Bowlingen

Gick ju över förväntan! Kom trea i andra omgången iaf, grymt! Det var jag, Bea, Berne, Linus, Ante & Madde som bowlade. Linus gjorde en insats för oss andra, som den riktiga kompis han är. Han följde med bowlingklotet ut på banan... HAHAHAHA.

 

Gick på Pitchers sen och tog en öl och slutade sedan på O´Connors. Gick hem rätt tidigt, spelade en sjukt tråkig trubadur. Känner inte riktigt att schlagers hör hemma på OC, men det tyckte tydligen han och skrålade glatt KOM HEEEEEEEEEEM, VI BÖRJAR OOOOOOOOOOOM IGEEEEEEEEEEEEEN... ja ni fattar.

 

Jag vaknade upp med sjutton skador idag och samtliga har Linus orsakat. Två urryckta axlar (efter ett dansförsök som påminde oroväckande mycket om när man skulle bugga på lågstadiet och bara kastade/slet varandra fram och tillbaka). Sen har jag ett blåmärke på handen (?!) och tjugo stycken på benen. Samt att han petade ur ögat på mig. Taskig kille den där Linus.

 

Nu väntar jag på att syrran & Peter ska komma, vi ska ner på stan och kika. Nu ringde Linda precis och sa att de råkade missa norra infarten. Så det kan ju dröja en stund, haha. Jag har ju sjuuuuuukt dåligt lokalsinne och finns inte en chans att jag kan guida hit dem från södra! Haha!

 

Hörshääj!

 


Ungefär såhär nöjd efter bowlingen igår också. Nästa helg
blir det Singstar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0