Soffan är silvertejpad men drömmen kommer att hålla?

Snacka om att vi har allvarliga soffproblem i den här lägenheten. Farmor ville bli av med sin soffa och eftersom vår gamla höll på att ramla ihop tog vi den. Malla körde hit den i lördags och vad händer? Jo den fula jävla farmorsoffan är fan ännu mer instabil än vår gamla! GAAAAAAAAAH!

 

Ganska dysfunktionell helg, men fredagen var väldigt trevlig iaf med inflyttningsfest och utgång på BJ. Förutom en smärre incident med en idiot som tar tag i min tröja, drar ut den och liksom äckelstirrar på mina tuttar... Tycker att han förtjänade en flatnäve i ansiktet. Så det fick han också, till Elias stora förvåning - Elias hyllade nämligen killen för hans "mod"....

 

I lördags kom Malla och vi höll på med den satans soffan och lägenheten var helt dysfunktionell. Vi var väl också ganska dysfunktionella när man tänker efter. På kvällen gick vi till Berne, Linus kom också. Spelade kort och drack lite öl och gick en sväng på O`Connors. Ovanligt... Igår ville man typ inte vakna eftersom lägenheten består av skräp, två fula invalida soffor och en jävla massa mer skräp. Berne var snäll och försökte laga den nya soffan. Åkte och hämtade något plåtaktigt som tydligen behövdes (fråga mig inte vad det var) hemma hos Linus. Tog med oss bullar och drack kaffe och hetsade om att vi skulle kommer över på en "bullfitta". Ja, ni som sett Solsidan vet vad jag snackar om.

 

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och läsa igenom reportage till morgondagens responslektion. Blir en prommis sen, Berne ska visa mig någon promenadsträcka, är så less på min gamla. Hörshääj!

 


HAHA, tanter deluxe.

Kommentarer
Postat av: Ida

hej tant! nej jag har ingen aning faktiskt. jag vet inte ens om jag vill se, känns som att det kan förstöra böckerna :O

2011-03-21 @ 22:47:24
URL: http://idakristinasjodin.blogspot.com/
Postat av: Tina

Ja, du har ju en poäng. Fast tror faktiskt att de böckerna är omöjliga att förstöra...fan nu fick jag cravings efter dem igen, måste läsa någon snart! Väntar på den senaste översättningen!

2011-03-22 @ 00:02:20
URL: http://tinad.blogg.se/
Postat av: Ida

jag har börjat om och läser den första just nu! :) mums. såg att det finns nummer 14, 15 och 16 ute på adlibris på engelska... jag köpte nyss den 13e boken och tänkte att den var ny, tydligen inte, haha :)

2011-03-22 @ 23:47:55
URL: http://idakristinasjodin.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0