Helgrapport del 2!

Kul att jag oftast bloggar på söndagar, kanske för att det är då jag har varit ute och svirat (svinat?) och känner för att förtälja detta i bloggen! Samt spela in sjuka videor där jag & Bea utövar konsten i att låta så mycket och konstigt som möjligt... Bakishumor på hög nivå!

Igår åkte vi till Skutskär (stället som Gud glömde näst efter Sveg?) där Mimmi plockade upp oss och sedan vidare till Gävle för att göra oss i ordning hos Mimmi & Lars. Drack lite och flamsade runt mest. Sedan skulle vi alltså till månadens andra inflyttningsfest, denna gång hos Thor & Lars. De har infört något helt nytt, eftersom de så väldigt gärna vill ha en anledning till fest ska de ha en inflyttningsfest varje helg de närmsta veckorna. Ja, vad ska man säga... det finns liksom inga ord.

 

Där var det fullt ös, vilket inte heller var helt oväntat. Man får ju tänka på vilka det handlar om liksom. Lars stod i köket och försökte tvinga alla att äta hans sockervadd som han tillagade och som såg väldigt oätlig ut. Sedan ber han Bea hämta lite vin - "om du hämtar vin äter jag upp ALLA punschrullar!" varpå han trycker i sig en så stor mängd punschrullar att alla flyttar sig minst en meter från honom ifall han skulle råka börja...må lite illa.

 

Johan har ju även varit borttappad i USA ett par månader och kom hem i tisdags full av kunskap om nya roliga ölspel. Tex Beerpong som vi körde igår som innefattade en satans massa öl, ett bord, lite pricksäkerhet och två pingisbollar. Jag & Bea ÄGDE ALLA! Killarna var inte riktigt lika nöjda över det...

 

Innan vi drog på O´learys kom jag & Thor på den briljanta idén att trakassera vår klasskompis Daniel lite. Så vi gick helt sonika dit (han bor nära Thor & Lars) och ringde på porttelefonen. Han svarar och jag står och är hysteriskt glad (och full) och säger att han ska följa med och ta en öl med oss. Döm om min förvåning när han fem minuter senare kommer ner och är redo. Han kan få en eloge för det tycker jag! Sen gick vi alla till O´learys och drack lite mer öl. End of story! Lite trist att Bea inte briljerade med fylle-sms denna kväll, JÄVLIGT TRÅKIGT!

 

Nu ska jag försöka återfinna mitt liv igen, hörshääj!

 

Avslutar med denna vackra bild från Valborg!  Ser ni minen jag har?

Lite oförstående men väldigt, väldigt glad? Så har denna helg känts...


Partyhelg!

Seg denna söndag kan jag säga! Tvådagars är inte att leka med, men ack så roligt! Måste dela upp helgrapporten i två delar eftersom jag kanske skriver en spaltmeter annars…

 

 

I fredags kom våra favoritpojkar från Hudik, Emil & Chrille, och hälsade på! De är ju som bekant lite virriga och sådär, så vi kommer liksom extra bra överens med dem. Det börjar med att de mytar att tåget är en timme försenad och tio minuter senare plingar på dörren. Då har de tagit en taxi eftersom de ”inte orkade leta reda på en buss”. Saken var den att istället för att helt enkelt ringa och beställa en taxi gick de till Stora Torget och trodde att där skulle krylla av taxibilar. Vilket det  ju gör. Klockan tre på fredags- och lördagsnätter... Eftersom de inte fick tag på någon taxi tog de en promenad till Bullit och letade taxibilar där.

 

När de väl kommit kikade vi på Idol och drack lite, snackade skit och spelade något mystiskt ölspel. Sedan gick vi på Bullit där Chrille knappt vågade beställa en lakritsshots utifall att det var "ute" i Uppsala. Haha vad fan!  Kvällen avslutades med att Chrille stängde in Kitty med Emil, som är kattallergiker och rosslar som en gris resten av natten. Han vaknar halvdöd. Skönt mordförsök känner jag!

