Jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals

Någon som känner för att helt ta över ansvaret för min slutportfölj som ska in på måndag eller? Ganska less på den just nu nämligen... Sitter och försöker komma på sjukt bra argument i min kolumn, går sådär. Jaja. Ska ge upp för idag strax.

 

Känns som om nästa vecka blir hysterisk. Ska till Gävle någon dag, sen Ålandskryssning onsdag-tors, och Hudik fredag - söndag med Berne, vi ska bo hos MallaBralla. Blir väl fest då, var lite sugen på att gå på Oskar Gyllenhammars releasefest men det blir nog inte av!

 

Bor fortfarande i en knarkarkvart med två soffor. Går förvånansvärt bra om man blundar större delen av tiden eller väljer att utnyttja soffan i köket (!!!!) på samma sätt som Kitty och liksom bygga bo där... Den katten alltså. Igår hoppade hon in i väggen skithårt med huvudet före. Två gånger. Hon måste ju ha blivit tappad i golvet när hon var späd-kattunge. Eller så knarkade henne kattmamma när hon var dräktig. Vad vet jag.

 

Herregud, ska sluta flumma här nu och försöka plugga lite till. Morgonprommis (sjukt fult ord) med Bernie imorn, han hade ju en mycket roligare runda än mig som har en runda som jag knappt hittar ibland eftersom jag har lokalsinne likvärdigt med en död apas. Hörshääj!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0