Låttips!

Nu är det ju vår (typ), så då lär ni lyssna på lite grym musik...

Här kommer lyckan - Håkan Hellström
Kiss with a fist - Florence and the Machine
Lycklig & Förvånad - Lasse Winnerbäck
Jag vill gå hem med dig - Lasse Winnerbäck
All lovers hell - Kristoffer Åström
Dansa, fastän - Säkert!
Ohh La La - The Faces
Don´t get me wrong - The Pretenders
Symphaty for the Devil - Rolling Stones
Another sunny day - Belle & SebastianIn på Spotify bá!


Vår-Lasse!

En dag står vi över februari du och jag

Faan, sjukt att det är februari snart... snacka om att tiden går fort. Firade ju för fan nyss nyår?!

 

Nåja, ska kanske inte gnälla eftersom det är kanonväder och jag har återfått mina vårkänslor! Idag tog jag & Beau oss en liten tur till Enköping! Skulle magnetröntga och röntga min knasaxel. Det gick bra, men fick lite ångest när hon spände fast mig över magen, haha. Kan tänka mig hur min blick såg ut då. Bea skrattade åt mig när jag åkte in i den där tuben...

 

Tog bara tjugo minuter, blundade hela tiden eftersom man fick lite ångest om man kollade och såg att det var ganska trångt. Så tyckte sköterskan tydligen att den bästa radiokanalen för mig var Lugna Favoriter. Vad hon inte vet är att jag får lite obehagsrysningar av 4/5 låtar som spelas på den kanalen. Typ Cascada! Men men. Vågade inte säga något utan låg där blickstilla, knäpptyst, ensam och fastspänd.... BUHU!

 

Sen gjorde jag en vanlig röntgen också och fick världens konstigaste manliga sköterska. Han förklarade inte alls hur jag skulle stå eller vad jag skulle göra utan han bara drog i mig vilket gjorde att jag skrattade till lite. Då blev han lite bitter och sa "Det är inte så roligt det här ska du veta". Genomförde resten av undersökningen under största möjliga tystnad och lät mig undslippa ett litet "IDIOT" när jag gick därifrån.

 

Nu är jag hemma igen, gick mkt snabbare än jag trott! Ska fan powernappa en stund tror jag minsann. Sen käka och kila över till Berne och glo på Californication. Tror minsann att jag blivit lite besatt av en ny serie. Den och Solsidan! Hörshääj!

 Bowlingen

Gick ju över förväntan! Kom trea i andra omgången iaf, grymt! Det var jag, Bea, Berne, Linus, Ante & Madde som bowlade. Linus gjorde en insats för oss andra, som den riktiga kompis han är. Han följde med bowlingklotet ut på banan... HAHAHAHA.

 

Gick på Pitchers sen och tog en öl och slutade sedan på O´Connors. Gick hem rätt tidigt, spelade en sjukt tråkig trubadur. Känner inte riktigt att schlagers hör hemma på OC, men det tyckte tydligen han och skrålade glatt KOM HEEEEEEEEEEM, VI BÖRJAR OOOOOOOOOOOM IGEEEEEEEEEEEEEN... ja ni fattar.

 

Jag vaknade upp med sjutton skador idag och samtliga har Linus orsakat. Två urryckta axlar (efter ett dansförsök som påminde oroväckande mycket om när man skulle bugga på lågstadiet och bara kastade/slet varandra fram och tillbaka). Sen har jag ett blåmärke på handen (?!) och tjugo stycken på benen. Samt att han petade ur ögat på mig. Taskig kille den där Linus.

 

Nu väntar jag på att syrran & Peter ska komma, vi ska ner på stan och kika. Nu ringde Linda precis och sa att de råkade missa norra infarten. Så det kan ju dröja en stund, haha. Jag har ju sjuuuuuukt dåligt lokalsinne och finns inte en chans att jag kan guida hit dem från södra! Haha!

 

Hörshääj!

 


Ungefär såhär nöjd efter bowlingen igår också. Nästa helg
blir det Singstar!

