Halleluljah

Nu är infobladen uppladdade och klara, halleluljah, amen och alla andra kristna utrop (som jag missbrukar utan "Guds" vetskap). Firar att det är klart genom att tvätta lite och sådär. Kanske följer med Berne till Arlanda ikväll när han ska hämta upp sin bror & flickvän som varit utomlands. Fuskigt!

 

Gårdagen spenderades i Bernes ûbersoffa med ost, kex och lite vin. Och Jack Bauer, såklart. Även fast jag tycker han är lite fjantig.

 

I helgen ska tre Dolksystrar + en fästman till den äldsta komma hit. Malla kommer redan imorgon, hon sover ju dock hos Linus. Sen på lördag kan vi ju förvänta oss...kalabalik. Skickade ett sms till Linda förra helgen när hon och kidsen skulle på Globen Horseshow att de skulle undvika kalabalik. Vore inte helt förvånande om de "råkat" få med en häst hem, till exempel. Men hon sa att vi tar kalabaliken i helgen istället. Känns bra. Fyra Dolksyrror och en Peter. Kan gå ungefär hur som helst.

 


Middag på Buddys för nån helg sen med Bernie, Malla & Lilla Linus. Finn ett fel. Ledtråd: det sitter på min överläpp och är groteskt, lite rött med lite conecaler på (en conecaler som uppenbarligen inte gör sitt jobb)

Kommentarer
Postat av: sis J

Jag är inte kalabalik. . . .

2011-12-01 @ 19:24:06
Postat av: sis J

Skumt ord det där(kalabalik),kändes fel att skriva på någevis!

2011-12-01 @ 19:25:11
Postat av: Sis L

En vagel? som inte vet sin plats?

2011-12-02 @ 01:26:52
Postat av: Tina

Tycker kalabalik är ett användbart ord jag Jenny! Well, inte helt omöjligt att det är en missplacerad vagel, för de verkar ju dras till mig...

2011-12-02 @ 14:05:59
URL: http://tinad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0