Plugg- och tvättsöndag

Back in Uppis igen! Malla skjutsade hit mig i onsdags och vi har hunnit med lite av varje. Druckit lite öl, varit på O´Connors, varit i Gränby, bla bla bla. Jag har även lyckats med bedriften att vara otrevlig mot någon som jag trodde jobbade på systemet men som visst råkade ha en stor fet teliatröja på sig. Malla tycker detta är hysteriskt roligt...

 

Igår åkte Malla hem och jag åkte till Eve & Hannes som äntligen lyckats fått tag på en lägenhet i Stockholm. Vi käkade taccos, drack vin och snackade skit hela kvällen. Måste hälsa på dem oftare nu när de har egen lägenhet!

 

Idag har vi varit och kikat lite i affärer och fikat, kom hem till Uppis igen för några timmar sen. Ska vara så jäkla rolig och ägna kvällen åt att tvätta och plugga. Har aldrig förut haft en så överfull tvättkorg. Och skolan börjar på onsdag och jag har inte skrivit ett ord!

 

I Uppis är det sig likt. Lägenheten står kvar, grannen är mysko och katten skriker som en skadad iller. Ganska skönt att vara hemma efter två veckor i Hudik ändå.  Det är kul att komma hem till Hudik och träffa familjen och alla kompisar, men ibland vill man ju bara fly därifrån illa kvickt. Och utelivet i Hudik är ju... ja. Det finns inga ord. Så två veckor är ungefär lagom skulle jag vilja påstå!

 

Jaja, sortera tvätt var det ja! Hörshääj!

 

Sjukt stilig bild på mig, Eve & Hannes från i maj förra året
på grillfest hos oss! Gillar starkt att jag ser ut att väga
150 kg, Eve ser hyfsat normal ut och Hannes ser ut som
en läskig pedofilhamster...

Kommentarer
Postat av: Anonym

2011-01-10 @ 07:53:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0