Friday I´m in love

Sitter vid köksbordet med greken och datanördar. Har dammsugat hela lägenheten. Har en särskild procedur vid dammsugning. Sätter på mp3:n och sjunger/skriker med i låtarna. Vilket låter sådär för de stackarna (Bea & Alex) som inte hör musiken utan bara mitt "skönsjungande". Ibland sitter jag ner och dammsuger. Ruskigt effektivt. Arbete i paus typ.

 

Ikväll ska vi bowla med Grabbarna Grus. Jag bävar lite. Blir så jäkla sur när det går dåligt i bowling. Vilket det oftast gör. Nu har jag utarbetat en taktik för ikväll. Vi ska dricka några öl innan, ska på Vedala som ligger alldeles bredvid med Beau. Om det går dåligt skyller jag på ölen. Går det bra är det givetvis för att jag är så fantastiskt grym.

 

Jaja. Inte så mkt mer att förtälja. Ska på Kvarnen nu och inhandla lite nyttigheter (öl och ketchup). Imorgon kommer syrran & Peter! Heldag på stan. Någonting säger mig att Peter kanske kommer vilja gå på Clas Ohlsson och stanna där några timmar...

 

 

Hörshääj!

 


Syster Linda & Peter, strike a pose på Winnerbäck i somras!

Personporträtt: Alex Kaloudis

Gjorde ju ett personportätt när Jonas bodde hos oss. Nu är det Alex tur!

 

Jag mötte upp Alex på stan för några veckor sedan och lotsade hit honom. Han skulle bo här i flera veckor, men hade ändå bara en liten sportbag med saker i. Vilket ändå rimmar lite illa med Alex, för han är ganska fåfäng av sig. Fast å ena sidan tar väl inte Daxvax så mycket plats i väskan!

 

Alex har några ovanor. Han pillar jämt med sin Iphone (dvs, när inte jag snor den och spelar spel på den). Han tar fula bilder på mig och Bea med sin Iphone och hotar att lägga ut dem på facebook. Minst två gånger har han även lurat oss att han redan HAR lagt ut dem. Vilket han inte har, för det vågar han inte. Sen sjunger han väldigt mycket. Han spelar hiphopmusik och sitter och nynnar med, ibland höjer han rösten på extra viktiga ord. Som "ASS".

 

Jag & Bea har ju också våra små ovanor. Som att rulla med höfterna och luftjucka maniskt. Det har Alex tagit efter. Igår stoppade han en banan i kalsongerna.

 

Sen är han väldigt gullig också. Som mitt och Beas grekiska lilla husdjur. Den här veckan har han lagat mat som har varit väldigt god! Och så är han lite pedantisk av sig. Så hans lilla sovhörn på två madrasser i köket är alltid väldigt prydligt. Han bäddar sängen varje morgon. Och får lite panik när han ser klädhögarna i mitt & Beas respektive rum.

 

Han har ett stort gäng killkompisar som han hörs väldigt ofta med. Det är ganska gulligt. De är fotbollshuliganer allihopa. Alex är lite lätt besatt av sport och för någon dag sedan kollade vi på handboll. Alex tittade på handboll och en Manchester United-match på datorn samtidigt. Och skrek något överdjävulskt varje gång något spännande hände i fotbollsmatchen. Behöver kanske inte tillägga att han är ett United-fan. Det vet nog alla redan om...

 

Det största karaktärsdraget hos Alex måste ändå vara att han ständigt har en hand innanför byxorna. Jag föredrar att tro att den inte är innanför kalsongerna, men säker är jag inte. För någon dag sedan frågade jag vänligt om han inte kunde låta bli snoppen i fem minuter. Det klarade han inte.

 


Så är han ju väldigt söt också, allas vår grek!

Gråa dagar skyndar aldrig på!

Åhhh, seg dag! Upp och hoppa klockan sex, dö på tåget. Byta till buss i Tierp och somna. Dregla och snarka. Vaknar av att killen bredvid ska av. Vet ju med mig också exakt hur jag ser ut när jag sover. Som en skottskadad giraff med dregel i mungipan och snark i halsen ungefär. Mycket vackert.

 

Hade seminarie mellan nio och tolv, faktiskt riktigt intressant! Och så är min favoritlärare från A-kursen med på B-kursen också, det är ju bra! Efter seminariet försökte jag faktiskt slå ihjäl två timmar med plugg (KORS I TAKET!) och sen mötte jag upp Malin & lilla bebis-Thelma för lunch och en sväng på stan. Höll till och med i Thelma, fick lite panik innan dock. Var ju några år sedan... typ kanske när Amos var bebis?!

