Färjetur!

Igår bar det av till Mariehamn med Cinderella. Det var jag, Berne, Bea, Linus, Jerry, Jerrys flickvän Ellinor och hennes kompis Emma. Inte helt oväntat att det skulle spåra en aning...

 

Emma lade ribban innan vi ens klivit på båten. Jag var på väg upp för en rulltrappa och hon hade kommit upp, så hon ställer sig och skriker till en tant alldeles framför mig "DU MÅSTE HÅLLA HENNE I HANDEN! HON ÄR RÄDD FÖR RULLTRAPPOR!". Jag fattade ingenting och sen när det klickade för mig klickade det även för tanten som vänligt sträckte fram sin hand och frågade om jag var mycket rädd. HAHAAA.

 

Käkade buffén nästan på en gång och sen taxfreeshopping (ÖL), förfest och därefter kvällens huvudnummer: LARS KRISTERS! Haha, vad fan... snacka om pensionärsvarning på den där båten. Men fasen vad vi dansade, mest till bandet innan Lars Kristers men även på discot.

 

Vid halvfem imorse när vi precis lagt oss kom Linus och bankade på vår hyttdörr. Bea gick upp, sa att vi sov och knuffade lite på honom. Linus var inte så jättestadig på benen vid den tidpunkten och dråsade i golvet. Vi somnade och imorse när jag gick in i deras hytt deklarerar Jerry och Linus att "ALLT ÄR BERNES FEL". Sen visade de en film där Jerry av någon outgrundlig anledning bestämt sig för att filma Linus när han ligger där ute i korridoren och vrålar "BERNE FUCKING DID THIS!!!!". Berne själv låg och sov och visste knappt att Linus varit utanför.

 

Ja. Vad ska man säga. Nu är vi hemma iaf och vi lever! Alltid något. Imorrn drar jag, Berne, Bea & Kitty till Hudik. Jag, Berne & Kitty ska sova hos Malla. En och annan öl står på schemat, samt försöka visa Berne vilken FANTASTISK stad Hudik är! Nu ska vi strax se på film! Ska försöka sno lite bilder av Berne eller Bea sen och slänga upp. Hörshääj!

 

Idag känner man sig skelögd och efterbliven, men det var det ju värt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0