Blahaha

Kom precis hem till Uppis efter en något dysfunktionell helg. Kitty lyckades ju med konststycket att dränka min mobil, och sedan lyckades jag med konstsycket att tappa den i golvet så att den började funka igen (?). I lördags på väg till krogen tappade jag väskan utan att märka det. Snacka om flummig tjej. Kontokort, leg, pengar - BORTA! Hade idag börjat vänja mig vid tanken, då ringer de från polisen och säger att den blivit upphittad. Allt finns kvar, till och med pengarna. Tack gode gud för att det finns snälla människor!

 

Sov i Nianfors inatt och var en sväng till sis Linda och fikade idag. Den två timmar långa tågresan blev lite roligare eftersom jag satt i djurtillåten avdelning där folk väldigt ofta har mycket att säga till varandra. Satt och snackade hundar, katter och Sollefteå/Hudik med någon kille som inledde konversationen med att fråga om Kitty gick på droger. Fantastisk öppningsreplik om ni frågar mig.

 

Nu ska jag ta ett efterlängtat bad, betala räkningar och sen gå till Bernie. Hörshääj!

 


"Hej jag heter Kitty the maniac och jag brukar knarka. Helst alvedon".

Fuck you Gud

Ligger i Mallas soffa och skrattar hysteriskt åt precis allt. Eller ja, Malla skrattar hysteriskt åt mig som sitter och skriker extremt icke barn-vänliga ord över min mobil som en gång för alla kastat in handduken. Kitty välte ett glas vatten på den inatt. Den fungerade halva dagen, sen dog den dränkningsdöden. Jag som blir helt handikappad utan mobil sitter och funderar vad FAN jag ska göra nu. Det är ju helt uppenbart att jag inte ska ha någon mobil överhuvudtaget...

Gårdagen var trevlig iaf. Jag, Malla & Fredrik satt och drack lite hemma hos henne och sen fick vi skjuts till Mani´s där sis Linda satt med några jobbarkompisar. Jenny bangade. Linda hittade en femhundring, hade någon vadslagning och måste ta reda på var en väldigt skum människa köpt det i särklass fulaste armbandet jag någonsin skådat. Det kostade 300 kr och han hade köpt det på markna´n. En gåta hur fan han kunde betala 300 kr för det armbandet.

Malla fick "magsjuka" klockan tjugo över två när vi var på väg hem. HATAR när det händer, hehe. Idag har vi suttit i lägenheten och sett ut som sju svåra år medan Engla, Amos & Linda hoppat omkring som tre huliganer. För en kvart sen sa Malla att hon skulle blunda och vara tyst i en halvtimme. Hon har fortfarande inte tystnat...

Nu ska jag duscha tror jag. Är världens äckligaste tjej idag. Ikväll blir det utgång igen, noll pepp!
Hörshääj!
HAHAHAHAHAHAHAHA, vilken jävla bild alltså.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Denna fagra bild alltså!Sugna på att krypa in i min tröja?

Ja, det är ju inte direkt så att det inte finns utrymme. Får plats minst fyra armar i den ärmen. Vet inte ens vems tröjan är, men det är nog jordens skönaste tröja. Malla, tror att den kan tillhöra någon av dina ex? Diggar för övrigt att min webbkamera på datorn har så fruktansvärt dålig kvalité i mörkt tillstånd att vår gamla externa webbkamera i Nianfors, årsmodell 2000, framstår som en Canon i jämförelse.

 

Har varit i Gävle idag. Journalistiken kickstartades kan man säga. Ska skriva en recension, ledare, läsa några hundra sidor samt ha en reportageidé klar till på fredag. Hallelujah. För övrigt har jag ingen aning om varför jag slänger mig med kristliga uttryck 24/7. När man ser det såhär i en text ser det ju ut som om jag är Helge Fossmos nya älskarinna.

 

Sitter och väntar på att Bernie ska sluta spela innebandy så vi kan kolla på Californication. Tror jag har en crush på David Duchovny!

 

Även att jag nyss fick ett mindre psykbryt och trodde min datorskärm pajat eftersom den var helt svart. Efter att ha startat om den (genom att hålla in on/offknappen samtidigt som jag trodde datorn skulle explodera) och funderade på om jag skulle ta med datorn till Phonehouse och drämma den i huvudet på expeditjäveln som sålde den, insåg jag att strömbrytaren på skarvsladden inte var påslagen. Den skarvsladd som datorns laddare satt i...