 

Däckade på det sedvanliga sättet en halvtimme på tåget hem också. Nu är jag hemma, ska gå på ICA och posta ett brev och köpa något sjukt sliskigt. Sen ska jag ligga i badkaret MINST en timme. Och glo på något ruskigt dåligt tv-program.

 

Shit vilket otroligt viktigt blogginlägg. Ungefär lika viktigt som alla andra blogginlägg...

HÖRSHÄÄJ!

 


Jag & Malin under gymnasiet. Kan inte ens räkna antalet
sjuka fester vi var på. Kanske ska lista dem någon dag...haha!
(Btw, hur pretto ser inte jag ut på den första bilden?! Skenet bedrar!)

Minusgrader?!

Fine att solen skiner och så. Men måste det vara så förbannat kallt ute? Hade ju vårkänslor för inte alls så länge sedan, sen kom de satans vädergudarna och sabbade allt.

 

Borde egentligen sitta på bibblan nu, men kom på i sista sekund att jag skulle stanna hemma lite längre och skriva klart en text. Nu är jag klar med den och ska till EP och skriva ut och posta slutportföljen och sen ska jag tillbringa resten av dagen på bibblan och en bok. Jippie! Kommer väl få sitta där halva natten ungefär, eller typ tills de stänger...

 

Har ingenting vettigt att skriva överhuvudtaget. Ser fram emot helgen dock! Och imorrn efter skolan ska jag träffa Malin och hennes bebis, finally! Har ju försökt stämma träff 213 ggr utan framgång för att någon av oss inte kan. Men nu ska det fasen bli av. På fredag blir det bowling med Grabbarna Grus och på lördag kommer sis Linda och Peter och gör Uppsala osäkert! Får väl se vad de vill hitta på!

 

Bibblan var det ja. Hörshääj!

 

Sist jag bowlade var i mellandagarna med Malla, Jenny & kidsen.
Alla var typ bättre än mig, känns ju sådär!

Dans med svåra steg

Ja, om man fortsätter på Winnerbäck-temat kan man ju definitivt konstatera att dagens foxtrot innehöll ganska många kliva-på-fötterna-incidenter. ÖH. Vad snackar jag om. Försöker förklara för er att min dag sög hästballe!

 

Lyckades för det första glömma nycklarna och låsa mig själv ute. Det fick jag veta kl 10 när jag precis kommit till Gävle. I Gävle var jag för att registrera mig på B-kursen som sparkade igång idag. 45 minuters registrering, 1,5 timmes tågtid...

 

Började med ljus och lykta söka efter kurslitteraturen, ska ha två böcker utlästa till torsdag. Sista minuten-tjejen Tina Dolk här. Det visar sig att den ena bokjäveln är slut på förlaget. Och därmed också på alla bokhandlar. Kollar på antikvariat - SLUT DÄR MED!

 

Jaaa. Sen har jag spenderat 1,5 timme på stan i väntan på att Beau ska sluta så jag kunde komma in i lägenheten. Nu sitter jag i soffan och har blivit lite gladare. En energidryck på det här så är jag fit for fight igen. Tror jag.

 

Hmm. Ja, det var dagens blogginlägg. Styrker därmed Mallas teori om att jag är en tvättäkta bitterfitta!

 


Ganska rolig bild faktiskt, säger en del om Kitty och hennes
lite lätt annorlunda idéer!

"Stora kottar är egentligen döda ekorrar med pansarpäls"

Citat: Linus Lönn

Aktivitet: Lördagspizza dagen efter kvällen före

Plats: Capri

Deltagare: Linus, Berne & jag

Övriga avhandlade ämnen:

Vad jag var för djur i ett tidigare liv (jordekorre),

hur vanligt det är med skabb på ekorrar (kom sig tydligen väldigt naturligt efter det första...!)

vad Linus skulle vara för frukt om han var en frukt (ananas, för att han är söt och fräsch. Ska tilläggas att det är hans egna ord),

hur vanligt det är med incest i porrfilmer (inte så jävla vanligt såvida man inte söker på just "incest" är en vild gissning),

vad jag har för talanger (sjukt snabb tunga och så min läpp som jag kan sätta i dödläge)

 

Ja. Och så huruvida stora kottar egentligen är döda ekorrar med pansarpäls då. Jäkligt givande pizzabreak såhär en lördag känner jag!