 

Igår var det bara att försöka studsa upp ur sängen (svårt när man har tolv liter öl som skvalpar omkring i hjärnbarken), ta en dusch och ställa om hjärnan på fest igen. Där kanske de tolv litrarna öl innanför hjärnbarken faktiskt hjälpte till lite. Käkade bakismat med grabbarna och tog varsitt tåg typ samtidigt. Emil håller på att missa deras tåg eftersom han var i så stort behov av en dricka att han var tvungen att springa på Pressbyrån fem minuter innan avgång…

 

Mer om gårdagen i ett nytt inlägg!

 

Partykvällar med de här grabbarna kan sluta såhär: JÄTTEGLAD TJEJ!
...eller såhär: LEDSEN TJEJ som bränt sig på skorsten till utekaret!

Vecka 38 - Skrattljud

Så var det dags igen då! Denna vecka: Skrattljud!
Frågan är ju vad fan vi ska göra för ljud nästa vecka...

Wake me up when september ends

Fast idag är det ju för ovanlighetens skull sol! Och innerst inne gillar jag hösten. Jag gillar bara inte det faktum att jag har tolvtusenfemhundra saker att ta tag i och så ungefär tolvtusenfemhundra tankar kring detta.

 

En annan sak jag har ungefär toltusenfemhundra tankar kring är hur FAN svenska folket resonerade när de röstade in SD i riksdagen. Känns som ett privilegium att bo i Sverige idag, där 6 av 100 är rasister och helt dumma i huvudet... Som de säger i Dressmanreklamen: GRATTIS SVERIGE.

 

Nåja. Ska göra något åt tvätthögen i klädkammaren nu. Den växer sig större och större... jättekonstigt det där. Verkligen.


Avslutar med en klassisk BeaTina-bild. Funderar på att lägga upp ALLA
i ett inlägg men förmodligen skulle inte alla få plats...

Vecka 37 - Djurljud

Ni fattar väl att vi inte är helt normala här på Väktargatan... På grund av Viktors önskning om att få se mig videoblogga kom jag på att man ju kan videoblogga på lite olika sätt. Så jag tog min partner in crime till hjälp och sysselsatte oss i en kvart framför hennes webcam för att utöva det vi gjort i princip hela helgen - imiterat djurljud.

 

JA. Vi är helt sjuka i huvudet och dessutom är ganska kassa på det (samt att vi hämtat inspiration från Johan Glanz och Mårten Andersson) men så har vi faktiskt varit sjukt uttråkade idag också. Om det står mellan att titta på valvakan och imitera djurljud är det ju lätt det sistnämnda som gäller på Väktargatan 60B!

 

Så...här är till dig Viktor! Enjoy! Vi är inte nakna men vi är ju väldigt...engagerade! Vem vet, kanske blir ett veckoinslag... får se vad vi kommer på för sjuka ljud till nästa vecka!Testingtesting

Försöker lära mig hur man lägger upp videos i bloggen... så här får nu njuta av Jim Sturgress fagra nuna och grymma sång i ett klipp från "Across the Universe"!

Smålands!

Fasen vad kul det var igår! Jag & Bea var ju lite halvsega och vi tillbringade hela dagen och eftermiddagen i soffan där vi låg och skrattade åt ungefär allt. Men framför allt skrattade vi ihjäl oss åt oss åt varandra när vi försökte härma Johan Glanz försök att imitera "stads-kossor". Tuggatuggatugga, bitchig blick och ett MUU på Sthlmdialekt... youtuba!

 

Funderade även på huruvida zebror låter mer randigt än hästar, utan att få några egentliga svar...Sen tog vi tag i livet (vad som var kvar av det efter fredagens bravader) och gick till GH där Eve & Hannes befann sig med lite GH-rävar. Satt i puben och drack någon öl, gick sedan vidare till Smålands där Billie The Vision and the Dancers spelade. Dock missade vi det, men kom lagom för att hinna dansa på ett fullsmockat dansgolv med helt GRYM musik! Så det var ju inte fy skam. Jag lyckades även med bedriften att palla ett äpple från nationen, ivrigt påhejad av Beau och någon random kille från Bergsjö som vi stötte på. Scooooooore.

