var det fredag igen. Är det bara jag eller går veckorna sjukligt snabbt?

 

Helgen blir nog lugn, ikväll ska jag, Beau, Eve & Retard (Hannes) se på film hos Bernie och imorrn är planerna lite oklara. Ska följa med Eve & Hannes på IKEA men sen vet jag inte. Öl, bio, grill eller vin, det är frågan...

 

Hade egentligen tänkt springa idag men insåg precis att jag tammefan skjuter på det till imorrn istället. Igår när jag var ute och sprang var jag ju smart nog att ta rygg på någon 25-årig musklig marathonkille vilket också resulterade i en sjujävla håll efter typ 1,5 km. Dåligt beslut. Därför jag hatar att springa där andra springer (det och det faktum att jag gärna låter mina medmänniskor slippa se mig knallröd, flåsandes och svettig). Får värsta tvångstanken att jag ska springa om folk alternativt springa i deras takt. De flesta människor jag hakar på springer av någon outgrundlig anledning sjudubbelt snabbare än mig. Till synes oansträngt.

 

Näe nu tror jag att jag ska shapa upp mig, måla naglarna och jaga Hannes med min übertunga. Han & Eve flyttade in hos Maria & David igår (de bytte köksgolvet till ett eget rum hos dem). De flyttade alltså IGÅR. Hannes har redan varit här två gånger idag. Separationsångest och nöjet att umgås med sina mongokompisar (mig & Beau) måste vara boven i dramat!

 


Fyllo 1 & 2, Mongo 1 & 2, osv osv osv...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0