 

Var alltså ut med Grabbarna Grus igår, först på Pipes of Scotland som ju verkade vara ett ställe där samtliga har en pinne uppkörd nånstans där den inte hör hemma. Så självklart slutade det på O`Connors ändå. Höll mig till två öl faktiskt, hallelujah!

 

Nu ska jag gå på ICA och köpa massa fett till ikväll. Hörshääj!

Vet iofs inte om det här är en jordekorre. Men OM det är det
var jag ju oerhört gullig i mitt förra liv iaf!

Vi är dom som förbannar det gråa i grått

Klassfest igår, lätt märklig kväll! Först var det jag och de sex killarna som förförfestade (!) hos Thor. Sen åkte vi till Anna på söder och var där några timmar. Nio var det dags för quiz på Heartbreak. Gick sådär för vårt lag... Johan gjorde en helt episk rockringsinsats, haha!

 

Eftersom vi kom ut så jäkla tidigt blev man ju asseg efter ett tag. Lite dålig koll på när vi åkte hem men det var nog ett par timmar innan stängning iaf! Längesen jag gick från krogen över en timme innan stängning, haha!

 

Nu sitter jag hemma i Uppis och käkar brie- och salamipaj och bloggar. Ska hoppa i badet snart, får se vad som händer ikväll. Grabbarna Grus har lagt fram ett förslag om öl. Jag är egentligen inte ett dugg pepp så i så fall stannar jag nog vid TVÅ öl. Okej? Nu har jag gjort en deal med min egen blogg. Fler än två öl och jag är dödens.

 

Varför blir det alltid så? Att man tänker att man ska ta en hemmakväll och så slutar det oftast ute ändå för att det är så fantastiskt tråkigt att bara vara hemma.

 

Jaja. Får väl se var jag slutar. Hörshääj!

 

Rumpnissen!

Solen i ögonen

Nästan så man får lite vårkänslor av all sol trots satt det är minusgrader ute ju! Idag har jag varit på skolan och haft poesiseminarium. Gick bra! Thor sa "Jag tycker den här dikten är bra, jag känner ju Tina och den här är väldigt mycket Tina". Tydligen hängde det ihop med att ordet "vin" återkom cirka fyra gånger i min dikt. Jaha ja. Vad säger det om mig egentligen? Alkobralla?

 

Hann precis med halvfyratåget hem så nu ska jag käka med Beau & Lodis. Även att klassfesten hastigt och lustigt blev flyttad till imorgon, då kunde flera komma och det är ju bra, slipper jag & Lina sitta som enda tjejer och lyssna på våra manliga huliganklasskompisar!

 

Nu ska jag snacka ihjäl mina roomies, hörshääj!

 Lång dag

Kör väl en rajd nu då med bara Winnerbäckklassade rubriker eftersom jag verkar ha en thing för det!

 

Har varit i skolan hela dagen för ännu ett textseminarium! Fick fan oväntat bra kritik på min vilket jag verkligen inte räknat med, så det var skönt. Fick bra tips också så nu är det väl bara att börja kriga med slutportföljen! (Alltså, vad är grejen med mig och utropstecken nuförtiden? Låter ju helt manisk)

 

Har ännu ett seminarium imorgon och sen på fredag är det klassfest. På måndag börjar sedan B-kursen och den verkar vara lite lätt hysterisk i början med sjukt mycket att göra. Eftersom jag inte är tillräckligt bra reserv på Sthlm och jag känner att jag bara vill bli klar med plugget nu så har jag bestämt mig för att ta en kandiatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap eftersom jag redan har 90 poäng i det. Efter denna kurs saknas 60 poäng för examen och de poängen tänker jag alltså plocka ihop nu! Känns ändå som en bra kombination med teoridelen man får i MKV och skrivdelen i Kreativt Skrivande.

