Våren är ung och oanvänd

Ja, det var ju kanske lite överpositivt. Men solen skiner ju och det är plusgrader ute! Sen att det blåser storm och mamma så vänligt påpekade att det blir snö imorgon skiter jag faktiskt i idag.

 

Sitter och försöker plugga - går sådär. Somnade typ fem imorse eftersom det blåste så förbannat mycket vilket gjorde att det lät jättemycket utanför fönstret vilket i sin tur gjorde att jag låg och fantiserade ihop historier om hur maffian/mördare/våldtäktsmän stod och lurpassade på mig & Kitty utanför fönstret.

 

Är man paranoid så är man... Försöker koffeinkicka mig nu och lyssna på vårmusik för att bibehålla det goda humöret. If it makes you happy med Sheryl Crow går rätt varm i denna lägenhet för tillfället!

 

Bea kommer hem när som helst, vi ska dricka vin och skvallra ikväll. Även att jag fått en tid för vanlig röntgen och magnetkameraundersökning för min axel nu. I Enköping av alla jäkla ställen, någon som hittar till sjukhuset där och kan ge mig en vägbeskrivning? Bad Bea kolla sitt schema så kan hon följa med, för jag har precis insett att jag tydligen ska ligga i en sån där läskig tub BLICK STILLA. Säkert knäpptyst också. Inatt, i brist på annat att göra (förutom att fantisera om mördare) så kom jag att tänka på hur det vore om de skulle ta och göra en magnetkameraundersökning av mitt huvud. Fyfan vilken ångest. Tänk om det är helt tomt?

 

En jävla tur att det är axeln som ska röntgas! Nu ska jag fortsätta försöka tvinga mina fingrar att skriva om ett ämne som jag ännu inte bestämt mig för vad det är! Hörshääj!

 


Fyrisån, snart är det dags för solglajjor och glass vid den va?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0