Personporträtt: Alex Kaloudis

Gjorde ju ett personportätt när Jonas bodde hos oss. Nu är det Alex tur!

 

Jag mötte upp Alex på stan för några veckor sedan och lotsade hit honom. Han skulle bo här i flera veckor, men hade ändå bara en liten sportbag med saker i. Vilket ändå rimmar lite illa med Alex, för han är ganska fåfäng av sig. Fast å ena sidan tar väl inte Daxvax så mycket plats i väskan!

 

Alex har några ovanor. Han pillar jämt med sin Iphone (dvs, när inte jag snor den och spelar spel på den). Han tar fula bilder på mig och Bea med sin Iphone och hotar att lägga ut dem på facebook. Minst två gånger har han även lurat oss att han redan HAR lagt ut dem. Vilket han inte har, för det vågar han inte. Sen sjunger han väldigt mycket. Han spelar hiphopmusik och sitter och nynnar med, ibland höjer han rösten på extra viktiga ord. Som "ASS".

 

Jag & Bea har ju också våra små ovanor. Som att rulla med höfterna och luftjucka maniskt. Det har Alex tagit efter. Igår stoppade han en banan i kalsongerna.

 

Sen är han väldigt gullig också. Som mitt och Beas grekiska lilla husdjur. Den här veckan har han lagat mat som har varit väldigt god! Och så är han lite pedantisk av sig. Så hans lilla sovhörn på två madrasser i köket är alltid väldigt prydligt. Han bäddar sängen varje morgon. Och får lite panik när han ser klädhögarna i mitt & Beas respektive rum.

 

Han har ett stort gäng killkompisar som han hörs väldigt ofta med. Det är ganska gulligt. De är fotbollshuliganer allihopa. Alex är lite lätt besatt av sport och för någon dag sedan kollade vi på handboll. Alex tittade på handboll och en Manchester United-match på datorn samtidigt. Och skrek något överdjävulskt varje gång något spännande hände i fotbollsmatchen. Behöver kanske inte tillägga att han är ett United-fan. Det vet nog alla redan om...

 

Det största karaktärsdraget hos Alex måste ändå vara att han ständigt har en hand innanför byxorna. Jag föredrar att tro att den inte är innanför kalsongerna, men säker är jag inte. För någon dag sedan frågade jag vänligt om han inte kunde låta bli snoppen i fem minuter. Det klarade han inte.

 


Så är han ju väldigt söt också, allas vår grek!

Kommentarer
Postat av: malla

hahahhaha, klockers! Bor han kvar när jag kommer?

2011-01-28 @ 23:01:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0