 

Jaja. Nog tjatat om plugg. På fredag är det iaf klassfest i Gävle. Eller klassfest och klassfest. Det är jag, Lina och alla killar i klassen. Jag vet inte riktigt hur vi ska tolka detta! Är jag & Lina ovanligt manliga eller? Tråkigt att det inte kommer fler tjejer men det blir säkert kul! Blir tydligen en heldagsfest, ska bli intressant att se hur det slutar!

 

Nu ska jag lägga mig i badet med en tidning och sen ska jag läsa igenom alla dikter som mina klasskompisar skrivit! Hörshääj!

 

Grattis till SagaBus i efterskott också, hon fyllde 7 år igår!

Och grattis till farfar som skulle fyllt 82! Han har väl förmodligen korkat

upp en päronkonjak var han nu är! Och säger till de andra gubbarna

som inte vill ha att "de inte förstår sig på kultur".

Sån var farfar!Diktskaparn

Eller? Hur fan gör man?

 

Nu kommer alltså det tidigare utannonserade damputbrottet över diktskrivandet. Två dikter för inlämning imorgon, känns ju helt jävla omöjligt för tillfället kan jag säga!

 

Dessutom, ska vi ha ett poesiseminarium på onsdag där vi går igenom ALLAS dikter och ger respons. Jisses Fucking Christ. Jag som är lite lätt nervös inför morgondagens textseminarium. Jag har liksom skrivit en text som heter "Karman, Guds fel eller bara Shit Happens?". Kul hörrni. Känns inte som om det förekommer så mycket gestaltning i den texten...

 

 

Åh. Nu ska jag göra några fler försök innan jag åker och plockar upp min kära borttappade grek på Engelska Parken och lotsar hit honom. Har bäddat åt honom på en madrass i köket (!). Flyktingförläggning var det ja. Haha...

 

Hörshääj!

 


Jag & Alex på studentbalen! Känns ju som tusen år sen!

O´Connors

När jag tänker efter måste ju de som arbetar på O´Connors ha rätt roligt åt att vi varit där två gånger den här veckan. Grabbarna har varit där MINST tre... Haha! Och det är inte första gången vi är där fler än en gång i veckan direkt. Stammishak, någon?

 

Gick till Berne igår och sjöng lite Singstar med Grabbarna Grus. Spelade även lite Ring of Fire (Malla, Bea var lika dålig som dig på att hålla takten på fyllan!). Åkte ned på O´Connors sen och kvällen är lite dimmig faktiskt. Tyckte jag hade stenkoll just där och då, såklart, men riktigt så var ju inte fallet då! Åkte till Berne på efterfest, Mimmi kom också dit eftersom hon inmundigat lite för mkt alkohol och missat två tåg hem, haha! När vi kliver ur taxin bestämmer sig sur-apan Linus för att starta ett snökrig och knuffar ner oss alla i snön. Han fick dock igen dubbelt upp, samt ett fett bett i benet! Fett bett... jävlar vilket fint rim

 

Drack whiskey (!) och jag tömde ut hela mitt väskinnehåll på bordet, tydligen fler än en gång. Anledning oklar, kan ha varit för att torka allt som blivit blött efter snökriget eller dylikt.

 

Nåja, här kommer lite bilder iaf som jag snott av Bea. Ska kriga mig igenom några texter till seminariumet på tisdag nu och sedan sova. Imorgon kommer min lilla favvogrek hit och ska bo här ett tag medan han letar lägenhet! Förstår ni att Kaloudis ska flytta till Uppsala och börja plugga här, hur kul är inte det?! Har en känsla av att kommer bli galet!

Folk!

 

Jag har nyss knäckt Linus på Singstar, därav min hysteriskt nöjda min och Linus ledsen-i-ögat-min!Linus smeker taxichaffisen. Inga konstigheter. Sen bjöd han ut Bea...Lite dimmigt var det ju, men kul hade jag ju uppenbarligen!


Gulligt!Efterfest... jag ser ut som en rädd rumpnisse med sjukt konstig koordination, Linus har flaskan i hösta hugg och Berne gör... det vet jag fan inte, vad han gör.

Tröttmössa

Sov alldeles, alldeles för länge idag. Satt här hemma och drack lite vin och snackade skit igår med Beau & Jonas, sedan drog vi på Upplands pub. Fullsatt men Upplands har ju som bekant en labyrint i sin källare så vi lyckades hitta några platser allra allra längst in. Där satt ett killgäng och sjöng bandyramsor, måttligt roande!