 

Idag har vi mest legat i soffan och varit sega. Eve & Hannes sov här inatt så vi fick sällskap i söndagssoffan. Kollade på film, skräck tyvärr! Jag hade en sån där dag när jag av någon jävligt märklig anledning tänkte att det kunde vara kul med lite skräck (klockan ett på eftermiddagen när det var ljust ute känns det alltid lite mindre skräckinjagande med den typen av filmer). Ångrar mig något enormt. Wolf Creek var INTE helt okej! Jag hade ont i magen och var helt skakig i benen medan filmen rullade, ALDRIG MER! Fyfan alltså!

 

Nu har Eve & Hannes åkt hem och jag & Beau varit och röstat. Ska bli spännande att se hur det går i detta val! Nu ska vi kika på söndagstv, dvs The Hills och sen ska jag sätta tänderna i en kursbok som faktiskt verkar rätt bra. Hörshääj!


Skenet bedrar. Kitty är ju jävligt söt, framförallt på denna bild.
Men idag kände hon för att helt oprovocerat attackera Eve.
Nu förstår jag verkligen hur föräldrar till riktigt jävla bråkstakar till barn
känner!

Spårat!

Varför händer det alltid så extremt störda grejer när jag och Bea går ut själva? Kan någon förklara det för oss?

 

Igår var det alltså fest, det var meningen att Emil skulle komma men eftersom han velade så mkt blev det aldrig av. Försökte få med Thoran på en spårad TinaBeautgång men han bangade. Jag förstår honom! Eve & Hannes var iaf här, skönt att se att vi har ett par vänner som klarar av att umgås med oss!

 

Kvällen började med total klädångest av den värre sorten, dvs timmar av jag-har-inget-att-ta-på-mig-vrål. Här snackar vi I-landsproblem av stora mått. Glodde på Idol och pimplade vin. Gick sedan till Maria & David som hade inflyttningsfest. So far so good. Drog sedan ner på ÖG där det var släpp efter reccegasquen. Hyfsat mycket folk. Tror jag...

 

Vet inte var eller när de gick utför men utför gick det. Minst sagt. Skulle gärna (eller kanske inte) vilja se hur det såg ut när jag & Bea befann oss på dansgolvet igår och lyssnade på Kapellet. Jag har tydliga minnen av hur jag trampar ca: 37 människor på fötterna alternativt halvt ramlar över dem. FÖRLÅT! Måste dock credda mig själv för jag har även tydliga minnen av hur jag väldigt engagerat och ingående ber om ursäkt för mina snedsteg. Skulle ha vart spännande såhär dagen efter att veta hur mina ursäkter lät...

 

Nåja. Sen är det lite diffust. Minns att jag dansade runt på trappavsatsen med någon random kille samt att när jag & Bea ska gå därifrån rasar jag ihop i en liten hög, liiiiiiite svårt att balansera på decimeterkilklackarna igår. Då kom en engelsktalande (??????) vakt och jag satt där och log stort och sa "I´m fiiiiiiiiiiine!" för att inte bli utkastad. Som om det spelade någon roll, vi var ju för fan på väg ut?!

 

Annars har jag ägnat mig åt att skicka kryptiska sms med Tomas Ledin-referenser. Bea hade också sin sedvanliga fyllesms-ranson. Tror hon egentligen skickat så många fyllesms att hon fyllt sin kvot för det här livet och de två nästkommande. Men känner jag Bea rätt kommer hon om några århundranden sitta där med en vinflarra och frenetiskt knappa på telefonen, oavsett om hon återföds som pungråtta eller en faktisk människa.

 

Idag har vi legat i soffan och garvat och förfasat oss över hur fan vi beter oss egentligen. Växa upp och klippa till oss? Don´t think so!


Sjukt pretto i vanliga fall. Promise!

Det regnar...dildos?

Igår var jag & Bea en sväng till Pitchers och tog en öl med Elias och Hanna från mitt gamla jobb samt några kompisar till Elias. Kul att se dem igen, var väldigt längesen! Snackade skit och drack öl och tog det lugnt. Notera att jag & Bea TOG DET LUGNT OCH GICK HEM TIDIGT och inte spårade ur totalt som vi ibland har en tendens att göra under våra "ut och ta en öl-kvällar".