 

Känner mig heeeeelt normalt som planerar onda planer om tortyr på datorsäljare när det är batteriet som är urladdat.

 

Well well. Hörshääj!

 


Bitterfitta?

Har precis skrivit en essä där ordet "bitterfitta" är med. Tveksamt om det uppskattas, men å ena sidan skulle essän handla om mig och mina ord och av någon OUTGRUNDLIG anledning kände jag att bitterfitta måste in då...

 

Dålig bloggupdate på sista tiden, har haft fullt upp med att spöa grabbarna i Singstar, ha tjejfilmskväll med Bea, titta på Californication, och så vidare. Ska försöka skärpa mig. Hade tänkt lägga upp bilder från vår Singstarkväll i fredags men efter att ha tittat igenom kameran känner jag, näe. Finns inte EN normal bild från den kvällen. Vilket säger en del om det allmäna tillståndet i fredags.

 

Bland annat så råkade vi hamna lite i onåd med två ryssar genom att sätta oss vid deras (tomma!!) bord som de tydligen hade "tjingat". Vi bytte snällt till ett annat (men tror att det var fler än jag som ville slå en stilettklack i huvudet på dem. I brist på stilettklackar lät vi bli)

 

Självklart fick jag för mig att de var med i ryska maffian. De såg hårda ut. Sen kom den ena fram och skulle snacka med Bea. Och jag känner för att helt spontant dra igång stora stirrleken. Som jag stirrade! Och han fattade ju ingenting, hade inte direkt invigt honom i mina arga leken-planer. Högst troligt också att jag för tillfället tyckte att jag var ASBALL som lekte med döden (dvs ryska maffian). Sen gjorde jag om samma procedur när nästa ryss bestämde sig för att han skulle snacka med Beau. Jaa, vad ska man säga. RUSSIANLÖÖÖÖÖÖV! (Bea hade dock inte så mycket att säga till dessa fåordiga ryssar, ska tilläggas)

 

Nog nu... funderar starkt på att lägga mig i ett bad. Längtar mest efter en bastu. Hörshääj!

 

När vi inte är coola och leker med ryska maffian, då ser vi ut såhär.

Beau blir gammnucka!

Så säg grattis till 23-åringen... Eftersom jag inte kan laga mat åt Bea bjöd jag henne på lunch istället, haha. Sen ska hon laga middag och vi ska käka här hemma. Därefter blir det Singstar hos Linus. Kommer bli så sur om jag förlorar. Särskilt mot Linus eftersom han är så kaxig... Hör du det Linus? Va va va?

 

Har gått omkring på stan hela dagen och köpt massa nödvändigheter. Och lite onödvändigheter. Shit happens!

 

Väntar på att Beau ska bada klart, för då är det min tur! Ja, jag är lite hysterisk idag, därav alla utropstecken! Hörshääj!

 

(!!!!!!)

 


Skål då!

Slut som artist

Helt sluuut! Kan bero på att jag suttit på bibblan och stirrat i samma bok typ 4 timmar i sträck. En bok som jag personligen känner passar bäst i sophögen. Helst efter att sopbilen varit där och malt ihop allt till en enda tjock sörja.

 

Har så jäkla mycket plugg nu att jag får stressutslag av att tänka på skiten. Men snart blir det roligare plugg i och med att journalistiken börjar iaf! Om någon har en skitbra reportageidé så shoot! Igår var vi på en skitbra föreläsning, Gefle Dagblads gamla chefredaktör och numera medierådgivare kom och föreläste om medieutvecklingen. En föreläsning som alla födda på 50-talet och bakåt definitivt borde lyssna på... Eller helt enkelt alla människor överhuvudtaget. Sjuuuukt bra var han!

 

Hmmmmm. Näe men om man skulle ta och skriva lite essä då hörrni. Grattis till systeryster Malla också som fått lägenhet i Njutis! Hon ska ha grillfest 5 dagar i veckan till sommarn, ni är välkomna! Moooahahahaha!

 


JAG VILL HA SISTA APRIL! HELST NYSS!