 

Gick sedan till Palermo. Låt mig säga några saker om Palermo! Jonas har hyllat stället och höjt det till skyarna. Kaloudis, som inte ens bor här (ännu) har varit på Palermo en gång och höjt det till skyarna. Hela det killgänget ÄLSKAR Palermo. Jag har bott här i 2,5 år ungefär och aldrig varit där. Så det var liksom dags igår. Efter att ha fått vissa antydningar om att det stället är en sylta så gick vi dit ändå. Helt fullsatt var det. Både uppe och i den smått sunkiga källaren. Alkisar i hörnen. Konstiga människor i resterande utrymmen, och så vi då.

 

Hade ingenstans att sitta så vi drack en öl ståendes. Jag hittade en stol i baren och varje gång någon skulle gå förbi höll jag på att ramla av. Jonas kompis Sigge kom dit. Jonas tar de inte leg på efter han jämt är där. Sigge hävdar att han bara behöver kolla på bartendern så får han öl i händerna. Han får även någon slags ljudeffekt serverad varje gång han får en öl. I alla fall enligt honom själv.

 

Jag & Beau gav upp efter att tillbringat kanske en timme för mycket på stället. Gick på Donken istället och åkte hem sedan. Kitty hade varit borta i flera timmar och när vi kommer hem står hon och skriker i vår trappuppgång eftersom någon släppt in henne där. Slutet gott, allting gott?

 

Oklart vad som händer ikväll. Jag röstar för Singstar-kväll med Grabbarna Grus om allt går som jag vill!

JAG VILL HA SOMMAR!

Jag får liksom ingen ordning

Haaaaallå! Känns som om dagen har varit världsrekordslång, fast den i själva verket har varit lite kortare än alla andra skoldagar. Var i skolan vid tio imorse och slutade tre. Hann precis med halvfyratåget efter en smärre språngmarsch! Dock hade något SJ-tåg (oväntat) bestämt sig för att lägga av i Tierp och då fick alla SJ-passagerare snällt hoppa på Upptåget. Folk stod som packade sillar på tåget, nästan så man fick lite social fobi!

 

Kom hem, handlade vin och käkade med Beau. Suttit och snackat skit med Beau sen jag kom hem. Funderar på att ställa mig i duschen snart. Jonas kommer hit, vi ska väl dricka lite mer vin så får vi se vad kvällen bjuder på! Kanske en öl på någon nation eller så? Längesen man var på någon pub nu!

 

Lektionen idag gick bra iaf, textseminarium. Ska få min textrespons på lektionen på tisdag. Känner mig inte helt bekväm med det, men det brukar ju minst sagt vara nyttigt. Och måste verkligen ha lite respons så att jag kan börja med min slutportfölj!

 

För övrigt är ni förbannat dåliga på att kommentera! Skärpning va!

 

Hysterisk.


Här ligger jag och icke-duger.

Borde ta tag i det här med plugget och sätta mig och läsa igenom mina klasskompisars texter till textseminariumet imorgon. Men så har det inte riktigt blivit eftersom jag är lite lätt bakis. Tog en öl med Grabbarna Grus igår och en blev några fler, och så vidare. Slutade med att vi satt och vrålade med till den stackars trubaduren som knappt hördes av lite olika anledningar!

Nu har jag & Beau precis käkat och jag sitter i soffan och ser ut som en ledsen bulldog med smink ned till knäna.
Kul liv. Eller ja, när jag tänker efter är det ju faktiskt precis vad det är. Ska göra det ännu lite roligare nu och läsa mina klasskompisars texter. Sjukt kul att läsa faktiskt, många som är riktigt bra!

Här ligger jag och duger.

Det är precis vad jag gör! Helt legitimt efter en heldag i skolan. Kom dit halvåtta, kom hem sex. Hallelujah! Har haft poesilektion idag. Tycker inte om poesi egentligen, dock behöver jag den delen av språket också. Hursomhelst så har jag tammefan hittat en bra poet, vad är oddsen för det! Jag säger bara Bob Hansson. Att döpa en bok till "Här ligger jag och duger" borde man faktiskt få en guldstjärna för.