 

Bredvid Kalas (uteställe) stod några killar på en balkong och medan jag & Bea går och snackar kommer en GIGANTISK dildo nerfirandes i ett rep gjort av ihopknytna lakan. Den träffar Bea. Jag säger det igen: Bea får alltså jordens i särklass största dildo nedfirad på sig under vår promenad till bussen. VAD ÄR ODDSEN! Jag skrattade så jag dog. Bea tyckte att de var sjuka i huvudet... själv känner jag mest att varför, varför har inte jag kommit på denna geniala idé tidigare? Förstå vad kul de måste ha haft däruppe!

 

Nu måste jag dra, Idol ju! Går icke att missa! Hörshääj!


Inte alltid lätt att vara Beatrice Frisk!

Personporträtt: Jonas Olsson

Alla som inte orkar med menlöst dravel... sluta läs nu. Eller sluta läs min blogg!

Jonas påpekar att han vill bli nämnd. Så gör väl det då. Här kommer ett litet personporträtt på Jonas (vår tillfälliga inneboende)

 

Jonas flyttar in med en uppblåsbar madrass vars luft gärna åker ur. Pumpar den varje kväll. Vill sova i köket. Sjunger ett svar varje gång han svarar på en fråga.

- Vad gör du Jonas?

- (Sjungandes)  Jag tar uuuuuuuuut lite mjööööööööölk ur kyyyyyyyyyylen, tra la la la la la la!

 

Annat som är värt att veta: Jonas visslar mycket. Gärna klockan sex på morgonen då han visslar för att fejka att han är pigg. Just fejk-delen märkte jag först i morse, jag hade trott att han helt enkelt var en sjukt morgonpigg människa. Imorse väckte jag honom klockan sex innan jag drog till jobbet och då stack han upp huvudet från sin mörkblå luftmadrass med alldeles för lite luft i och sa med EXTREMT pigg röst "JAAA?" typ som om han varit vaken hela tiden. Sen föll huvudet tillbaka på kudden och han sov två timmar till och visste knappt att han tilltalat mig. Kan vara hans största talang. Hans ENDA talang. Han är ganska duktig på att kittla en på armen också. Eller att slänga fram armen 7000 ggr/dag och fråga mig eller Bea om vi vill kittla honom på armen.

 

Detta beviljas ungefär 2 ggr/dag. Jag vet inte vilka det säger mest om. Mig och Bea som ondskefulla och ogästvänliga lägenhetsinnehavare eller Jonas som sjukt tillgiven krävande hundvalp. Ska återkomma med ett svar när jag listat ut det. NU: skriva! Hörshääj!


Han är tjejtjusare också!

Du är fri och tar allting för givet...

....du kan skratta åt livet, precis som jag!

Fast ikväll skrattar jag inte så jävla mycket! Har en text att trycka ur mig och det går sådär. Temat är hyfsat valfritt men jag har valt att beskriva min morgon. Jag ger er min morgon, typ. Och mina morgnar består ju mest av en halvtimme för lång sömn med panik som efterföljd. I alla fall de morgnar jag kliver upp svintidigt. Vilket jag har räknat ut är på tok för ofta!

 

I helgen ska jag hem till Nianfors och sova. SOVA! Och basta! Och träffa familjen! Och skriva! Och jag vet inte mer!Åker med Mimmi & Lars och kommer hem imorgon kväll. På schemat; jag säger det igen: SOVAAAAAAA!

 

Även att jag fått en vagel i ögat. DISGUSTING! Verkar som om han däruppe tycker att jag är värd en vagel i ögat ca: 3 ggr/år. Gubbjävel. Jag är helt övertygad om att han däruppe är en karl som inte fått ligga på två år och bestämmer sig för att straffa folk helt random på grund av detta. "PANG! Ojdå, hehe, där bröt jag ett ben... PANG! Oj fan, missade bruden där men hennes kompis fick ju åtminstone känna hur det känns att få en långtradare i ryggen. POFF! ÅH JAG ÄLSKAR ATT GE ÖGONVAGLAR TILL OSKYLDIGA MÄNNISKOR!"

 

Drömmer om att bli han där uppe en dag. Jäklar vad folk ska få känna att de lever...

 

Nej, nu har jag en text att sätta tänderna i. Fingrarna i? Nåja, hörshääj!


Ser ett mönster. Ca: 50 av 100 bilder på min blogg består av mig & Bea!