"Vi ska faan inte ha nå mer"

Efter dessa bilder kan man konstatera att nej, vi skulle nog faktiskt inte ha det.
Väktargatan, the place to be så att säga.
Måste credda Eve lite för denna fina bild av allas vår Fyriså!
Middag i lördags. Älskar Maddes "måste-fota-maten", haha!
hs
Fullt hus?
Hahaha, kolla hur jag spänner ögonen i kameran?
Lugn och städat... Mimmi & Berne
"Vi är nyktra! JÄTTENYKTRA!"
Fortfarande lugnt och städat...
Sen kan man säga att Bea & Hannes lade ribban för kvällen...
Och jag & Eve är ju dom som är dom (?)
........jag blir rädd.
Standardpose?
'
....Mimmi ÄR the demonchild som vi såg på film kvällen före.
Frågor på detta?
Maria var den enda som fortfarande var gullig, haha!
Jag & Rafa körde arga leken, verkar som om jag inte mötte bara Rafa
utan även Hannes!
Haha, ser ut som om Eve tvingar sig på Rafa som är livrädd?
Hannes sug i blicken är helt obetalbart. Liksom Rafas helylleface!
Fina flickor...eller?!

Plugga mot klockan?

Har upptäckt att jag blivit lite lätt störd av att vara student. Varenda gång vi har någon bok (typ fyra i veckan denna kurs?!) att läsa följer jag denna tradition:

 

1. Öppnar boken, tänker att det är något lite "mysigt" med nyöppnade böcker. OBS: gäller inte böcker som har en sjukt tråkig framsida, vilket är fler än man tror. Någon borde göra något åt det där.

2. Läser i tio minuter.

3. Noterar hur många sidor jag läst.

4. Räknar ut hur mycket jag kommer att klara av att läsa på en timme, och därefter hur många sidor jag SKA ta mig igenom dagen till ära.

(5. Läser de sidor jag propsat på minus 10. Av någon anledning tappar jag fokus de sista tio sidorna. Kan vara det faktum att jag vet att jag snart får göra något roligare)

 

Vet inte om det här är ett bra eller dåligt sätt. Snacka om att plugga mot klockan. Jag blir lätt manisk av det här, men idag funkade det bra. Andra dagar inte... Snart är denna tokpluggiga delkurs över iaf, då är det dags för journalistiken! Fan vad kul!

 

Nu ska jag plöja igenom lite bloggar och fantisera ihop historier om vad min läkare ska berätta för mig den 7:e mars, har fått en kallelse till Upplands Väsby då. Ska väl få reda på vad MR:en visade. Tänk om det till exempel är så att de hittade någon konstig filur i min axel? Typ en skalbagge som byggt bo?

 

Okej. Fantasin är det ju inget fel på i alla fall. Helt klart...

Slänger upp lite bilder från helgen i ett nytt inlägg. Sjuuuuuuka bilder. 
Hörshääj!

 

Kan ju också bo en jordekorre i min axel. You never know...

Den här stan får aldrig nog

Ja herregud vilken helg. I fredags tog sig alla hit efter mycket om och men i snökaoset. Ägnade kvällen åt att göra om vardagsrummet till ett kuddrum i stil med dagisinredning. Väldigt trevligt. Sen blev det lite pyjamasparty med film, pizza, chips och ben som trasslade in sig i varandra.

 

Såg en jättehemsk skräckfilm om ett litet äckligt demonbarn. Sen när jag & Berne skulle hem till honom var det en minitraktor med grävskopa på som gasade efter oss och jag skrek och började springa, helt övertygad om att demonungjäveln styrde killen som körde minitraktorn och att han skulle döda oss. JoPPigt!

 

Igår skulle vi dricka öl och gå ut på okänd destination. Slutade ju något kaosartat, men kul hade vi. Satt här hemma, Rafa, Peter & Maria kom också och även David en snabbsväng. Spelade "21" (ska hålla mig borta från ölspel ett tag framöver tror jag) och tog de i särklass fulaste bilderna som någonsin tagits med Hannes kamera (och på den finns bilder av mig med mörkblonda extensions). Ni förstår väl... Ska lägga upp bilderna här så fort någon lagt upp dem på facebook!

 

Åkte till GH-puben och satt där och drack och snackade skit och sedan var vi på ÖG i en timme, de hade något eftersläpp tror jag. Dansade lite och ramlade utanför toaletten. Sen när jag & Berne skulle på Subway ramlade han och drog med mig och jag landade min vana trogen på knät som idag är blått och fint.