 

Varit lätt hysterisk idag. Också. Blir lätt så när man är övertrött, missbrukar kaffe och ska försöka diskutera!

 

Nu är jag hemma i alla fall, finally! Tror minsann att jag ska ligga på soffan hela kvällen. Och duga! Haha!

 

Hörshääj!

 Koffeinhög

Hög på koffein för tillfället. Helt hysterisk med andra ord! Har spenderat första delen av dagen på bibblan och läst och försökt skriva.

 

Texten jag ska lämna in är också helt hysterisk med vissa inslag av koffein och bitterhet. Har bland annat skrivit att "den där Gud har suttit på en piedestal jävligt länge nu och att någon borde plocka ner honom illa kvickt". Har vi någon troende i klassen lär jag väl bli lynchad eller typ få ett ägg kastat i ansiktet... Men fri text var det ju som gällde och snacka om att det var svårt att komma på ett ämne.

 

Ska skriva klart texten ikväll, lär väl ta sin lilla tid. Känner mest för att kolla på One Tree Hill och ligga i soffan hela kvällen. Men så blir inte fallet då. Damn.

She´s a maniiiiiiaaaaaaaaaaaaaac, maniiiiiiiiaaaaaaaac on the dancefloor


Våren är ung och oanvänd

Ja, det var ju kanske lite överpositivt. Men solen skiner ju och det är plusgrader ute! Sen att det blåser storm och mamma så vänligt påpekade att det blir snö imorgon skiter jag faktiskt i idag.

 

Sitter och försöker plugga - går sådär. Somnade typ fem imorse eftersom det blåste så förbannat mycket vilket gjorde att det lät jättemycket utanför fönstret vilket i sin tur gjorde att jag låg och fantiserade ihop historier om hur maffian/mördare/våldtäktsmän stod och lurpassade på mig & Kitty utanför fönstret.

 

Är man paranoid så är man... Försöker koffeinkicka mig nu och lyssna på vårmusik för att bibehålla det goda humöret. If it makes you happy med Sheryl Crow går rätt varm i denna lägenhet för tillfället!

 

Bea kommer hem när som helst, vi ska dricka vin och skvallra ikväll. Även att jag fått en tid för vanlig röntgen och magnetkameraundersökning för min axel nu. I Enköping av alla jäkla ställen, någon som hittar till sjukhuset där och kan ge mig en vägbeskrivning? Bad Bea kolla sitt schema så kan hon följa med, för jag har precis insett att jag tydligen ska ligga i en sån där läskig tub BLICK STILLA. Säkert knäpptyst också. Inatt, i brist på annat att göra (förutom att fantisera om mördare) så kom jag att tänka på hur det vore om de skulle ta och göra en magnetkameraundersökning av mitt huvud. Fyfan vilken ångest. Tänk om det är helt tomt?

 

En jävla tur att det är axeln som ska röntgas! Nu ska jag fortsätta försöka tvinga mina fingrar att skriva om ett ämne som jag ännu inte bestämt mig för vad det är! Hörshääj!

 


Fyrisån, snart är det dags för solglajjor och glass vid den va?


Plugg- och tvättsöndag

Back in Uppis igen! Malla skjutsade hit mig i onsdags och vi har hunnit med lite av varje. Druckit lite öl, varit på O´Connors, varit i Gränby, bla bla bla. Jag har även lyckats med bedriften att vara otrevlig mot någon som jag trodde jobbade på systemet men som visst råkade ha en stor fet teliatröja på sig. Malla tycker detta är hysteriskt roligt...

 

Igår åkte Malla hem och jag åkte till Eve & Hannes som äntligen lyckats fått tag på en lägenhet i Stockholm. Vi käkade taccos, drack vin och snackade skit hela kvällen. Måste hälsa på dem oftare nu när de har egen lägenhet!

 

Idag har vi varit och kikat lite i affärer och fikat, kom hem till Uppis igen för några timmar sen. Ska vara så jäkla rolig och ägna kvällen åt att tvätta och plugga. Har aldrig förut haft en så överfull tvättkorg. Och skolan börjar på onsdag och jag har inte skrivit ett ord!

