Praktvurpa!

Det enda riktigt roliga som hänt idag är när jag och Bea skulle gå och panta alla förbannade burkar och flaskor vi samlat på oss. Bea drog nämligen världens jävla praktvurpa och så såg två andra människor det också. Fattar inte att de inte bröt ihop av skratt, för det gjorde vi. Hade vart skönt att få Bea på stillbild när hon flyger upp i luften med colaflaskor och ölburkar som yr åt alla håll. HAHAHAAHAHAHAH.

 

Annars har jag suttit och glott på datorn och pluggat hela dagen. Måttligt roande. Försöker få tag på en person som jag ska ha med i reportaget men han verkar ju vara sjukt busy hela tiden. Ska försöka igen imorgon. Har typ en reservplan annars. Haha, så typiskt mig. "Jag har TYP en reservplan".

 

Tog en prommis idag med, bäst att passa på att lapa sol medan våren fortfarande verkar samarbeta. Man vet ju aldrig med Sverige. Snöstorm i maj verkar inte helt orealistiskt.

 

Var till Berne och drack kaffe förut och nu är jag helt speedad. Otroligt korkat att dricka kaffe typ halvnio på kvällen. Jaja, nu ska jag göra någon nytta av koffeinhalten i kroppen och speeda fram lite skolrelaterad text. Hörshääj!


Alltså, hörrni. Det är något fel i den här bilden?

Kommentarer
Postat av: Malla

Ja giraffsnoppen ser ut som ett träd?!

2011-03-15 @ 01:12:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0