 

Nåja, blev ju en händelserik helg iaf. Minst sagt. Puss & tack allihopa!

 


Nu ska jag bli en helylletjej! (Nästa lördag, på fredag blir det
troligtvis Singstar)

Coyote Ugly

Lånade den filmen av Berne och satte på den nu imorse. Jag säger bara en sak... ADAM GARCIA. Fine att han ser ut att platsa i vilket boyband som helst. Men han var snygg år 2000 och funkar definitivt fortfarande!

 

För övrigt är det ju snökaos och vi har en hög med kompisar som ska ta sig hit från Stockholm/Gävle sen på eftermiddagen. Hoppas verkligen att det går. Har en känsla av att Eve kanske spänner på sig skidorna och slänger upp Hannes under armen annars, för hon skickade ett sms förut "Jag SKA till Uppsala!".

 

Well well. Ikväll blir det filmmys med hela gänget här. Får typ flytta undan bordet och dra fram madrasserna framför tv-n så att vi får plats. PYJAMASPARTY!!

 

Hörshääj!

 


Naaaaaaaaaaw.

Antiklimax

Åh, ingen bra start på denna dag! Har för en gångs skull läst allt till lektionen, har koll på läget (allt är ju relativt) och sådär. Eftermiddagsföreläsning idag så fick dessutom sovmorgon. Så kommer man till Gävle... och lektionen är inställd! BAH! Ska härmed börja kolla mailen varje morgon innan jag sticker till tåget. Det här går ju inte för sig.

 

Man kan ju ägna den oväntade tretimmarsluckan till att göra något vettigt. Plugga till exempel. Men det vore ju årets jävla skräll om jag skulle börja med något i tid för en gångs skull. Så nu sitter jag här och småsurar och läser bloggar istället. Kanske viger en kvart åt plugg innan jag ska med tåget tillbaka halvtre...

 

Hoppas kvällen blir bättre. Men det blir den nog! Ska på bio och imorgon kommer alla Hudikbor! Wiie!

Hörshääj!

 


'
Slänger in en glad (mongo?) bild istället så kanske det smittar av sig!

Det är ett idogt jobb att driva ungdomen ut ur sin kropp

Sovmorgon och soligt väder ute, wohoo! Håller på att tvätta och ska strax lägga mig och läsa några essäer till morgondagens föreläsning i Gävle. Ska ha en riktig slappdag idag. Igår städade jag & Bea hela lägenheten eftersom den såg ut som S-K-I-T. Fyfan vad äcklig den var. Idag känner man att jaha, det fanns en lägenhet under skräpet trots allt.

 

Var även till Berne och tittade på Hitta Nemo, att jag missat den! Har funderat på varför folk alltid ska likna mig vid olika Disneykaraktärer? Åsnan i Shrek (håller aldrig käft), Sid i Ice Age (håller aldrig käft), Doris i Hitta Nemo (håller aldrig käft). Okej, jag ser ett mönster...

 

Jaja, har inget roligt att förtälja. Idag heller. Hörshääj!

 


Mimmi kommer på fredag!

Från kylan in i värmen

Tillbringade helgen i Nianfors och åkte till Malla igår kväll och sov över där. Hon skjutsade mig till tåget och nu är jag hemma. Äntligen, får man väl säga.

 

Känns som om veckan som gått var hyfsat freakad. Den här veckan ska jag typ plugga och plugga lite till. Ska upp fem imorrn och åka till skolan, börjar nio. Är som vanligt ute i sista minuten och panikläser en skittråkig bok som jag med lite hjälp av en klasskompis kunde på tag på i engelsk version. Hatar engelska böcker. HATAR.

 

Nu har jag gett upp för idag, påminn mig på onsdag förmiddag att jag ska vara skitseriös då. Fram till fredag. Då kommer Hudikgänget hit så vi ska väl slå klackarna i taket eller dylikt. Nu ska jag glo på webbtv och sooooova. Hörshääj!

 

Ibland är det skönt att vara sig själv för en stund...

Nianfors!

Är i Nianfors och äter massvis med mat och annat gott. Jenny är också här, vi var ut på en promenad tidigare idag. Skulle vara lite hurtiga och försöka oss på att gå med stavar. Var ungefär lika duktiga som mormor på det (Mormor brukade gå omkring och säga att han som sålde stavarna på Intersport till henne, han hade minsann gett henne fel instruktioner i hur man egentligen skulle röra benen/armarna). Jenny gick bakom mig och skrek "RÄTA PÅ RYGGEN!"