Är jag ensam på en söndag blir jag dum och mörkrädd mitt på dan

Nu är det höst och därmed även Lassetider så ni får ju stå ut med Lassecitat 24/7. Har även upptäckt att jag är en utomordentligt dåligt blogguppdaterare, ska försöka råda bot på det från och med NU (du?).

 

Hursomhelst. Helgen var riktigt bra, även om fredagen var total kaos. Hade tre möten i Gävle och skulle ta tjugo över åtta tåget dit. Bussen brakar samman halvvägs till stationen så jag missar tåget. Inser att jag hinner till första mötet ändå om jag köper en X2000-biljett. Köper den jäkla biljetten. Några minuter senare ropas det ut att det hänt en olycka och att kraftiga förseningar är att vänta. Ställer in första mötet. Mitt tåg ska ersättas av buss 2 timmar efter den riktiga avgången - ställer därför även in andra mötet eftersom jag inser att jag aldrig kommer hinna. Går till stället där bussarna ska avgå ifrån. Flera hundra meter busskö och en värd som inte vet vilka bussar som avgått var. Springer tillbaka till stationen, tågtrafiken har börjat rulla lite smått men det är fortfarande kaos och de flesta ser ut att vilja gå bärsärkagång. Inte en enda informatör så långt ögat kan nå, är någon förvånad? SJ i ett nötskal. Till slut kommer jag med ett tåg och ankommer till Gävle 4 timmar för sent... och därmed har alla mina jobbmöten blivit inställda! Snacka om antiklimaxslut på veckan.

 

Blev kvar i Gävle iaf eftersom Mimmi och Lars hade inflyttningsfest/födelsedagsfest för Mimmi. Började lite konstigt men slutade riktigt bra, vi käkade väldigt god mat, pimplade vin, lekte en sjuk lek som jag fortfarande inte riktigt lärt mig och sen gick vi ut på Heartbreak och dansade. När vi kom hem satt jag och Bea i köket och hetsåt överbliven middag, sedan däckade jag i soffan. End of story.

 

Igår kom Julie förbi, vi käkade kräftor (Bea & Julie iaf) och drack lite vin och snackade ännu mer skit. Jag ser ett mönster i denna helg? Tommy kom också förbi en sväng, vi glodde på film och så. Lade mig i hyfsad tid till och med, synd bara att grannarna i huset mitt emot hade värsta sortens raveparty. De måste ha haft minst tjugo anmälningar hos Störningsjouren, helt sjukt!

 

Nu ska jag skriva mina riktiga texter och inte fortsätta ordbajsa i bloggen. Men vi hörs. Hääääj!


I hook you up with some poetry

HAHAHAHAHA! Bea städade sitt rum nyss och hittade vår jättefina dikt som vi snickrade ihop en kväll förra året. En väldigt tråkig kväll, utgår jag ifrån... LÄS OCH NJUT! Baserad på verkliga händelser:

Idag har jag varit och pluggat på bibblan
Fast jag satt mest och drömde om Den Store Dribblar´n
I Barca han spelar - Zlatan The Man
Tror jag kan vara hans största fan
På planen han fixar och trixar med bollar
Men i sängen han gärna med mina rattar trollar!

Klockan slog fem,
så då gick jag hem
I soffan fann jag Bea,
hennes ögon var alldeles snea
Hon var full som en kastrull,
sprang omkring helt ensam och lekte kull
Många hjärnceller hon tappat
Och tomten han hade nu rejält lackat!

Ett rivjärn hon borstade håret med
Sen gick hon och hämtade en sked
Med denna hon började trumma
och Kitty hon började brumma!

Efter ett tag hon slutade
och istället hon med baken putade
Stirrande upp i taket,
där hon såg något naket
I taket från en lian,
hängde det nämligen en naken gambian!

Gambianen flydde dock illa kvickt,
då han syn på en poltergeist fick
Kitty blev besviken över det uteblivna skjutet
Hon hade så gärna velat känna på det svarta spjutet!

Matte och Gudmor förfärade blev
Tyckte Kittys världsbild var helt skev
Här vi måste avbryta denna soppa
Annars kan vi aldrig oss själva stoppa!


RSS 2.0