Vi är dom som förbannar det gråa i grått

Klassfest igår, lätt märklig kväll! Först var det jag och de sex killarna som förförfestade (!) hos Thor. Sen åkte vi till Anna på söder och var där några timmar. Nio var det dags för quiz på Heartbreak. Gick sådär för vårt lag... Johan gjorde en helt episk rockringsinsats, haha!

 

Eftersom vi kom ut så jäkla tidigt blev man ju asseg efter ett tag. Lite dålig koll på när vi åkte hem men det var nog ett par timmar innan stängning iaf! Längesen jag gick från krogen över en timme innan stängning, haha!

 

Nu sitter jag hemma i Uppis och käkar brie- och salamipaj och bloggar. Ska hoppa i badet snart, får se vad som händer ikväll. Grabbarna Grus har lagt fram ett förslag om öl. Jag är egentligen inte ett dugg pepp så i så fall stannar jag nog vid TVÅ öl. Okej? Nu har jag gjort en deal med min egen blogg. Fler än två öl och jag är dödens.

 

Varför blir det alltid så? Att man tänker att man ska ta en hemmakväll och så slutar det oftast ute ändå för att det är så fantastiskt tråkigt att bara vara hemma.

 

Jaja. Får väl se var jag slutar. Hörshääj!

 

Rumpnissen!

Kommentarer
Postat av: Lina

jävla kukhuvud! var helt borta igår..Men bara för att vi inte går samma kurs längre behöver ju inte det betyda att man inte kan ha fler klassfester ;D

2011-01-21 @ 18:05:43
URL: http://liandblchin.tumblr.com
Postat av: Tina

Haha, skrattade ganska mycket åt ditt sms igår och när killarna frågade efter dig sa jag "Nej, Lina kan inte komma för hon har fått hjärncancer". Det blev KNÄPPTYST och lite halvtaskig stämning kan jag säga! :)Ja du måste följa med! Halvkonstig kväll dock, men det går ju att göra om den och göra rätt!

2011-01-21 @ 19:36:22
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0