 

I Uppis är det sig likt. Lägenheten står kvar, grannen är mysko och katten skriker som en skadad iller. Ganska skönt att vara hemma efter två veckor i Hudik ändå.  Det är kul att komma hem till Hudik och träffa familjen och alla kompisar, men ibland vill man ju bara fly därifrån illa kvickt. Och utelivet i Hudik är ju... ja. Det finns inga ord. Så två veckor är ungefär lagom skulle jag vilja påstå!

 

Jaja, sortera tvätt var det ja! Hörshääj!

 

Sjukt stilig bild på mig, Eve & Hannes från i maj förra året
på grillfest hos oss! Gillar starkt att jag ser ut att väga
150 kg, Eve ser hyfsat normal ut och Hannes ser ut som
en läskig pedofilhamster...

Bilder från nyår!

Detta nyår var ju sjuuuukt roligt alltså. I alla fall till en början. Jag var så glad att folk började kalla mig för Mys-Tina. Rimmar ju i och för sig ruskigt illa med mitt andra smeknamn "Bitterfittan" för att inte tala om "Miss Mafioso". Men man får släppa lite på imagen på nyår antar jag!

 

Drack vin, spelade ölspel,käkade god mat (och världens godaste cheesecake!), bastade och skålade vid tolvslaget.

 

Vårt gäng, som brukar spåra någon gång vid tio-elva tiden varenda gång vi är i den där stugan, var ovanligt lugna detta nyår. Med undantag från mig och Chrille. Nåja, eftersom alla andra var ovanligt lugna detta nyår så bestämmer  sig högre makter för att något måste hända. Så dessa jävla högre makter tar helt enkelt och försätter bastun i brand. Och nu snackar vi att det händer grejer! Kalabalik är väl ett passande ord. Jag stod för 75% av kalabaliken genom att stå och gorma åt min kära killkompisar att "GÅ NED FRÅN TAKHELEVTET ERA JÄVLA IDIOTER!"

 

Så vi åkte hem vid tvåtiden och mötte brandkåren på vägen hem, trulsandes i ett X antal decimeter snö. Gillar verkligen inte brandkåren. Kanske för att de fällde kommentaren "Men hörrni ungdomar, vad HAR ni nu ställt till med? På nyårsafton och allt!". Var inte jätteupplagd för det uttalandet just då. Kanske att mannen som sa det hade fallit död ner på marken om blickar kunde döda...

 

 

Nåja, här kommer lite bilder från nyårsfirandet i alla fall!

 

 

Larsa och Markie!
Skottarn, aka Erik
Mitch & Rasmus. Mitch har en mitella därför att han en gång gick hem
från krogen med händerna i fickorna. Sedan ramlade han och bröt
nyckelbenet. Kände att jag tvångsmässigt måste dela med mig av detta
eftersom det ju faktiskt är hysteriskt roligt (men jag tycker lite synd om honom)
Är dom inte söta så säg!
Soffhäng
Rasmus är en riktigt karlakarl ska ni veta! Hur många machopoäng får man
för yxpose, storstövlar och ölhävning? Full pott skulle jag vilja säga.
Jag & Bea ställer upp som de riktiga kompisar vi är och roar de andra.
Vi är ju så HIMLA spexiga
Soffhäng
Larsa Brassa Mandelmassa
Funderar lite över hur jag lyckas trycka ihop det ena ögat till oigenkännlighet
och samtidigt spärra upp det andra? Talang kallas det...
Beau
Manlig kärlek när den är som bäst.
Bea och Erik verkar ha en lite hetsig diskussion? Vad snackade dom om?!

Bilder från jul och mellandagarna

Ett stycke katt säljes till högstbjudande?
Min katt är i alla fall inte rädd för tomten!
K
Kidsen framför systers julgran på juldagen!
Malin är lite bitter?
Amos och kaninen
Utgång innan juldagen, Mickis & Fredrik!
Beau
Förferre hos Emil på juldan, jag & Viktor var BFF en stund (tills han började
jaga mig med shotsflaskor och sedan tog en liten för djup titt i diskhon...)
Årets bild 2010
Mosterdag med kidsen. Hamburgare på Hoppes. Alla ser ju verkligen
fullkomligt normala ut!
Amos har missuppfattat bowlingen och breakdancar istället.
Haha!

RSS 2.0