En dag står vi över februari du och jag

Faan, sjukt att det är februari snart... snacka om att tiden går fort. Firade ju för fan nyss nyår?!

 

Nåja, ska kanske inte gnälla eftersom det är kanonväder och jag har återfått mina vårkänslor! Idag tog jag & Beau oss en liten tur till Enköping! Skulle magnetröntga och röntga min knasaxel. Det gick bra, men fick lite ångest när hon spände fast mig över magen, haha. Kan tänka mig hur min blick såg ut då. Bea skrattade åt mig när jag åkte in i den där tuben...

 

Tog bara tjugo minuter, blundade hela tiden eftersom man fick lite ångest om man kollade och såg att det var ganska trångt. Så tyckte sköterskan tydligen att den bästa radiokanalen för mig var Lugna Favoriter. Vad hon inte vet är att jag får lite obehagsrysningar av 4/5 låtar som spelas på den kanalen. Typ Cascada! Men men. Vågade inte säga något utan låg där blickstilla, knäpptyst, ensam och fastspänd.... BUHU!

 

Sen gjorde jag en vanlig röntgen också och fick världens konstigaste manliga sköterska. Han förklarade inte alls hur jag skulle stå eller vad jag skulle göra utan han bara drog i mig vilket gjorde att jag skrattade till lite. Då blev han lite bitter och sa "Det är inte så roligt det här ska du veta". Genomförde resten av undersökningen under största möjliga tystnad och lät mig undslippa ett litet "IDIOT" när jag gick därifrån.

 

Nu är jag hemma igen, gick mkt snabbare än jag trott! Ska fan powernappa en stund tror jag minsann. Sen käka och kila över till Berne och glo på Californication. Tror minsann att jag blivit lite besatt av en ny serie. Den och Solsidan! Hörshääj!

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0