Helgen var ju också lite speciell! Öl på O´Connors torsdag, bakis fredag. Sen ladda om för tacokväll hos mig och Bea! Linus & Berne kom och sen gick vi på Bullitt och sen OC igen. Oväntat... Tror dock att vi aldrig suttit mera stilla på OC än dessa dagar. Måste göra något åt det där snart och byta stammishak. Känner för att dra en klassisk nationsrunda snart!

Vilket det väl blir nästa helg när Eve, Hannes, Mimmi & Lars invaderar Uppsala. Längtar redan efter middag på GH:s lördagsrestaurang! Sen blir det förhoppningsvis utgång på ett ställe som inte heter O´Connors. Kan ju vara skönt med lite omväxling, haha!

Nu ska jag käka (oväntat...) Hörshääj!


Jag & Bea på klassisk nationsfyllakväll, haha!


Lite sömn tack

Ingen vore gladare än mig om bara sömngudarna ville anfalla mig nu!  Jäkligt dumt att ta en alldeles för lång powernap efter att ha spenderat några timmar på bibblan. Som var så tråkiga att jag höll på att somna. Känns som att bestiga Mount Everest, har artontusen sidor att läsa och den ena boken är ta mig fan tråkigare än Bibeln.

 

Imorgon kommer the tornado, aka sis Malla, hit till Uppis och stannar till lördag. Blir nog några vinkvällar om jag känner oss rätt. Jag har propsat på Singstar på fredag men det är ju ingen som vill! BAH! Ska Malla sjunga Singstar lär man väl tömma i henne en 3 liters vinbox först. Och då gissar jag mest på att hon somnar och inte sjunger faktiskt. Dålig idé, med andra ord.

 

På lördag åker jag hem till mammsen och pappsen och spenderar några dagar i Nianfors. Jenny skulle också dit så jag har någon att roa mig med. Typ spela kort, vilket är vår favvosyssla. Bristen på extremt roliga aktiviteter i Nianfors är högst påfallande. Men ganska skönt ändå!

 

Nu ska jag plugga i mp3:n och dansa i sängen. Hoppas på att grannarna inte tänker idka samlag inatt. Igår refererade Bea grannens brud till "skrikande hunden". Väldigt passande beskrivning. Vill bara gå upp, knacka på och snacka med mannen ifråga och försöka få honom att förstå att hans brud fejkar hela grejen. Alternativt skriva en lapp... "Så jävla skönt kan det faktiskt inte vara". Eller så ylar hon så förbannat på grund av att han försöker mörda henne. Obehaglig tanke, när jag tänker närmare på det.

 

SOVA VAR DET. Hörshääj!

 


¨
Jag och min bajsbruna syster på Bockstoaletten (?) för något år sedan

Ta mitt skimmer för jag brinner

Men ÅHHHHHH. Är helt översållad av plugg denna vecka, nästa vecka och veckan efter det. Artontusen sidor att läsa. Vad gör jag då?

 

Sätter mig och kollar om böckerna jag ska läsa finns som e-böcker... hittar istället en bok som jag länge velat läsa för nöjes skull. Skolböckerna finns inte. Laddar ner boken jag vill läsa för nöjes skull istället. Oj vad bra för diciplinen. Undra vad jag kommer ägna kvällen åt?

 

Imorgon har jag i alla fall bestämt mig för en heldag på bibblan. Sen kommer ju Malla på torsdag. Tror bestämt att fröken Malin Dolk kanske får sitta med mig på bibblan någon dag! Hon måste ju också plugga så...

 

En annan sak som inte är så bra för diciplinen är Alex I-pod och spelet "Fruit Ninjas". Jag, Bea & Alex är besatta och försöker slå varandras rekord hela tiden. Vilket blir en ond cirkel för det tar ju aldrig slut. Nördigt är bara förnamnet!

 

Nu ska jag försöka lista ut vad jag egentligen ska skriva på temat "Jag och mina ord" i essäform. Känns märkligt. Hörshääj!

 

Kitty har börjat attackera grannens katt igen... genom en fönsterruta.

RSS 2.0